Sevgilimin benden önce nişanlandığını ve bir ay sonra evleneceğini öğrendim!!!

o nişanlısıyla bile mecburen evlenmiyordur mecburen evlense kimse kızını 2 yıl bekletmez!! cahil olma canım benim seni kandırmasına izin verme! 2. kadın durumuna düşmek çok mu güzel bişey istemıyorsa onunla evlenmesin ama sanada yarın böyle yapmayacagı ne malum! guvenme kesinlikle güvenme!

canım seni şimdi kandırıcak ondan sonra gidip evlenicek sen dahada çok bağlanmış

olucaksın ve sonunda 2. kadın olmak var... hem nişanlısını da yazık kızcağıza neler

söylüyor kim bilir kanma bunlara seni iyice yalvarıp yakarıp kendine baqlıycak...

ya ne kadar aciz vicdansız insanlar var ya beyfendinin keyfine bak nişanlısı onla olsun ekstradan

kendine sevgili bulsun keyfine bakıo adam ne ala ne memleket... ne kadar sinir bozucu.. nişanlısının yerinde sende olabilirsin

senden sonrada gidip başkasına yalvarır böyle.canım allah iyilerle karşılaştırsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
yuh bee. şu aç gözlü erkeklerden nefret ediyorum. ne iki yüzlülük yaa. herif evlenmeden önce son kaçamaklarını yapıyor. klava:

Sitemizin güzide hanımları ne yazarlarsa doğru yazarlara.s
onlara kulak ver,bende sana gerçek bir hikaye anlatacağım,çok yakın bir arkadaşımın gözlerimin önünde yaşadığı bir hikaye,
Arkadaşım yıllar evvel 15-20 yıl önce birini çok sevdi,delikanlı da arkadaşımı seviyordu,aslında biz seviyor sanıp yanılmışız,delikanlıyla arkadaşım dolu dizgin bir flört dönemi yaşıyorlardı,gel zaman git zaman delikanlı başka biriyle nişanlandı,arkadaşım bunu duyunca dünyası yıkıldı,ayrılmak istedi,delikanlı tabiri caizse arkadaşımın ağzından girdi burnundan çıktı,seni seviyorum,senin için ölürüm ayrılamam diyerek kandırdı ve ilişkileri devam etti,delikanlı kısa süre sonra nişanlısıyla evlendi,ben hop oturup hop kalkıyorum arkadaşıma bağırıp sen deli misin bu delikanlı seni kandırıyor,aile baskısıyla nişan düğün olur mu yarın öbürgün daha fazla üzülmeden ayrıl diyorum ama aşkın gözü kör,arkadaşım Nuh diyor peygamber demiyor,delikanlının sözlerine kanmaya devam ediyordu,neymiş efendim aile baskısıyla evlenmiş,evlendiği kadını sevmiyormuş eli eline değmemiş vs. vs. yalan dolan,bizim kızda inanıyor çünkü körkütük aşık,bir zaman sonra eli eline değmediği karısı hamile kaldı ve arkadaşıma da haberi geldi tabii,o zaman anladı ki boş bir aşkın,ya da aşk sandığı şeyin peşinden koşup durmuş,çok acı çekti çok üzüldü ama gerçeği kabullenip kendine yeni bir yol çizdi.

Aşk güzel ama sonu olmadıktan sonra neye yarar,genç kızlar erkeklerin her sözünü ölçün tartın,aşkın gözü kör derler ama siz bir gözünüzü hep açık tutuna.s

Zaten ne hikmetse istemeyerek evlenmişlerdir..Karıları ile araları hiiiiiiç iyi değildir..Ama ne hikmetse 2-3 çocukları olur...Zorla evlendiğin kadınla ne diye aynı yatağa girersin ki..Sanki kadın silah zoruyla gel benle yat demiş gibi....:dilcikar:

Aynısının tıpkısı benim en yakın arkadaşımın başına geldi, sana söylenilenlerin kelimesi kelimesine aynısı bu tür adamların mazeretleri bile aynı, bence ne şiş yansın ne kebap olayı, hem seninle hemde eşi olacak kişi ile gül gibi geçinip gidecek.. Kabul edip etmemek sizin seçimin çünkü herkesin doğrusu kendisine, ama ben sevdiğim adamı başkası ile paylaşmam, beni tercih etmiyorsa da gitsin, nereye giderse gitsin..yerimseniben

yeni yapılan yorumları okudum. gerçekten de siz süpersiniz kızlar. hayatıma doğru yönü verebilirsem bilinki bu sizin sayenizdedir.. bu akşam yine geldi iş çıkışıma.. ben de sırf onun telefonundan nişanlsının numarasını bulabilmek için kabul ettim, bir yerde oturduk. fotoğraf çekme bahanesiyle telefonunu aldım ve onu garsondan bişey isteme bahanesiyle gönderdim. nişanlısının numarası şu an elimde. acaba napmalıyım kızlar, o kadar çekiniyorumki..

o şekilde tehdit ederim belki ama polise vermem. bilmiyorum ya yine de kıyamam, o kadarını yapamam.

birincisi bana böyle bişey yapan herife bırak kıyamamayı acımayı
onu halt etmek için elimden geleni ardıma koymam
fırsatım varken çok güzel kullanırım pişman ederimkötükedihüso

ara herşeyi anlat
yarına randevu ver o herife
kıza da söyle ikiniz bi güzel hakkından gelin klava:

bu arada merak ettiğim bişey var nasıl öğrendin nişanlı olduğunu ve evlenmek üzere olduğunu

şahhane demişsiniz tebrıkler :içelim:

ayrıca arkadas bunu artık ogrenmıs yapacagı tek ayrılmak, ısterse kıza da haber verebılır eger cok ıstıyorsa haber verebılır ıyılık yapmıs gıbı olur belkı belkı de dıger kız buna haber verdıgı ıcın kızabılır, ama kendı yönunuzden bakmanız gereken tek olay ondan uzak durmanız. :enbuyukkk:

Ben ara konuş derim ama kız ilk başta inanmak istemeyebilir,sakin olmaya çalış canım...Sonuçta hem sen hem de o kızcağız bu pislik adamdan ebediyen kurtulmuş olursunuz...

ama arkadaşın dediği gibi inanmayabilir yüz yüze görüşmeyi teklif et ve kesinlikle nişanlısına bişey söylemesin konuşmalarınla ikna edebilirsin bence

kıza soylersen kız sevgılısını bırakabılır
sevgılısı tamamen sana gelebılır bu 1

ikincı durumsa sevgılısı onu bırakır ama cocuk onun pesınden gerı koşar senın pesınden de kosar
onu gerı tavlar

ücüncü durumda sevgılısı sanane bee aaaa naparsa yapar erkektır o evlenmedık daha bız her seyı yapabılır dıyerek pacozluk yapabılır bu durumda kötu kadın olan sen olursun hem ezık hem büzük olursun bu da en kötü durum ....

dikkatlı ol derım.

allh heimizi böyle erkeklerden korusun...
sakın sakın yalanlarına inanma.. remsen sane metresim ol deek istemiş...
Onurlu bir erkeğin yapacağı bir şey değil...
Yüzüne tükür hayallerinle oynadığı için arkana bile bakma...

Adam kime dönerse dönsün bu saatten sonra arkadaşın içinde o adamla hala birlikte isteği kalmış olabilir mi?

canozum adamı istemedikten sonra nereye giderse gitsin artık öyle değil mi? Senin adına cevap vermiş gibi oldum canozum ama sadece ihtimal hesapları yapıyorduk..:1hug:..

hahahah evet resmen canozum yerıne verdın :))
a.s. olsun düşünüyoruz burada :1hug:

ya kızlar böyle durumlar çok bence senin yapacağın en iyi şey temelli tekmeyi atıp hiç kendine onu bulaştırmamak.nişanlısıyla ne haltı varsa yesin.seni böyle kandırran adam sen olanları nişanlısına da anlatsan onu da kandırmayı başarır.peşimde ona yüz vermedim diye bizi ayırmaya çalışıyor der.biz kadınlar kendimizi çok zeki sanırız ama erkeklerin ne kadar tabi hepsi değil üç kağıtçı olduğunu hesaba katmayız.hiç kurcalama kurcaladıkça senin canın yanar.terket gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…