- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.361
- 498
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Yok ben o anlamda söylemedim.@Muhtelif evhamlı hatun konu sahibine "sevgilinin askerliği bitse de KK rahatlasa" demişti..Ben onun mesajına cevap vermiştim.Konu sahibinin bir önceki erkek arkadaşı askerliğini yaptı bitirdi ..inşallah bu da kazasız belasız terhis olur ..nasıl yani,fake mi konu sahibi şimdi?
Komutan olmus ama adam olamamisAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Diğer bayan size ne kadar üsluplu yorum yapmış. Sizin dilinizde konuşmak gerekirse deli beygir gibi herkese saldırıp duruyorsunuz. Herkes salakta siz mi akıl sahibisiniz? Asıl rütbe yarıştıran da laf yarıştıran da kendinizsiniz. Biraz haddinizi bilin.Dedem albaydı dedin ben sana albay yada rutbeyle ilgili bir şey dedim mi aklıma dahi gelmedi ben yazınca bunun adı rutbe yarışması oldu niyete bak mantığa bak gerçekten tuhafsın
Konuyu nerden nereye getirdin karşılıklı tartışma olurda bunun bir usulü olur komiksin demek falan ne gereksiz şeyler
Tamam senin dediğin olsun mahkemeye verilmiş ceza.alinmmis olsun
Çünkü bir daha gerçekten karşılıklı konuşma niyetiyle yazsam senin bir sonraki cevabını tahmin edebiliyorum
O yuzden gerek yok tartışma bile bir sinirda kalmalı konu baskayken başka boyuta geçmemeli
Ne dusundugumuzu soyledik, ki hala tutarsizlik oldugunu dusunuyorum. Kotu kalpli olmakla ne ilgisi var onu da anlamadim.Bir cok kişi konunun inandırıcı olmadığını dedi amasonanda nda ikimizi kötü kalpli seçtin öyle mi
Peki
Kendisine tel alıp elalemin aile fotosunu koymuş hıhıO sizin fikriniz.
Kendisine telefon almış olabilir.
Bu olay patlayacak olsaydı, zaten buna kalkışmazdı. Konu sahibi tatlış tatlış çözeceğini ve hatta örtbas edeceğini sevgilisi Emre bey biliyordu. Ha, diyelim ki ummulmadık şekilde konu sahibi ben bu komutanı doğduğuna pişman edicem deyip şikayet yolunu seçti, oraya gelmeden sevgili askerlik psikolojisi, kaybetmeye korktum seni deyip kendini ifşa edebilirdi.
Komutan her iki haftadır tanıdığına tel verse, ohooo! Siz bunu bi düşünün derim.
Uzman çavuş bir erin komutanıdırEski konularına baktım iki gün önceki konusuna da yazdım tel askeriye sokulmaz cezası var diye takmış tele nasıl sevgiliymis ki nasıl askermis ki komutan özel telini verip görüntülü konusun demiş çok ilginç
Bu acaba komutan falan değil çavuş falanmı oda belli degil
Fevkalade akilli yorumunuz bana çok şey ögretti, sizden ders falan almayı düşünüyoruz bütün KK olarak.Kendisine tel alıp elalemin aile fotosunu koymuş hıhı
Gerçekten yani inanılmaz yorumlar var
İyi ne mutlu sanaFevkalade akilli yorumunuz bana çok şey ögretti, sizden ders falan almayı düşünüyoruz bütün KK olarak.
Ne sacma bır adam .Insanlar nasıl bu hale geldı .Askerdekı ınsana bu durum solenırmı bılmıorum.Adamla kavga fln eder allah korusun .Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Asla alıntı yapmayı bilemiyor beni de sorduklarımdan alakasız alıntıladı ama sorularıma cevap yok
Kendisine tel alıp elalemin aile fotosunu koymuş hıhı
Gerçekten yani inanılmaz yorumlar var
Ay çok şükür beni anlayan birileriUzman çavuş bir erin komutanıdır
Çavuş mu komutan mı diyorsun işte tam bu yüzden böyle birşey bilmediği konular hakkında iddialaşan tiplere dayanamıyorum
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Ailende 10 asker varmış ya güya ama daha şunu bile bilmiyorsun be ablacım
İyi ne mutlu sana
Hayır şunu anlamadım.neden kızı linçlediniz?
Konu fake çıksa da herkes bir rahatlasa
Gittim geldim aynı konu hala
Bir sürü alıntı falan yapılmış
Bildiri gelmiş bana
Uzman çavuş bir erin komutanıdır
Çavuş mu komutan mı diyorsun işte tam bu yüzden böyle birşey bilmediği konular hakkında iddialaşan tiplere dayanamıyorum
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Ailende 10 asker varmış ya güya ama daha şunu bile bilmiyorsun be ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?