Öyle olsaydı 3 yıldır yapardı diye düşünüyorum. Bu mevzu yeni değil ki yaklaşık 2 yıldır ısrar ediyor babası.. ha oyle bir durum yaşanırsa da işin icinde ölüm yok atlatırız bir şekilde.. evlenince başkasına gitmesinden ıyidir herhalde. Başta görürüz karakterinizDikkat et canım o beni birakmassin diye aglayan adam 2/3 ay sonra hooop nir memlekete gidiyorum deyip dönüşte parmaginda nisan yuzugu.ile gelmesin...cok yakin aile dostumuzun kizi yasadi.bu.durumu fe.oglan ailedini tercih etti...kizcagiz mahvolmustu...
O değil-dir çünkü ben bir kaç kez ayrılmayı teklif etmiştim zaten. Ama beni asla bırakmayacağını söyledi ve aksam bunun icjn beni bırakmayacaksın demi dedi? Konuyu ben aşırı ısrar edince açtı..Babası tipik karadenizli ama sevgilin tipik karadenizli değil sanırım çünkü karadenizliler kendi kafasına eseni yapar herkes özgür ve başına buyruktur. Kadınları dahil.
Üzgünüm ama bence sevgilin senden ayrılacak ve Buna zemin hazırlıyor.
Valla bu durumu ben hiç anlamadım. Kız çok zenginmiş birde. Ben hem zengin olacağım hem böyle iyi aile kızı olacağım ve bir adam i bekleyeceğim. Kaldı ki hiç görüşmemişler bile... işin içinden çıkamıyorum dostlarbenim anlamadıgım 3 yıldırda kızı eşiniz için bekletiyolar mı bende karadenizliyimde böylesini ilk kez duydum.
Ben hiç tanimadigim adamla ne konuşayım ki.. Kaldı ki konuşmam da.! Benim de bir gururum var hiç umrumda değil açıkçası.Siz babasıyla konuşmayı denediniz mi? Yüz yüze konuşmayı deneyin. Belki bilmediğiniz birşey vardır. Belki inadı kırılır ne bileyim. Ama sizi görmeden, tanımadan istemiyorum demesi bence şüpheli.
Gelemez...! Oğluyla dışarıda buluşsunŞimdiden gelini istemeyen baba,ileride evlenince oğluşunun evinden çıkmaz bile..
Ben bu işin içinde yalan olduğunu düşünüyorum. Zamanı gelince yaşayarak göreceksin... bu adama güvenme kesinlikle.O değil-dir çünkü ben bir kaç kez ayrılmayı teklif etmiştim zaten. Ama beni asla bırakmayacağını söyledi ve aksam bunun icjn beni bırakmayacaksın demi dedi? Konuyu ben aşırı ısrar edince açtı..
Ben hiç tanimadigim adamla ne konuşayım ki.. Kaldı ki konuşmam da.! Benim de bir gururum var hiç umrumda değil açıkçası.
bence annesi ile oğlu görüşüyorsa sizi bir tanıştırsın belkide bu konuyuda konuşursunuzValla bu durumu ben hiç anlamadım. Kız çok zenginmiş birde. Ben hem zengin olacağım hem böyle iyi aile kızı olacağım ve bir adam i bekleyeceğim. Kaldı ki hiç görüşmemişler bile... işin içinden çıkamıyorum dostlar
Gelemez...! Oğluyla dışarıda buluşsun
Cinsellik yok yani benimle evlenince birlikte olmak istiyor.. kendini ve beni koruyor. Bir cok fırsatı olmasına rağmen bu böyle oldu.. umarım bu doğru değildir amaBen bu işin içinde yalan olduğunu düşünüyorum. Zamanı gelince yaşayarak göreceksin... bu adama güvenme kesinlikle.
bazı erkekler temiz ayrılmak için mağdur kendisiymiş gibi bitirmeye çalışıyor ,özellikle aranızda seks ilişkisi varsa , ben ayrılmak istemiyorum ama zorunda kaldım ailem zorluyor ayakları çok tanıdık.
Ten uyumu var yazmıssınız gıbı okudum bı yerde o yuzden demıstım. umarım boyle degıldır ama boyle olma ıhtımalını unutmayın.Cinsellik yok yani benimle evlenince birlikte olmak istiyor.. kendini ve beni koruyor. Bir cok fırsatı olmasına rağmen bu böyle oldu.. umarım bu doğru değildir ama
Ne bileyim bende eşimin ailesiyle iyi geçinmek isterdim her şey güzel olsun. Birlikte bir tören yapalim ama olmuyor..
Ben uyumunu sana sarıldığında, öptüğünde aradaki çekimden de anlarsınTen uyumu var yazmıssınız gıbı okudum bı yerde o yuzden demıstım. umarım boyle degıldır ama boyle olma ıhtımalını unutmayın.
Malesef aile cahil daha kibar nasıl söylenir bilmiyorum ama cahil yanibu kadar problemli bir aileden uzak durun derim. evlenince de başka sorunlar çıkaracaklar gibi duruyor.Ailesinin cahillik seviyeleri de belli. cahile laf anlatmak zordur. evlilik yolun başı, bütün bir ömür uğraşıp durursunuz.
ben böyle durumlarda herkesin kendi ailesinin etkisinde kalacağına inanıyorum. bu tavırdaki bir baba ile illa ki bir süre sonra başka sıkıntılar çıkacak.
bu arada kv yle illa mesafe vs konularına da çok sıcak bakmıyorum. ben nasıl annemle mesafe koymayacaksam onun oğlu da o mesafeyi koymayacak annesine.
Ay kıyamam öyle kendi derdiniz gibi benimsemişsiniz ki çok iyi niyetli olduğunuzu düşündüm.Aileler neden bu kadar bencil ve sevgisiz acaba? Akşam o kadar cok üzüldüm ki benden çok ona üzüldüm. Bana iki yerde lazimlardi dedi bir düğün bir isteme. Onun dışında 3 yıldır doğru düzgün görüşmüyorlar bile... sevgisiz sevgisini göstermeyen bir baba... bunun icjn içine kapanmış insanlara kendini açmayan bir evlat.. çocuklarınızı ne zaman malınız gibi görmekten vazgeçeceksiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?