sevgilimin cinsel organi

Senin burada bu konuları anlatman normallik değil bence öpüşünce neler olacağını az çok bilmen lazım...

size cevap yazmıştım ama sildim, benim muhatabım siz değilsiniz... ben arkadaşa yaptım yorumumu, gerisi beni bağlamaz

Ben senin meraklındım güzelim, ah görüyor musun ne üzüldüm şimdi
Sizin gibi kafalarla benim de işim olmaz zaten, benim yorumum sana değil, senin gibi düşünen kafalara ..

neden yapıyor ? öyle daha fazla haz alıyor çünkü.

normal değilse niye yapmasına hala müsade ediyorsun?
masum öpücüğü aşmış

Kimi için normaldir, benim için normal değil..

adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüşmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleştirdigine göre..

Bence normal de...
Sence anormalse neden devam ediyorsun ilişkine?

ne zamndan beri sevgılısınız sorusunu yöneltmeden duramıyacam

yaşlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptığı dönemler çünkü

masum saf rolunu oynadigim yok.. benim ne sucum var ki bu durumda.. 8 aylik bir iliskin oldugunu dusun sen naparsin?

eğer masum bir öpücük değil de gerçek bir öpüşmekten bahsediyorsan gayet normal öyle bir şey yapması.

cahil değil erkeksin.
aklın sıra eğleniyorsun, ben de eğlendim ama sağol.

öpüşmeyi normal karşılıyorsan
sürtünmesinden neden rahatsız oluyorsun ki ?
aradaki fark ne yani ..

Eli Kopmus mu kesilmis mi??

Ama guzelim seviyorum diyosun degil mi?
Neden bu zor gununde yaninda degilsin de nette onunla ilgili konularda takinti yapiyosun.

Senin burada bu konuları anlatman normallik değil bence öpüşünce neler olacağını az çok bilmen lazım...

insan sevdigi kisiyi opmek sarilmak elini tutmayi istemezmi? neler olucagini kendimde biliyorum.. ki sevgilimde biliyor opusmekten ilerisi olmiyacagini.. bu konulari burda anlatmam icin size mi sormam lazimdi ilk?

herkesin burda ufak tefek sorunlari dertleri var yaziyor.. bilmedigimden degil.. yaptigi sey tuafima gidiyor sadece.. nerden bilebilirim butun erkekler boyle yapicagini..
yaptigi saygisizlikmi normalmi bir erkegin sevgilisine boyle yaparmi diye fikir almak istedim..

Yapmayın allah aşkına ya şu sorular beni öldürüyor böyle saçma sorular mı olur?
Neden yapıyor neden böyle zevk mi alıyor vs vs vs liste uzar gider.
Dağdan mı indiniz kardeşim.Hiçmi bi şey anlamıyorsunuz yada bilmiyorsunuz.
Hadi bilmiyorsun cahilsin aç interneti a dan z ye her şey var internette ara yaz bul oku öğren.
Şeyini sürtüyor sana acaba neden?sordun öğrendin mi?
Sürtününce ne oluyor onuda söyleyelim mi?
Sonraki aşamasını anlatmamı istermisin? Yada dur cinsel birleşme nasıl olur onu biliyormusun? Malum bundan sonraki sorular bunlardan farksız olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…