Sevgilimin babası evlenmesini istemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle olsaydı 3 yıldır yapardı diye düşünüyorum. Bu mevzu yeni değil ki yaklaşık 2 yıldır ısrar ediyor babası.. ha oyle bir durum yaşanırsa da işin icinde ölüm yok atlatırız bir şekilde.. evlenince başkasına gitmesinden ıyidir herhalde. Başta görürüz karakteriniz

O değil-dir çünkü ben bir kaç kez ayrılmayı teklif etmiştim zaten. Ama beni asla bırakmayacağını söyledi ve aksam bunun icjn beni bırakmayacaksın demi dedi? Konuyu ben aşırı ısrar edince açtı..

benim anlamadıgım 3 yıldırda kızı eşiniz için bekletiyolar mı bende karadenizliyimde böylesini ilk kez duydum.
Valla bu durumu ben hiç anlamadım. Kız çok zenginmiş birde. Ben hem zengin olacağım hem böyle iyi aile kızı olacağım ve bir adam i bekleyeceğim. Kaldı ki hiç görüşmemişler bile... işin içinden çıkamıyorum dostlar

Siz babasıyla konuşmayı denediniz mi? Yüz yüze konuşmayı deneyin. Belki bilmediğiniz birşey vardır. Belki inadı kırılır ne bileyim. Ama sizi görmeden, tanımadan istemiyorum demesi bence şüpheli.
Ben hiç tanimadigim adamla ne konuşayım ki.. Kaldı ki konuşmam da.! Benim de bir gururum var hiç umrumda değil açıkçası.

Ben bu işin içinde yalan olduğunu düşünüyorum. Zamanı gelince yaşayarak göreceksin... bu adama güvenme kesinlikle.

bazı erkekler temiz ayrılmak için mağdur kendisiymiş gibi bitirmeye çalışıyor ,özellikle aranızda seks ilişkisi varsa , ben ayrılmak istemiyorum ama zorunda kaldım ailem zorluyor ayakları çok tanıdık.

Ben hiç tanimadigim adamla ne konuşayım ki.. Kaldı ki konuşmam da.! Benim de bir gururum var hiç umrumda değil açıkçası.

İki inatçı keçi misali yani. Aileniz sevgilinizi istemeseydi, o da hemen peki tamam deyip öylece dursaydı beklemez miydiniz çabalamasını? Ama burada yolu açacak olan siz değilsiniz zaten, sevgiliniz!

Umurunuzda değilse zaten sevgilinizin ailesi yokmuş gibi davranın. Ne takıyorsunuz?!

bence annesi ile oğlu görüşüyorsa sizi bir tanıştırsın belkide bu konuyuda konuşursunuz

Cinsellik yok yani benimle evlenince birlikte olmak istiyor.. kendini ve beni koruyor. Bir cok fırsatı olmasına rağmen bu böyle oldu.. umarım bu doğru değildir ama

Cinsellik yok yani benimle evlenince birlikte olmak istiyor.. kendini ve beni koruyor. Bir cok fırsatı olmasına rağmen bu böyle oldu.. umarım bu doğru değildir ama
Ten uyumu var yazmıssınız gıbı okudum bı yerde o yuzden demıstım. umarım boyle degıldır ama boyle olma ıhtımalını unutmayın.

bu kadar problemli bir aileden uzak durun derim. evlenince de başka sorunlar çıkaracaklar gibi duruyor.Ailesinin cahillik seviyeleri de belli. cahile laf anlatmak zordur. evlilik yolun başı, bütün bir ömür uğraşıp durursunuz.

Malesef aile cahil daha kibar nasıl söylenir bilmiyorum ama cahil yani

Brn olsam vazgecmem sızı tanıyormu tanısa belkı sever babaların oyle bı takıntıları oluyor.

Bir adam deyip geçmemek gerekiyor, sonuçta kimse kabul etmese bile o adam kendine bir "baba" figürünü yakıştırabiliyor. Yeri gelir oğlunuzu bile etkilemeye çalışabilir. Sevgiliniz onun baskılarına kesin bir duruş gösterebilecek mi? Umarım öyle olur; çünkü ben kararlarına saygı duymadıkları hâlde anne babasıyla arasına mesafe koyabilen bir erkek hiç görmedim sayılır. Ama annesi de evlenmenizi istiyor demek, o zaman bir kişi yüzünden saadetiniz bozulmamalı. Ayrıca, "ben babanla görüşmeyeceğim" demek reste rest olarak anlaşılır ve adamın size daha çok tepki geliştirmesine sebep olur. Gözüne şirin görünmeyin; ama ona karşı çok da soğuk durmayın bana kalırsa. O zaman anlar belki.

işte anahtar cümle boldladığım yer

ben nasıl annemle mesafe koyduysam eşim de koyacak

artık bizim ailemiz eş ve çocuklarımız

bu benim dünya görüşüm

ne kendi anne babamı ne eşimin anne babasını hayatımıza müdahil etmem

misafir etmek ayrı müdahil etmek ayrı

doğrusu ile yanlışı ile bu bizim hayatımız

Ay kıyamam öyle kendi derdiniz gibi benimsemişsiniz ki çok iyi niyetli olduğunuzu düşündüm.
Ne yazık ki evlenmeden önce anasız babasız olanlar evlendikten sonra analı babalı oluyorlar yani boşverin erkek arkadaşınıza üzülmeyi. Bu güne kadar bu tesbitim hiç şaşmadı. Evlenirken zaten anne babası yok gibi boşver deyip her şeyi sineye çekersiniz evlenince hepsi etrafınızda olur madem olacaktın gerektiği zamanda neden yoktunuz derseniz de çıkarcı ve kötü olursunuz.
Zor ikna olmuş gibi yapacaklar siz de aman zaten istemeye, düğüne gelsinler yeter diyeceksiniz ve hiç ellerini taşın altına koymayacaklar. Eş kişisi de başlarda onları haksız bulup sonra size haksızsin diye yüklenecek çünkü onlar çocuklarına sahip çıkıp düğününe derneğine gelmiş olcaklar. Çok fesat gibi oldum ama hep aynı bu olay :)
Ay çok doluymuşum bu konuda konunuzu da çok ayrı bir yere çekip sabote ettim kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…