İster gelsin ister gelmesin siz ikiniz nasıl istiyorsanız o şekilde yapın. Kendi çocuğunu üzer bu şekilde. Babası istemiyor diye ayrılacak değilsiniz herhalde. Evlendiğinizde de ona göre sizde görüşmezsiniz oğlu görüşürse görüşsün siz karışmayın. Ne saçma bişey ya böyle şeylere takılıyorlar.Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladıben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
E yok mu baska büyüğü gelsin o istesin.Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladıben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
Bende akşam öyle dedim zaten. Biz memur insanlarız turkiyenin bir çok yerinde çalışacağız senede 10 gün göreceğimiz insanlar bizim yerimize karar vermesin bir zahmet. Geceli gündüzlü birlikteyiz, birlikte çalışıyoruz. Ama sırf dünyaya gelmesinde katkısı var diye sevgilimin kiminle evleneceğine karar vermek istiyor.İster gelsin ister gelmesin siz ikiniz nasıl istiyorsanız o şekilde yapın. Kendi çocuğunu üzer bu şekilde. Babası istemiyor diye ayrılacak değilsiniz herhalde. Evlendiğinizde de ona göre sizde görüşmezsiniz oğlu görüşürse görüşsün siz karışmayın. Ne saçma bişey ya böyle şeylere takılıyorlar.
karadenizlisiniz galiba.. kusura bakmayin bende burada calisiyorum ama gördüğüm kadarıyla sabit fikirli ve bu konuda fazla inat..Nasil oluyormus tipik karadenizli?
InatNasil oluyormus tipik karadenizli?
Bende işin içinden çıkamadım zaten. Ama bana tek katkısı olmayan istemeye bile gelmeyen biriyle görüşmemek en doğal hakkım. Aksam soyledim zaten benden bunu isteme dedim.Bilemedim. Babasiyla gorusmezseniz sevgilin uzulecek. Gorusseniz istenmeyen gelin olacaksin. Bu buyukler neden bu kadar bencil...size bir tavsiye veremedim, uzgunumm
Siz böyle deyince tavrı ne oluyor sevgilinizin?Inat
Bende işin içinden çıkamadım zaten. Ama bana tek katkısı olmayan istemeye bile gelmeyen biriyle görüşmemek en doğal hakkım. Aksam soyledim zaten benden bunu isteme dedim.
Annesi ben her şeyi yaparim demiş. Annesi ablası eniştesi ve birde bizim müdüre soylecegiz ins. Annesine de karışmaz babası. GondermeyebilirE yok mu baska büyüğü gelsin o istesin.
Aglamaktan daha etkili cözümler üretsin.
Baba da yani pardon da 33 yasında adama karısmasın bi zahmet.
Haklisin dedi ve kendisi de çok kırgın babasına.. sevgisiz bir baba sadece baba yaniSiz böyle deyince tavrı ne oluyor sevgilinizin?
Izin değil canim. Istemeye gelsinler diye konuşmuş. Ben evlenmek istiyorum falan diye ama adam telefonlarına bile çıkmıyor33 yaşında adam.babasindan izin mi alıyor?
YoK canim su an bile 17 saat var aramızda. Dediğim gibi bizler memuruZ ve tayinlerimiz oluyor ıstediğimiz yerde çalışıyoruz senede adamı ya 10 gün görürüm ya görmem.. biz ikimiz olacahiz kisacasi o yuzden rahatimsevgilinizle ciddigi konusun bence, eger baban arkanda durmazsa sen bu isi bana yansitmamaya söz veriyormusun,
iliskinizin arkasinda duruyormusun diye.
Birde kp le ayni sehirdemi yasiyacaksaniz eger evlenirseniz. Sevgiliniz ailesine duskunmu evlendikten sonra cok hayatinizda olacaklarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?