neden peşinden ayrılmayıp sürekli seni ikna etmeye çalışıyor...
diyelim ki atıyorum ikna etti...eeee nolcak..? nişanlısından ayrılıp seninle mi evlenecek? tamam sen böyle birşeyi istersin istemezsin o apayrı bir tartışma konusu...bu alçak herif sana diyor mu "nişanlımdan ayrılıp seninle evlenecğim" yooo "onun yeri ayrı senin yerin ayrı " diyor...
bu çok büyük bir hakarettir!!!
zakkum doğru söylüyor canım sen görüşmemeye çalış.olabildiğince uzak dur.
iyi yapmışsın, müstahak. badem nası unuttun peki ya, nası söküp attın içinden?
Canım öğrendikçe söylediği yalanları soğudum...Öğrendikçe öğrendikçe soğudum..Öğrendikçe tek söylediği yalanın bu olmadığını,aramızda hiç bir şey yok dediği kızla cinsel birliktelikleri olduğunu,hatta ailemle tanıştıktan sonra ezginin annesi Ankaradan geldiğinde annesi ile tanışmaya geldiğini öğrendim...Ezgi bu adamın annesine tatlılar falan yolluyormuş,onun annesi de ona..Yani kızı aile baya tanıyormuş,selam sabahları varmış...Şimdi iyiki ayrılmışız diye şükrediyorum..Ona karşı zerre kadar sevgim saygım kalmadı..Artadan 4 sene geçti...
Şu an gerçekten hayatını bana adamış bir adamla evliyim...Çok seviyorum...:asigim:
cnm bence ona inanma. emin ol nişanlısına sorsan o da beni deli gibi seviyor der. benzer bir durum yakınımızın başına geldi. adam evli ve 2 çocuğu var. karısını başka bir kadınla aldatıyor. o kadına karımla aram çok kötü, evde huzur yok ben seninle doğdum diyormuş. halbuki karısına karşıda çok iyi, daha yeni ev aldı. bütün eşyaları sıfırdan aldılar.hiç kavgalarıda yok.erkek milletine güvenme canım.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah bana da nasip etsin, doğru dürüst bir adam bulabilmeyii:Saruboceq:
elinden gelse eminim ikimizi bir arada içi bir an bile sızlamadan yürütürrr
anladım canım.polise de gidebilirsin.nişanlısı da öğrensin bence de.anlat canım ispatlı bir şekilde anlat.anlatacağını göze alıyordur belki.dikkat et canım sana zarar vermesin.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah bana da nasip etsin, doğru dürüst bir adam bulabilmeyii:Saruboceq:
canim adam ondan ayrilayim gel seninle evleneyim dese bile o evlilikte ne kadar hayir olur artik.ben olsam icimde supheler olusur surekli nisanliyken cikarken aldatan adam evlenince haydi haydi aldatir.
asla asla evlenmezdim boyle bir sahisla.
evet sardunyama katiliyorum sana buyuk bir hakarett bu adam evlenecek karisi olucak sana da gel metresim ol diyor resmen ya kötükedihüso
ben olsaydim rezil kepaze ederdim boyle birini.
canim benim burda dikkat çekmek istediğim o alçak böyle birşey teklif etmiyor...üstelik seven kişi kimsenin haberi olmadan ayrılırdı nişanlısından .
çok açık ve net olarak canoza ağır bir hakaret ve aşağılama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?