- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
E babası gelmiyorsa siz de ailenize durumu açıklarsanız, ona göre evlenirsiniz.Izin değil canim. Istemeye gelsinler diye konuşmuş. Ben evlenmek istiyorum falan diye ama adam telefonlarına bile çıkmıyorailen sonuçta söylemek zorundasın ama karşımızda normal bir aile yok ( o da benim icjn endişe ediyor hani baban nerde diye sorarsak falan )
Zormus allah yardımıcısı olsun. Ben aynı evde yaşamayacağım hatta aynı şehirde bile.. mümkünse en uzak yere tayin isterizkuzenim aynısını yaşadı.
adam ailesine rağmen evlenmekte inat etti. ailesi evde sadece anne babalar, 2 şahit ve bir nikah memuru ile evlenmelerine razı oldu.
gelinliğe bile tonlarca laf ettiler.
evlilikleri boyunca kuzenimin çekmediği çile, duymadığı laf kalmadı eş ailesinden.
balkondaki antenin üzerinde toz var diye kaynanası evde cıngar çıkardı.
1 çocukları oldu fakat kuzenim tükendi ve boşandı.
adam ise ailenin istediği kızla evlendi. ondan da 2 çocuk yaptı.
buna rağmen hala kuzenimi arıyor ve sürekli seni unutamıyorum diyip taciz ediyor.
eski eş ailesi torunlarını gördükçe kuzenime karşı dolduruyorlar.
şu an psikolojik tedavi görüyor kuzen, ki kendisi psikolog.
bu arada ikisi de çok iyi bir liseden ve boğaziçi'nden mezun insanlar.
adam parmak ısırtan bir iş adamı. para pul gani.
bu geleceği istiyorsanız devam edip evlenin. emin olun o işler öyle biz ikimiziz demekle olmuyor. aile istemiyorsa erkek illa ki yeniliyor. bana annemin vasiyetidir, aşkından ölsen bile eğer karşındaki adamın ailesi istemiyorsa sakın o cehenneme düşme diye..
başka sözüm yok.
Benim kaynana ile kayınbaba ayrı. Kayınbaba biraz garip adam. Kaynana istemeye geldi beni. Sadece istedi kfkfkfkfkf. Başka hayrı olmadı. Beni bırak, hayatında oğluna yaptığı tek şey bu desem abartmış olmam. Yaptığınında başımıza kakıç yaptı. Bütün borcumuzu ödedik kendisine, sesini kestik. Bu sefer ev verecem, ben ölünce evim sizin dedi, baktık evin ederinden fazla vereceğimiz var ona, nimetiyle külfetiyle görümceye verdik gitti kendisini. Bazen diyorum ki '' Kardeşlerini toplasan gelsen babamın karşısına, daha iyiydi. '' eşime. '' Yav, ne alakası var? '' diyor. Ama kendi de inanmıyor.Izin değil canim. Istemeye gelsinler diye konuşmuş. Ben evlenmek istiyorum falan diye ama adam telefonlarına bile çıkmıyorailen sonuçta söylemek zorundasın ama karşımızda normal bir aile yok ( o da benim icjn endişe ediyor hani baban nerde diye sorarsak falan )
Zormus allah yardımıcısı olsun. Ben aynı evde yaşamayacağım hatta aynı şehirde bile.. mümkünse en uzak yere tayin isterizkaldı ki bende kolay biri degilim. Tek düşüncem eşim ilerde ailesiyle görüşmek ister mi evlenme işi nasıl olacak ? Bizimkiler bunu sorun eder mi? Benim babam da deli seni istemeyen ailenin oğluyla mi evleneceksin diyebikir
Ne bileyim bende eşimin ailesiyle iyi geçinmek isterdim her şey güzel olsun. Birlikte bir tören yapalim ama olmuyor..ay 33 yasinda adam zaten kendisi istesin bence, aile buyugune ne gerek var.
siz niye agladiniz anlamadim,
hadi es adayinizin babasi o duygusal da, sizin acinizdan bir sikinti goremiyorum.
Ayni sehirde oturulmuyorsa ailelerle bayramda seyranda gorusuluyor zaten.
Olmaz ins.Adam zaten doğru düzgün gorusmuyormus babasıyla. Evlendikten sonra buldumcuk Olmayacağından eminsen bence evlen. Babası da gelmeyiversin. Belli ki cahil bi adam. Ama ben senin yerinde olsam babanla gorusmıcem tarzı konuşmalara girmezdim. Sevgilimi cesaretlendirirdim evlenince tanıdıkca belki sana yaptığı ayıbı farkedip utanır.
Ne bileyim bende eşimin ailesiyle iyi geçinmek isterdim her şey güzel olsun. Birlikte bir tören yapalim ama olmuyor..
valla kuzenimde aile ile dipdibe değildi. ama herhalde evlenince adam anasına babasına evime gelmeyin demeyecek.
ve tabi ki ailesinden vazgeçmeyecek, görüşmek isteyecek.
kimse evlendi diye bir kadın-erkek için kötü bile olsa babasını silmez :)
o hayalleri kurmayın derim :)
Aileler istemeyince olmuyor maalesef
Beni kayinbabam bizzat cok istedi. Sonra ne olduysa evlenince oglundan kiskandi.
Sonu ayrilik oldu. Kayinbabanin cok etkisi var bunda.
Sevgilinizde bitiyo tabiki. Eger o onlarin soylediklerini kulak asar, ana baba kuzusu olursa ilerde isin zor boyle bi aileyle.Nekdr severseniz sevin biter sonunda
ana babasına gelmeyin demesin de mesafe candır
yani aynı şehirde yaşadığım kv im evine bayramda seyranda gidiyorum
hatta Almanya da yaşayan bir akrabaları var benden çok onu görüyordur
ama bu sorun olmuyor
evet kv dem de isterdi her hafta gideyim hatta yatıya kalayım çocuğuma o baksın istediği gibi büyütsün vs vs
bunlara ben izin vermediğim sürece yapamayacağını ilk yıllar itibari ile anladı oldu bitti
başka şehirde yaşayan gelini istemeyen kp ayda yılda bir gelse de ortamdaki soğukluk bir daha gelmesini engeller
simesin kimse anasını babasını da ben sana başka kız alacağım o olmaz diyen baba ile de mesafesini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?