Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Aklıma takılan sizin durumu görebilmesi için sizin telefon numaranızı kaydetmesi lazım o da baya saçmaymış yaa hadi siz kaydettiniz anlarım sevgiliniz arıyor çünkü ama karşıdaki komutan ya da senin sevgilin neden elin adamının tlfnuna senin numaranı kaydediyor akıl alır gibi değill bazı saçma noktalar var hem de adam evli bilemedimm

Bence erkek arkadasin deniyor seni.. erkekler arkere gittikten sonra nedense bir anda supheci oluyorlar. Aldatilmaktan korkuyorlar.. oda bu sekilde denemis olabilir.. hemen tuzaga dusme..

+++

Sakın söyleme, adamın başını belaya sokarsın şimdi sinirlenir falan komutana

Gelince söylersin açıklarsın durumu

Adam da ne iğrenç

Karısıyla fotosu var ve sana yazılıyor

O kadar da açık yapması ıy

Söyleme sakın
Adam çocuğa takar zindan eder orayı
Vay şerefsiz vay
Sen bi daha sakın muhattap olma
Atlıcan sandı heralde

O sert adamlar güzel kızı görünce ne hallere düşüyor işte
Hiç öyle sert falan emoji atmaz demeyin valla

Çok iticiler ya
Görüşme teklifini kabul etmedim diye bana türlü hakaretler edeni bile gördüm
Rütbesi yüksek bir askerdi
Herkes aynı değildir benim dedem de albaydı ama ne bilim garip tipler var öyle
O yüzden yapmaz diyemiyorum
Konuya inandım
Adama video göndermemiş ki kız
Story atmış Buda fırsat bilip yazmış yani
Daha sert konuşmalıydı tabi ama insan bazen ne diyeceğini şaşırıyor

Yuh artık ya gerçekten şok oldum. Açık açık yürüyor komutan. Zırt pırt özür dikerim kusura bakmayın vs yazınca kibar olduklarını sanıyorlar ya birde bence hiç cevap vermeyin birdaha yazarsa görüldü atın bırakın hiçbir şey yazmayın. Birde mesaj atmasına bahane olarak eşimle sıkıntılıyız yazmış utanmaz herif.

Ya şimdi ben bunun bi güzel ağzının payını veriirm karısına kadar ulaşırım da sevgilim asker orda emir altında ona söylesem mi söylemesem mi bilemedim
Asla söylemeyin sevgilinize. Sinirle farklı şeyler yapabilir. Sevgiliniz geldikten sonra adamın eşine bu mesajları atın.

Helal olsun valla imzamı atarım yazdığının altına

Komutan nasıl bir komutansa ya isten olmak derdinde ya itibarından yada aklini peynir ekmekle yedi

Bilmiyorum bir kaç yoruma baktım

Bana hiç inandırıcı gelmedi akli basında hiç bir komutan ki bu komutanın rütbesi nedir yazıldıysa bakmadım bunu yapmaz hiç bir askere bu askerin ne özelliği varda görüntülü konuşun demiş
Eminmisin bu telin komutana ait olduğuna belki kendine ait senle dalga geçiyor deniyor adı her neyse
Komutan kendini geleceğini rikse atıp mesaj atmaz bunu bilir bir şikayete bakar görevden men edilir ve hiç bir kamu görevinde çalışamaz hatta öyle bir tutanak tutulur ki başka ise girse bile utanc kaynağı olur
Heleki fetonun olduğu başka örgütlerin olduğu bir durumda komutan telini vermez genelde askerlerin teli dinlenir
Bana ya sevgiliniz oyunu yada canına susamış akli tereleli bir komutanin kafayı yemesi gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…