- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Selam herkese. Ben sırf bunu sizlerle paylaşmak için üye oldum. Bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. 3 ay önce birisiyle tanıştım ve tanışmamızdan kısa bir süre sonra sevgili olduk. Her şey çok güzel gidiyordu, ruh ikizimi bulduğumu düşünüyordum. çok aşık olup çok kapılmıştım. Ta ki, onun bir dikkatsizliği sonucu, aslında 2 yıldır nişanlı olduğunu ve 1 ay sonra evleneceğini öğrenene kadar.. şu an bana yalvarıp yakarıyor, onunla bazı şeyler yaşandığı için onu yüz üstü bırakamam ama seni çok seviyorum, seninle olan dünyam apayrı, oraya ikimizden başka kimse müdahale edemez diye.. Ben ısrarla reddediyorum ama ona karşı olan zaafımı biliyor ve bırakmıyor peşimi. Işin kötüsü ben de onu çok sevmiştim ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. Napmalıyım ben, kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki...
Sitemizin güzide hanımları ne yazarlarsa doğru yazarlara.s
onlara kulak ver,bende sana gerçek bir hikaye anlatacağım,çok yakın bir arkadaşımın gözlerimin önünde yaşadığı bir hikaye,
Arkadaşım yıllar evvel 15-20 yıl önce birini çok sevdi,delikanlı da arkadaşımı seviyordu,aslında biz seviyor sanıp yanılmışız,delikanlıyla arkadaşım dolu dizgin bir flört dönemi yaşıyorlardı,gel zaman git zaman deliaknlı başka biriyle nişanlandı,arkadaşım bunu duyunca dünyası yıkıldı,ayrılmak istedi,delikanlı tabiri caizse arkadaşımın ağzından girdi burnundan çıktı,seni seviyorum,senin için ölürüm ayrılamam diyerek kandırdı ve ilişkileri devam etti,delikanlı kısa süre sonra nişanlısıyla evlendi,ben hop oturup hop kalkıyorum arkadaşıma bağırıp sen deli misin bu delikanlı seni kandırıyor,aile baskısıyla nişan düğün olur mu yarın öbürgün daha fazla üzülmeden ayrıl diyorum ama aşkın gözü kör,arkadaşım Nuh diyor peygamber demiyor,delikanlının sözlerine kanmaya devam ediyordu,neymiş efendim aile baskısıyla evlenmiş,evlendiği kadını sevmiyormuş eli eline değmemiş vs. vs. yalan dolan,bizim kızda inanıyor çünkü körkütük aşık,bir zaman sonra eli eline değmediği karısı hamile kaldı ve arkadaşıma da haberi geldi tabii,o zaman anladı ki boş bir aşkın,ya da aşk sandığı şeyin peşinden koşup durmuş,çok acı çekti çok üzüldü ama gerçeği kabullenip kendine yeni bir yol çizdi.
Aşk güzel ama sonu olmadıktan sonra neye yarar,genç kızlar erkeklerin her sözünü ölçün tartın,aşkın gözü kör derler ama siz bir gözünüzü hep açık tutuna.s
Selam herkese. Ben sırf bunu sizlerle paylaşmak için üye oldum. Bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. 3 ay önce birisiyle tanıştım ve tanışmamızdan kısa bir süre sonra sevgili olduk. Her şey çok güzel gidiyordu, ruh ikizimi bulduğumu düşünüyordum. çok aşık olup çok kapılmıştım. Ta ki, onun bir dikkatsizliği sonucu, aslında 2 yıldır nişanlı olduğunu ve 1 ay sonra evleneceğini öğrenene kadar.. şu an bana yalvarıp yakarıyor, onunla bazı şeyler yaşandığı için onu yüz üstü bırakamam ama seni çok seviyorum, seninle olan dünyam apayrı, oraya ikimizden başka kimse müdahale edemez diye.. Ben ısrarla reddediyorum ama ona karşı olan zaafımı biliyor ve bırakmıyor peşimi. Işin kötüsü ben de onu çok sevmiştim ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. Napmalıyım ben, kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki...
o şekilde tehdit ederim belki ama polise vermem. bilmiyorum ya yine de kıyamam, o kadarını yapamam.
yeni yapılan yorumları okudum. gerçekten de siz süpersiniz kızlar. hayatıma doğru yönü verebilirsem bilinki bu sizin sayenizdedir.. bu akşam yine geldi iş çıkışıma.. ben de sırf onun telefonundan nişanlsının numarasını bulabilmek için kabul ettim, bir yerde oturduk. fotoğraf çekme bahanesiyle telefonunu aldım ve onu garsondan bişey isteme bahanesiyle gönderdim. nişanlısının numarası şu an elimde. acaba napmalıyım kızlar, o kadar çekiniyorumki..
sevgilin nişanlısını bırakmıcak ve evlenicektir.senide sevgilisi olarak tutmaya devam edicektir.
bu durumda sadece nişanlısı değil senide aldatıyor nasıl göz yumabiliyorsun bile bile.
seni çok sevse nişanlısından ayrılır evli olup çocuğuda yok sadece yüzük atıcak ama o ikinizi birden idare ediyor
hiç durma ayrıl dememe gerek yok sanirim şimdiye durduğun kabahat
bu sitede çok okuduk yeni evli aldatılan kadınları bu aldatma genelde nşanlıyken başlamış oluyor.ve eş öğrenince yuva yıkılıyor.eğer devam ederseniz yuvayı yıkan kişide sizin gibi bilerek devam eden kişi oluyor.yapmayın ne olur başka bir kadının canını yakmayın erkeklerinde bu kadar kendilerini birşey zannetmelerini sağlamayın
yeni yapılan yorumları okudum. gerçekten de siz süpersiniz kızlar. hayatıma doğru yönü verebilirsem bilinki bu sizin sayenizdedir.. bu akşam yine geldi iş çıkışıma.. ben de sırf onun telefonundan nişanlsının numarasını bulabilmek için kabul ettim, bir yerde oturduk. fotoğraf çekme bahanesiyle telefonunu aldım ve onu garsondan bişey isteme bahanesiyle gönderdim. nişanlısının numarası şu an elimde. acaba napmalıyım kızlar, o kadar çekiniyorumki..
yüzyüze görüşsenizz iyi olur bence belki kız sana innamayabilirr
kıza soylersen kız sevgılısını bırakabılır
sevgılısı tamamen sana gelebılır bu 1
ikincı durumsa sevgılısı onu bırakır ama cocuk onun pesınden gerı koşar senın pesınden de kosar
onu gerı tavlar
ücüncü durumda sevgılısı sanane bee aaaa naparsa yapar erkektır o evlenmedık daha bız her seyı yapabılır dıyerek pacozluk yapabılır bu durumda kötu kadın olan sen olursun hem ezık hem büzük olursun bu da en kötü durum ....
dikkatlı ol derım.
Adam kime dönerse dönsün bu saatten sonra arkadaşın içinde o adamla hala birlikte isteği kalmış olabilir mi?
olmaz tabii de bu ıhtımaller var a.s.
canozum adamı istemedikten sonra nereye giderse gitsin artık öyle değil mi? Senin adına cevap vermiş gibi oldum canozum ama sadece ihtimal hesapları yapıyorduk..:1hug:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?