- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ben dayıca yürümeyi başaramıyorum ya. Kız mız düşüremem.
Ben dayıca yürümeyi başaramıyorum ya. Kız mız düşüremem.
+++Konu baştan aşağı çok saçma geldi bana.
Sevgiliniz bir komutandan bunu nasıl isteyebiliyor?
Komutan nasıl al karşim telefon senin olsun ayıpsın rahatlığında takılıp verebiliyor?
Hadi bunlar oldu.
Sevgiliniz numarayı ve görüntü kaydını silmeyi nasıl akıl edemiyor?
Gerçekten seven bir insan kim olursa olsun sevdiğinin telefon numarasını ailesi değilse kimse de bırakmaz.
Hadi ona da unuttu diyelim.
Komutan deyince kafamda sert adam canlanıyor benim.
Bu adam tam concon yumuşaklığında emoji gevşekliğinde. Ezilip büzülmeler bilmem neler. Zaten yürümemiş koşmuş o ayrı muamma.
Sizin şikayet etmeniz durumunda görevinin yanacağını bile bile böyle şeyler yazar mı gerçekten?
Hadi salak yazdı diyelim başka tarafından çalışmış beyni.
E siz!?
Siz niye yok emre yanlış anlamaz, yok komutanım, yok sıkıntı yok?
Nerden sizin komutanınız oluyor yahu.
Siz de yakın arkadaş rahatlığında konuşmuşsunuz.
Hadi dalgınlığınıza geldi yazdınız.
Sonra susmanız gerekmiyor mu?
Erkek arkadaşınızın sizi deneme ihtimali bence de var.
Yoksa dahi durum her şekilde abes.
Daha fazla cevap vermeyin.
Numarayı kağıda yazıp telefonunuzdan silin.
Sevgilinize de gelene kadar bahsetmeyin ama o olduğunu anlamadan da asla cevap vermeyin.
Görüntülü arandığınızda da önce kamerayı kapatın çünkü bu arayan sevgiliniz de olmayabilir.
Aslında şikayet edeceksin de işte insan ortalık karışmasın istiyor. Sevgiliniz de zor durumda kalır çünkü.
O sert adamlar güzel kızı görünce ne hallere düşüyor işteKonu baştan aşağı çok saçma geldi bana.
Sevgiliniz bir komutandan bunu nasıl isteyebiliyor?
Komutan nasıl al karşim telefon senin olsun ayıpsın rahatlığında takılıp verebiliyor?
Hadi bunlar oldu.
Sevgiliniz numarayı ve görüntü kaydını silmeyi nasıl akıl edemiyor?
Gerçekten seven bir insan kim olursa olsun sevdiğinin telefon numarasını ailesi değilse kimse de bırakmaz.
Hadi ona da unuttu diyelim.
Komutan deyince kafamda sert adam canlanıyor benim.
Bu adam tam concon yumuşaklığında emoji gevşekliğinde. Ezilip büzülmeler bilmem neler. Zaten yürümemiş koşmuş o ayrı muamma.
Sizin şikayet etmeniz durumunda görevinin yanacağını bile bile böyle şeyler yazar mı gerçekten?
Hadi salak yazdı diyelim başka tarafından çalışmış beyni.
E siz!?
Siz niye yok emre yanlış anlamaz, yok komutanım, yok sıkıntı yok?
Nerden sizin komutanınız oluyor yahu.
Siz de yakın arkadaş rahatlığında konuşmuşsunuz.
Hadi dalgınlığınıza geldi yazdınız.
Sonra susmanız gerekmiyor mu?
Erkek arkadaşınızın sizi deneme ihtimali bence de var.
Yoksa dahi durum her şekilde abes.
Daha fazla cevap vermeyin.
Numarayı kağıda yazıp telefonunuzdan silin.
Sevgilinize de gelene kadar bahsetmeyin ama o olduğunu anlamadan da asla cevap vermeyin.
Görüntülü arandığınızda da önce kamerayı kapatın çünkü bu arayan sevgiliniz de olmayabilir.
Aslında şikayet edeceksin de işte insan ortalık karışmasın istiyor. Sevgiliniz de zor durumda kalır çünkü.
Meslekten ihraca kadar yolu var. Bu riski göze alabilir miBi an mantikli geldi , sonra dedim ki hayir; erkekler firsatcidir , basit dusunurler. Belli ki komutan yokluktakizin sevgilisine soyleyemeyecgini biliyor, soylede bile o komutan bisi yapamaz diyor..
Çok iticiler yaO sert adamlar güzel kızı görünce ne hallere düşüyor işte
Hiç öyle sert falan emoji atmaz demeyin valla
Görüşme teklifini kabul etmedim diye bana türlü hakaretler edeni bile gördümÇok iticiler ya
Yuh artık ya gerçekten şok oldum. Açık açık yürüyor komutan. Zırt pırt özür dikerim kusura bakmayın vs yazınca kibar olduklarını sanıyorlar ya birdeAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Asla söylemeyin sevgilinize. Sinirle farklı şeyler yapabilir. Sevgiliniz geldikten sonra adamın eşine bu mesajları atın.Ya şimdi ben bunun bi güzel ağzının payını veriirm karısına kadar ulaşırım da sevgilim asker orda emir altında ona söylesem mi söylemesem mi bilemedim
Emin misin?Meslekten ihraca kadar yolu var. Bu riski göze alabilir mi
Helal olsun valla imzamı atarım yazdığının altınaEmre yanlış anlamaz demişsiniz, bu ponçik olayı madem Emre yanlış anlamayacak git söyle bakalım sevgiline?
Çok yanlış davranmışsınız. Adam size, dünya güzeli falan diyor. Tavrınıza bakın? İletişimi kesemediniz mi? Ya da cevap vermeyi bırakabilirdiniz...
Bir de Emre'ye soralım bakalım yanlış anlayacak mı, sorun edecek mi bu mesajları? Sevgilini kandırma. Yanlış anlamayacak diyorsan git söyle o zaman, söyleyemeyeceksen de "Emre yanlış anlamaz yok yok sorun değil" deyip Sevgilin adına karar verme. Dürüst ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?