Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

canim adam ondan ayrilayim gel seninle evleneyim dese bile o evlilikte ne kadar hayir olur artik.ben olsam icimde supheler olusur surekli nisanliyken cikarken aldatan adam evlenince haydi haydi aldatir.
asla asla evlenmezdim boyle bir sahisla.
evet sardunyama katiliyorum sana buyuk bir hakarett bu adam evlenecek karisi olucak sana da gel metresim ol diyor resmen ya kötükedihüso
ben olsaydim rezil kepaze ederdim boyle birini.

cnm bence ona inanma. emin ol nişanlısına sorsan o da beni deli gibi seviyor der. benzer bir durum yakınımızın başına geldi. adam evli ve 2 çocuğu var. karısını başka bir kadınla aldatıyor. o kadına karımla aram çok kötü, evde huzur yok ben seninle doğdum diyormuş. halbuki karısına karşıda çok iyi, daha yeni ev aldı. bütün eşyaları sıfırdan aldılar.hiç kavgalarıda yok.erkek milletine güvenme canım.

iyi yapmışsın, müstahak. badem nası unuttun peki ya, nası söküp attın içinden?

Canım öğrendikçe söylediği yalanları soğudum...Öğrendikçe öğrendikçe soğudum..Öğrendikçe tek söylediği yalanın bu olmadığını,aramızda hiç bir şey yok dediği kızla cinsel birliktelikleri olduğunu,hatta ailemle tanıştıktan sonra ezginin annesi Ankaradan geldiğinde annesi ile tanışmaya geldiğini öğrendim...Ezgi bu adamın annesine tatlılar falan yolluyormuş,onun annesi de ona..Yani kızı aile baya tanıyormuş,selam sabahları varmış...Şimdi iyiki ayrılmışız diye şükrediyorum..Ona karşı zerre kadar sevgim saygım kalmadı..Aradan 4 sene geçti...

Şu an gerçekten hayatını bana adamış bir adamla evliyim...Çok seviyorum...:asigim:

Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah bana da nasip etsin, doğru dürüst bir adam bulabilmeyii:Saruboceq:

anladım canım.polise de gidebilirsin.nişanlısı da öğrensin bence de.anlat canım ispatlı bir şekilde anlat.anlatacağını göze alıyordur belki.dikkat et canım sana zarar vermesin.

böyleleri çocuklarına da acımıyor anlaşılan..... ya içimden isyan etmek geliyo, sinirden saçımı başımı yolasım geliyo.... böyle insanlar neden var ya? yada biz onlara niye insan diyoruzzz??????

bu durumda hala neyapmalıyım die soruomusunuz yanii :1shok: tabiikide ayrılın..

Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah bana da nasip etsin, doğru dürüst bir adam bulabilmeyii:Saruboceq:

Nişanlısı ile konuş gidin adamın yüzüne birlikte tükürün. kötükedihüsoGörsün gününü...:dilcikar:kötükedihüso

canozum hickimse vazgecilmez degildir.
ilk gunlerde unutmak icin zorlanirsin ama gecer inan gecer...
birde iliskiniz uzun zaman suren birsey degil 3 ay icinde hersey olup bitmis.
cok sanslisin canim allahin sevgili kullarindansin bence.
o sahis sen butun gercekleri yuzunde patlattigin an hic cekinmeden seni unutacaktir.
sen de aynisini yap.o kisi at kafandan.
pisligiyle basbasa birak onu.
zaten seni sevmis olsaydi icinde biraz hoslanma olsaydi iki kisiyi ayni anda idare etmezdi.
seninle gonul eglendirmis afedersin seni elde etmeye calismis ama olmamis sen hep yedekte bir malzeme olarak kalmissin kusura bakma bunlar gercekler.
lutfen gerceigi gor ve icinden at oyle birini.
cok daha iyilerine layiksin.

elinden gelse eminim ikimizi bir arada içi bir an bile sızlamadan yürütürrr

zaten amacı o...onun için dil döküyor...bu hayalin de seni koyduğu yere bakarak seni seviyor mu sevmiyor mu anlarsın.

kendini boşuna kandırma seven erkek veya kadın bir başkasını severken diğerini nikah yapmaz...

amacı gayet net bir şekilde ortada...

şimdi senin yapman gereken nişanlısına herşeyi anlatıp kendi hayatına dönerek yaranı sarmaktır...benden sana tavsiye olayların peşine düşme hiç gerek yok...ne yaparlarsa yapsın...o alçaktan kimseye köy kasaba olmaz...nişanlısı ayrılıp başka bir kızla evlense bile yazık acırım o kıza kimbilir neler yaşayacak ne kadar çok üzülücek.

Amin canım..Sadece her söylenilene inanmamak,her jeste kanmamak,gözü açık tutmak,hemen bağlanıp yelkenleri suya indirmemek lazımmış....a.s

düşünsene bu insan sana yalan söylemiş demekki her zaman ve herkese kolaylıkla yalan söyleyebiir ne işin olur yalancı biinsanla ve nereye kadar devam edecek bu böyle herife bak ya seinle olan hayatıma kimse müdehale edemezzde ne demekmiş bence de bi ana evvel bu sahtekarı bırak ve yoluna ddevam et seni hakeden ve sana deger veren en önemliside bi erkegin hayatındaki 2 .kadın olmadan

badem ve bütün kızlar.. Allah hepinizden razı olsun.Gerçekten gözümü açtınız... ben şimdi çıkıyorum ve akşam olanları yine anlatıcam.

canim benim burda dikkat çekmek istediğim o alçak böyle birşey teklif etmiyor...üstelik seven kişi kimsenin haberi olmadan ayrılırdı nişanlısından .

çok açık ve net olarak canoza ağır bir hakaret ve aşağılama var.

Beyefendi nişanlısı ile evlenicek üstelik canözümle de ilişkisi devam edicek..bu ilişkiye de kimse karışamayacak,yani bu durumda canözümün de başka biri ile evlenme gibi bir durumu söz konusu olamayacak..Adam canözümü metresi yapma hayalinde..İğrenç pislikkötükedihüso

İnşallah maskesi ortaya çıkar da hem canözüm hem de öbür kızcağız hayatlarından def ederler bu çapkın horozu :mymeka:

bence sana cok kötü bir yalanla yaklasmis...
senin icin en iyisi bu kisi ile ilgini alakani kesmek olacak...
elbette bu cok zor olacaktir sende ona olan zaafindan söz etmissin...
ama kendi mutlulugunu düsünmelisin...
bende zor bir karar vermek zorunda kaldim..
ama ileride iyiki böyle bir karar vermisim diyecegim...
bence sende yol yakinken bu insandan uzaklas...
hakkinda hayirlisi olsun..

a.s.

canim sana tek tavsiyem hic bir sozune inanma ve olanlari nisanlisina mutlaka anlat. eger nisanlisi inanmazsa ki 2 senelik nisanlisi belki supheyle yaklasabilir. kizla bulus ve anlattiktan sonra o adama tlf et ve konusmalarinizi kiza duyur. bu senin icin bi aspattir ve adamin artik ikinizede inkar etmeye yuzu kalmaz. sonrasinda nsanlisi yinede onunla evlenirse o artik kendi bilecegi is. ama bence sen uzerine duseni yapmalisin.

Merak ediyorum nişanlısınada yalvarıyor mu? kavga edince
Merak ediyorum nişanlısınada sen le dünyam apayrı seni cok seviyorum diye

Verdiğin kararda yol almaya ve onu bi an önce hayatından temelli cıkar:1closedeyes:
İlerde 2. kadın olma durumuna düşersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…