canım herkes kendi yaşadığı ilişkiden sorumlu.evet böyle adamlar çok fazla ama her adamın ne haltettiğini gerçek karakterini bilemeyiz.canozum de tüm erkeklerin foyalarını çıkarmak için uğraşacak değil.şu an şu pisliğin karakterini ortaya çıkarsa yeter de artar bile kendi hayatı içina.s
Hiç bir kız böyle tepki vermez canım....Bence biraz fazla abarttın kaydirigubbakcemile3 Varsayalım ki öyle bir durum oldu canozum da gerekeni söyler...Yakında üçkağıdı sana evlenceğin adam atıcak da haberin yok..Ben insanlığımı yaptım ,seni haberdar ettim benden bu kadar güzelim ,eyvallah..Kendi düşen ağlamaz der,çeker gider..Böylece kız kalır ağzı açık bir şekilde..kaydirigubbakcemile3
evet karar verdim kızı bu akşam arayıp yarın öğlen belirlediğim bi yerde buluşmaya çağırcam. nişanlın hakkında bişeyler biliyorum ama onun haberi olmasın, olursa gerçekleri öğrenemezsin diye. o da çok büyük ihtimalle nişanlısına hiçbişey söylemeden gelir. ve bütün başımdan geçenleri, onunla ilgili herşeyimi, tüm bildiklerimi kıza anlatıcam. sonra da iyice ispatlamak için kızın yanında onu arayacam ve sonrasında zaten kızın inanmama gibi bi lüksü kalmayacak. tabi en son telefonu kapatırken nişanlısını da konuşturcam onunla ki, anlasın benim nişanlısına herşeyi ispatladığımı. sonra da kendi yolumu çizcem, nasıl istiyolarsa öle yaşasınlar.
peki şunu hesaba katıyor musunuz hayatını mahvettiği için acaba canozumden intikamı nasıl olur.bunları yapan adamdan ben her haltı beklerim.
söyler söyler bazen dıger kızlar saf ıyı nıyetlı hanım ve aldatılan ezık kız olmayabılıyor
kaydirigubbakcemile bellı olmaz aramıza gırdın der
tabı bu durumda bızım kızımız hıh ben ıyılık yapmak ıstemıstım banane sızden deyıp cekıp gıdebılır
ama sonra onların evlendıgını falan da duymaz degıl,
ayrıca muhtemelen ve yuzde yuz evlenecekler duysa daaa duymasa da.. sengözlerimebaksanab
peki şunu hesaba katıyor musunuz hayatını mahvettiği için acaba canozumden intikamı nasıl olur.bunları yapan adamdan ben her haltı beklerim.
evet karar verdim kızı bu akşam arayıp yarın öğlen belirlediğim bi yerde buluşmaya çağırcam. nişanlın hakkında bişeyler biliyorum ama onun haberi olmasın, olursa gerçekleri öğrenemezsin diye. o da çok büyük ihtimalle nişanlısına hiçbişey söylemeden gelir. ve bütün başımdan geçenleri, onunla ilgili herşeyimi, tüm bildiklerimi kıza anlatıcam. sonra da iyice ispatlamak için kızın yanında onu arayacam ve sonrasında zaten kızın inanmama gibi bi lüksü kalmayacak. tabi en son telefonu kapatırken nişanlısını da konuşturcam onunla ki, anlasın benim nişanlısına herşeyi ispatladığımı. sonra da kendi yolumu çizcem, nasıl istiyolarsa öle yaşasınlar.
söyler söyler bazen dıger kızlar saf ıyı nıyetlı hanım ve aldatılan ezık kız olmayabılıyor
tabı bu durumda bızım kızımız hıh ben ıyılık yapmak ıstemıstım banane sızden deyıp cekıp gıdebılır
ayrıca muhtemelen ve yuzde yuz evlenecekler duysa daaa duymasa da.. sengözlerimebaksanab
canım o o kadar aciz bi insanmışki, zarar veremz kimseye..
hiç belli olmaz kimseyi bu anlamda küçümseme.hesabını iyi yap.zarar görmeni istemem.çünkü burada mağdur olan sensin.
başka kızla evlenmek üzere olup canozumum metres konumuna sokmaya çalışan herif mi intikam alıcak..???
Sıkar biraz....Böyleleri ödlek olur...
bence senin az önce yazıp verdiğin karar en doğrusu ve mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?