Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Şöyle anlatayim..
Benim babam emekli astsubay..
Şuan bir şirkette güvenlik müdürü.
O bile mesleği sorulduğunda emekli astsubayım diyor.
Yani bir komutan kendisini jandarma askeri personeliyim şeklinde betimlemez.
Konu fake mi bilemem ama karşıdaki kişi kesinlikle rütbe sahibi bir komutan değil.
18-19 yaşındaki bir çocuktan farksız yazdıkları..

nasıl yani,fake mi konu sahibi şimdi?
Yok ben o anlamda söylemedim.@Muhtelif evhamlı hatun konu sahibine "sevgilinin askerliği bitse de KK rahatlasa" demişti..Ben onun mesajına cevap vermiştim.Konu sahibinin bir önceki erkek arkadaşı askerliğini yaptı bitirdi ..inşallah bu da kazasız belasız terhis olur ..

Komutan olmus ama adam olamamis

Diğer bayan size ne kadar üsluplu yorum yapmış. Sizin dilinizde konuşmak gerekirse deli beygir gibi herkese saldırıp duruyorsunuz. Herkes salakta siz mi akıl sahibisiniz? Asıl rütbe yarıştıran da laf yarıştıran da kendinizsiniz. Biraz haddinizi bilin.
Oldu emredersin
Gerçekten tuhaf tuhaf tiplersiniz
Kızı savundum diye resmen saldırdınız
Evli adam mevzusu olunca birileri tutuşuyor nedense
Erkekler çok masum
Kedidir o kedi

Kendisine tel alıp elalemin aile fotosunu koymuş hıhı
Gerçekten yani inanılmaz yorumlar var

Sevgiliniz yazıyor olabilir mi? Sonra size bunu duyurup al işte telefonum olsa böyle olmazdı diyebilir. Siz de vicdan yapıp o telefonu alırsınız. Dikkatli olun. Eğer bu konu yüzünden sorun çıkarsa sen de beni başkasının telefonu ile aramasaydın demelisiniz.

Uzman çavuş bir erin komutanıdır
Çavuş mu komutan mı diyorsun işte tam bu yüzden böyle birşey bilmediği konular hakkında iddialaşan tiplere dayanamıyorum
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Ailende 10 asker varmış ya güya ama daha şunu bile bilmiyorsun be ablacım

Son düzenleyen: Moderatör:
Fevkalade akilli yorumunuz bana çok şey ögretti, sizden ders falan almayı düşünüyoruz bütün KK olarak.
İyi ne mutlu sana
Hayır şunu anlamadım.neden kızı linçlediniz?
Konu fake çıksa da herkes bir rahatlasa
Gittim geldim aynı konu hala
Bir sürü alıntı falan yapılmış
Bildiri gelmiş bana

Cimere şikayet edin detay ve ekran görüntülerini ekleyerek bu kadar basit muhabbete girmeniz bile sacma

Lakayıtlıktan başka bir şey değil. Bi daha aynı şekilde yazarsa ozman tepkiniz ne olacak?

Ne sacma bır adam .Insanlar nasıl bu hale geldı .Askerdekı ınsana bu durum solenırmı bılmıorum.Adamla kavga fln eder allah korusun .

Kendisine tel alıp elalemin aile fotosunu koymuş hıhı
Gerçekten yani inanılmaz yorumlar var

Ay çok şükür beni anlayan birileri

Bilmiyorum sadece olayı anlattım şaşırıp kaldıgım için neden bunu uyduruyum insanlar kocasının abisiyle aldatırken imkansız olmuyo ama komutanın bana yazması imkansıs geliyo insanlara bende zaten uydura uydura bunu uydurdum
İyi ne mutlu sana
Hayır şunu anlamadım.neden kızı linçlediniz?
Konu fake çıksa da herkes bir rahatlasa
Gittim geldim aynı konu hala
Bir sürü alıntı falan yapılmış
Bildiri gelmiş bana

Allah aşkına senin derdin ne sana dedim ki seninle karşılıklı muhabbet yapılmaz tartışılmaz dedim bundan sonra sana yazmayacam dedim
Çünkü sen konuyu alıp bambaşka yere götürüyorsun o yüzden tartsislmaz ben sana ne anlatirsam anlatayım senin anlayacan hep ayni olur kim alıntı yaptıysa onla tartış

Bir şeyler yazicam yine saçma sapan şeyler yazicam illa ben benim dediğim ben bilirim havan olucak olsun önemli değil

Uzman çavuşun ne olduğunu senden öğrenecek değilim ailede 10 asker vurgusu niye yapıldı buda komik bunlara takılı kalacağını bilseydim yazmazdım ne çok dokundu sana ayrıca konu benim ailemdeki askerler değil konu senin ısrarla kendini haklı görmen ve bu hoş değil

Uslubumu yine bozmuyorum gerek yok konuda komutan denince herkesin aklına rütbeli geldi ve ben dedim ki hem sana hem başka alıntılara komutan bunu yapmaz yaparsa oda belki uzman yapar dedim
Konu sahibi komutan değil uzman deyince bakın komutan değilmiş uzmanmış dedim anladın mı bunu bir daha yazayim mi

Bana rütbe sıralaması yapma oldumu tatlım
Ayrıca askerler uzmanlara genelde çavuşum derler yoklama tada denetimlerde iştimalarda komutanım diye seslenirler

Ama asıl komutanlar rutbelilerdir burda komutan deyince rütbeli anlaşılıyor öylede dedi konu sahibi
Kizin üstüne niye gittik önceki konuda aynıydı

askere sadece arkadaşın sevgilisi gitmedi herkes oraya sevdiğini bırakıp gidiyor herkes için kurallar nasılsa bu asker içinde aynı orda tel muhabbetine girerse cahilce işler yaparsa sevgilisi olucaktı kızın numarasını ona buna verirse biride çıkar boyke yapar komutanın suçu varda sevgilinin yokmu asıl suç onun ..

Ayrıca Edelstein Arkadaş sizinle ilgili bir şey yazmıştı basından sonuna kadar doğruymuş

Biraz üslup biraz had bilmek lazım

Bir daha alıntı yapma oldumu anladın mi

Tüylerim diken diken oldu
Bence askerliği bitene kadar kesinlikle erkek arkadaşına söyleme, döndüğünde mesajları gösterirsin.
Şuan söylersen onun için kötü olabilir Allah korusun.
Mesajlarıda kesinlikle silme bence, ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…