ya öyle sinirliyim, öyle üzgünümki tuce, ben resmen katıksız salakmışım.......... bana yaptığı jestler yüzünden falan beni gerçekten sevmişmidir acaba diye düşünmeden edemiyordum. gerçekten ben onun imkansz aşkımıyım diyodum. o yüzden kıyamıyodum. ama bademin de yaşadıklarını duyunca senin de yardımınla, gerçeklerin yavaş yavaş farkına varıyorum.
arkadasim hersey acik ortada .
ne kendine yazik et nede diger kiza.
onada anlat herseyi bu adamdan ikinizde kurtulun.
cok sanslisin ki is isden gecmeden gercek yuzunu cikarmis ortaya.
Bu adam bana hayatında kimse olmadığını söylemişti,ailesi beni istemeye gelmişti üstelik..annesi babası sürekli telefonda arayıp hatrımı soruyorlardı..üstelik öbür kızı da biliyormuş ailesi.. bu adamın babası kızı arayıp üzülme kızın her genç kızım, başına gelebilir,unutursun zamanla demiş..Adamın ailesinde de iş yok ki..iğrenç pislik insanlar...Kendi kızlarının başına gelse de bu kadar soğukkanlı olabilirlermiydi acaba....:mymeka: Babası adam değilmiş ki oğlu adam olsun....
ne diyim ya, Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. ben de buraya üye olmadan önce acaba doğru söylüyo olabilirmi diye düşünüp duruyordum, üzülüyodum. ya sinirden elim ayağım titriyo. demek bu kadar yalancı olabiliyolar. senin o zamanki yaşadıklarının aynısını ben yaşıyorum şu an. cezasını bulmuş işte. nişanlsını bul diyosun ha.. aslında haklsın, bugün ben yarın bi başkası. en iyisi o kızın da yolun başındayken dönmesi ve kendini kurtarması..
Canım ben cep telinde mesajları görünce beyefendi dediki ben onu arkadaş olarak görüyorum ama ezgi bana aşık olmuş napabilirim ben ona hiç ümit vermedim dedi..Bu arada biz bu adamla ayrı şehirlerde yaşıyorduk...Evlenince şursa otururuz falan filan da diyormuş kıza..Benim için de kıza badem beni evlenmeye zorladı demiş..:1shok: Öyle yalanlar söylemişki..Allah cezasını vermiştir inşallah...Eğer onunla evlenseydim hayatım zindana dönecekti..İyiki kızı aramışım diyorum..Hem kendi hayatımı hem de ezginin hayatını kurtarmış oldum...
yok yok değilsin...farkında olsan bu konu olmazdı ve biz bunu tartışıyor olmazdık...
bunlarin cogunlugu boyle ya.
sanki ayni seyleri soylemeye kodlanmislar.
bulbul gibi sykistiklarinda ayni cumleleri sakirlar.
kendileri sutten cikmis akkasik olurlar birden bire.
hep karsi taraftir hatali olan.
yuh ya yuh ya kendileri aptal olduklari icin karsidakini soylediklerikleri sacma yalanlara inandiklarini dusunuyorlar herhalde.
benim duygularımla zaten oynadı. eğer üstüne bi de beni öle bişey için kullanmak da istiyosa, gerçekten yazıklar olsun. sonra nasıl rahat uyuyacak bu adam ya??? gerçekten bu kadar adi insanlar var mı hayatta? :1shok:
bunlarin cogunlugu boyle ya.
sanki ayni seyleri soylemeye kodlanmislar.
bulbul gibi sykistiklarinda ayni cumleleri sakirlar.
kendileri sutten cikmis akkasik olurlar birden bire.
hep karsi taraftir hatali olan.
yuh ya yuh ya kendileri aptal olduklari icin karsidakini soylediklerikleri sacma yalanlara inandiklarini dusunuyorlar herhalde.
Tabi ben gerçekleri öğrenince cebine mesaj yazdım ,ağzıma geleni söyledim..Küfür de ettim ne yalan söyleyeyim...Beyefendi çok kırılıyormuş bu sözlerime,her kandilde benim mutlu olmam için dua ediyormuş..Ezgiye de aynı şekilde kandillerde dua ediyormuş..
Çok düşünceli çok....Yüce insan...şakkıdı
benim duygularımla zaten oynadı. eğer üstüne bi de beni öle bişey için kullanmak da istiyosa, gerçekten yazıklar olsun. sonra nasıl rahat uyuyacak bu adam ya??? gerçekten bu kadar adi insanlar var mı hayatta? :1shok:
canim yeterince kandirilmissin bundan sonra onu rezil edip birakma zamani ve o sahis rezil edilmeyi hak ediyor.
onu oyle bir rezil edesin ki ne senden sonra nede bir baska kizla birdaha bu sekilde dalga gecip oyalasin.
buyuk ders vermelisin ona.bunlar ancak akillanir herkesin icinde rezil rusva edip birakacan.
neden peşinden ayrılmayıp sürekli seni ikna etmeye çalışıyor...
diyelim ki atıyorum ikna etti...eeee nolcak..? nişanlısından ayrılıp seninle mi evlenecek? tamam sen böyle birşeyi istersin istemezsin o apayrı bir tartışma konusu...bu alçak herif sana diyor mu "nişanlımdan ayrılıp seninle evlenecğim" yooo "onun yeri ayrı senin yerin ayrı " diyor...
bu çok büyük bir hakarettir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?