sevgilimin cinsel organi

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
yaa kizlar onun yaptigi normal bulmuyorum. opusurken sevgilim cinsel organini bana surtmeye calisiyor..
kendisinde olmuyor sanki uzaklasmaya calisiyorum yapma diyorum yapiyor yinede..
surtuyor seyini bana. hey allahim normal biri beni hic mi bulmiyacak..

normal dgl dglmi sizcede?

Bence normal de...
Sence anormalse neden devam ediyorsun ilişkine?

adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüşmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleştirdigine göre..

neden yapıyor ? öyle daha fazla haz alıyor çünkü.

normal değilse niye yapmasına hala müsade ediyorsun?
masum öpücüğü aşmış

dudaktan ''öpmek'' sadece ufak bir dokundurma safçadır bir nebze ama öpüşmek zaten şehvetli bir eylem sen ona izin veriyorsan diğer şeyleri yapmasına da izin veriyorsun ona göre... bana göre kesinlikle normal olmayan bir durum... yapmamasını söyle eğer yapmaya devam ederse ayrıl... sonuçta senin istemediğin şeyleri yapan biri sana saygı duymuyordur...

Mevzu cinsellik değil mevzu senin istemediğin yapma dediğin şeyi ısrarla yapması.
Bende olsam istemediğim hoşlanmadığım halde beni hiçe sayıp ısrarla yapılan şeyden sonra soğurdum karşımdakinden.Bu her ne olursa sonuç aynı olurdu

8 aydir birlikteyiz.. opusmek bile istemiyorum artik.. seviyorum dedim sabretim biraz belki yapmaz ddm.. yapmaya devam ediyor. sogumaya basladim ben bu kisiden..

benimle ciddi dusundugunu soyledi aileside biliyor beni. haraketleri bana anormal geliyor artik.. isyaan ediyorum artik kaderime ya..

seven insan yapmaz diyorum artik bunlari..

yaşlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptığı dönemler çünkü

neden yapıyor ? öyle daha fazla haz alıyor çünkü.

normal değilse niye yapmasına hala müsade ediyorsun?
masum öpücüğü aşmış

Kimi için normaldir, benim için normal değil..

adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüşmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleştirdigine göre..

Bence normal de...
Sence anormalse neden devam ediyorsun ilişkine?

ne zamndan beri sevgılısınız sorusunu yöneltmeden duramıyacam

yaşlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptığı dönemler çünkü

ben 22 oda 25 ..

surtuyor resmen yaa niye surtuyor zevkmi aliyorlar oyle yaparak?

Öpüşmekten kastınız tutkulu bir öpücükse bence yaptığı şey normal, ne bileyim sonuçta insan o durumdayken biraz içgüdüsel davranıyor olabilir. Hani düşünmeden yapıyordur belki.. Bilemiyorum.

neden surttugu belli bildigin masturbasyon bu ,
senin neden ili$kiye devam ettigini merak ettim ben , sogudum diyorsun, istemiyorum oyle yapamsini diyorsun
aylesi bilmezse sulalesi bilsin, sana saygi duymayan ki$iyle i$in olmasin derim ..

Neden sürttüğünü bilemeyecek yaşta değilsiniz
Burada insanların nasıl yardım etmesini bekliyorsunuz ki bu konuda ?
Detaylı bi şekilde yazalım mı niye olduğunu
Hadi yazmışlar nedenini de...
Sıkıntınızı ilk başta sevgilinizle konuşmalısınız.

ben şöyle bi öpüşme şekli düşünemiyorum,

kafalar uzanmış bedenler bir metre geride dudaklar yakınlaşmış.

birini öperken bedeninle de ona yakın olursun fiziksel çekim dedikleri şey işte.

yok uzak durmak istiyorsan o zaman yanağından ya da dudağından anlık bir buse kondurup kendini çekmelisin

öteki türlü saçma yani, olayın mantığına aykırı.

uzun süreli öpüşmek cinsel ilişki sayılır sevgilinin yaptığı normal senden devamını istiyor. fakat sende bir istek yoksa bunu açıkça söyle derim sevgiline zorla hcbisey olmaz ozellıkle bır seyı ıstemıyorsan sonucta cınsellık ıkı kısının ıstemesı sonucu olusur

bencede anormal bi durum yok ama rahatsız olduğun ,istemediğin hiçbişeyi yapma tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…