- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
- Konu Sahibi SalakSacma
-
gayet de verirdin ağzının payını ne münasebet sende bayağı bayağı muhabbet etmişsin her yazdığına kibarca cvp vermişsin rahatsızlığını dile getirmemissin kiAdama ne diyeceğimi de bilemedim içimde kaldı ağzının payını veremeyince
İlk attığı msjda rahatsız olduğunuzu dile getirse idiniz keşke. Normal şekilde yazmış olsanız bile yüz bulmuş, ardından hemen yapıştırmış.Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
kuyruk sallamakla ne alakasi var? cirkinlestirmeyin mevzuyu bosuna.Ay sende kuyruk sallamışsın deniliyor resmen bu ne ya
Kıza niye bu kadar yükleniliyor
Zaten istese konuşurdu buraya konu açmazdı !insan böyle durumlarda bi şaşırır ne diyeceğini bilemez.
İyide kalmış öyle ne diyeceğini bilememiş kızkuyruk sallamakla ne alakasi var? cirkinlestirmeyin mevzuyu bosuna.
hepimiz boyle seylere maruz kaliyoruz, onemli olan siniri cizmek. ben mesajlarda herhangi bir sinir gormedim. kendimi yerine koyuyorum, ben boyle bir mesaj alsam adam ilk yanlis olmus dediginde sorun degil der bir daha da cevap yazmazdim. karsidaki adam sapik belli, ona insanca verilen her cevabi asil o kendisine kuyruk sallamak olarak anlar ve anlamis.
İyide kalmış öyle ne diyeceğini bilememiş kız
Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
Şaşırdığı için ne diyeceğini bilemezsin bazen sonra da keşke onu bunu deseydim dersin öyle bir durum işte
Adamın sapıklığı konu sahibini bağlamaz
Ben marjlarında davetkar bir tavır görmedim
Aksine niye yanlış anlasın ki demiş ben bunu erkek arkadaşım bana güvenir sen kimsin niye yanlış anlasın şeklinde okurum
Herkes koskoca komutan böyle yapar mı olayına girmiş adam sanki orgeneral:)hoş olsa da farketmez
Birisi de kocasından örnek vermiş sanki yanında geziyor sürekli ne yaptığını biliyor
Böyle şey olmaz diye kızı suçluyor
Ya işte bu yüzden kadınlar taciz edildiğinde sesleri çıkmıyor
Çünkü kimse inanmıyor
Erkekler konumlarına güvenerek ne haltlar yiyor işte
İlk sayfayı okuyunca gerçekten yanlış yazdı sandım sonraki sayfada küfür ettim burda ettiğim küfürü söylersem Mune yakalar.Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?