Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

bizler bayanlar boyleyiz iki tatli soze bir demet cicege mest oluyoruz.
bunlar gozumuzu korletmesin.
kimseye gerektiginden fazla deger vermiyeceksin .

ya içimden öle şeyler sölemek geçiyoki, sen anlarsın..... ailesi kendileri gibi bi evlat yetiştirmişler maşallah!!!!! uf ya bi insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolaymı :roflol:senağlama

Canım ben cep telinde mesajları görünce beyefendi dediki ben onu arkadaş olarak görüyorum ama ezgi bana aşık olmuş napabilirim ben ona hiç ümit vermedim dedi..Bu arada biz bu adamla ayrı şehirlerde yaşıyorduk...Evlenince şursa otururuz falan filan da diyormuş kıza..Benim için de kıza badem beni evlenmeye zorladı demiş..:1shok: Öyle yalanlar söylemişki..Allah cezasını vermiştir inşallah...Eğer onunla evlenseydim hayatım zindana dönecekti..İyiki kızı aramışım diyorum..Hem kendi hayatımı hem de ezginin hayatını kurtarmış oldum...

Tabi ben gerçekleri öğrenince cebine mesaj yazdım ,ağzıma geleni söyledim..Küfür de ettim ne yalan söyleyeyim...Beyefendi çok kırılıyormuş bu sözlerime,her kandilde benim mutlu olmam için dua ediyormuş..Ezgiye de aynı şekilde kandillerde dua ediyormuş..

Çok düşünceli çok....Yüce insan...şakkıdı

evet arkadaşlar.. dediğiniz gibi ben nişanlısını bulup herşeyi o kıza da anlatmalıyım. ne o kızın canı yansın daha fazla, ne de benim.

bunlarin cogunlugu boyle ya.
sanki ayni seyleri soylemeye kodlanmislar.
bulbul gibi sykistiklarinda ayni cumleleri sakirlar.
kendileri sutten cikmis akkasik olurlar birden bire.
hep karsi taraftir hatali olan.
yuh ya yuh ya kendileri aptal olduklari icin karsidakini soylediklerikleri sacma yalanlara inandiklarini dusunuyorlar herhalde.

yok yok değilsin...farkında olsan bu konu olmazdı ve biz bunu tartışıyor olmazdık...

benim duygularımla zaten oynadı. eğer üstüne bi de beni öle bişey için kullanmak da istiyosa, gerçekten yazıklar olsun. sonra nasıl rahat uyuyacak bu adam ya??? gerçekten bu kadar adi insanlar var mı hayatta? :1shok:

cnm öncelikle geçmiş olsun önceden öğrenmişsin adamın ne malı olduğunu.bence sen artık hiç düşünme.aklından sil at.allaha dua et ki,öğrendin.canını sıkma.bu erkeklerin aklına şaşayım ben.töbe töbe.

ben hepsine inanmıştım. taki 10-15 dk öncesine kadar..

canim yeterince kandirilmissin bundan sonra onu rezil edip birakma zamani ve o sahis rezil edilmeyi hak ediyor.
onu oyle bir rezil edesin ki ne senden sonra nede bir baska kizla birdaha bu sekilde dalga gecip oyalasin.
buyuk ders vermelisin ona.bunlar ancak akillanir herkesin icinde rezil rusva edip birakacan.

Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste diye bir söz vardır...Bu er ya da geç gerçekleşir,buna inanıyorum...Ben bu adamın beni aldatmış olabilceğine hiç ihtimal dahi vermiyordum..Çünkü yarım saatte bir beni arıyordu,romantik mesajlar yolluyordu..Ne arada derede öbür kızla birlikte oluyordu bilmiyorum..Ezginin evine uğradığında telefonu çantasındaymış ve portmantoya asıyormuş..Sanırım sessize alıyordu Ezgiye gittiğinde...Bana da mesaiye kalıcam iş yerindeyim diyordu..Ben de iş yerinde rahatsız etmeyeyim diye aramıyordum....Çok üzgünüm çoook

iyi yapmışsın, müstahak. badem nası unuttun peki ya, nası söküp attın içinden?

neden peşinden ayrılmayıp sürekli seni ikna etmeye çalışıyor...

diyelim ki atıyorum ikna etti...eeee nolcak..? nişanlısından ayrılıp seninle mi evlenecek? tamam sen böyle birşeyi istersin istemezsin o apayrı bir tartışma konusu...bu alçak herif sana diyor mu "nişanlımdan ayrılıp seninle evlenecğim" yooo "onun yeri ayrı senin yerin ayrı " diyor...

bu çok büyük bir hakarettir!!!

nişanlsına da yazık. ona haber vereyim sonra beraber rezil edelim. o zevki o da tatsınnşakkıdı

zakkum doğru söylüyor canım sen görüşmemeye çalış.olabildiğince uzak dur.

nişanlısına delilli ispatlı herşeyi anlat.

bu alçaklığı onun yanına bırakma.

nişanlısına anlatıp kendi hayatına bak, olayların peşine takılma canım.

elinden gelse eminim ikimizi bir arada içi bir an bile sızlamadan yürütürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…