- Konu Sahibi brunettella
-
surtucek bi cok sey varken.. duvara surtuncegine gelip bana surtuyor seyini. offf adam akili bir erkek varmi dunyada? yada delilermi buluyo beni sorun bende galiba..
#forever alone :/
neden yapıyor ? öyle daha fazla haz alıyor çünkü.
normal deÄilse niye yapmasına hala müsade ediyorsun?
masum öpücüÄü aÅmıÅ
Kimi için normaldir, benim için normal deÄil..
adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüÅmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleÅtirdigine göre..
Bence normal de...
Sence anormalse neden devam ediyorsun iliÅkine?
ne zamndan beri sevgılısınız sorusunu yöneltmeden duramıyacam
yaÅlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptıÄı dönemler çünkü
masum saf rolunu oynadigim yok.. benim ne sucum var ki bu durumda.. 8 aylik bir iliskin oldugunu dusun sen naparsin?
eÄer masum bir öpücük deÄil de gerçek bir öpüÅmekten bahsediyorsan gayet normal öyle bir Åey yapması.
Keske herkezin derdi boyle komik olsa:))
saygi diyen bsy var .. komik gelebilir sana bna gore KOMIK dgl..
masum öpücüÄü aÅmıÅ
adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüÅmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleÅtirdigine göre..
Bence normal de...
yaÅlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptıÄı dönemler çünkü
masum saf rolunu oynadigim yok.. benim ne sucum var ki bu durumda.. 8 aylik bir iliskin oldugunu dusun sen naparsin?
eÄer masum bir öpücük deÄil de gerçek bir öpüÅmekten bahsediyorsan gayet normal öyle bir Åey yapması.
bana konu sahibi erkek üye veya burdaki insanlarla dalga gecmeye calısan bir ergen gibi geldi
'Sevgilimin cinsel organı' başlığını görünce ne olmuş adama acaba diye açtım hey allahım ya adam akkılı başlık bulamadınmı?yaa kizlar onun yaptigi normal bulmuyorum. opusurken sevgilim cinsel organini bana surtmeye calisiyor..
kendisinde olmuyor sanki uzaklasmaya calisiyorum yapma diyorum yapiyor yinede..
surtuyor seyini bana. hey allahim normal biri beni hic mi bulmiyacak..
normal dgl dglmi sizcede?
masum öpücüÄü aÅmıÅ
Bence normal de...
Evet saygi denen bisey var hatirlamana sevindim..
Cahilmisin sen gelmisin yok surtunuyo yok duvar diye konusuyosun???
erkek olsammi? erkek olsam buraya boyle konulara girip ne gecer elime? alala ya ergenlikle.ne alaka bu.. olsam.ne. olmasam ne fark edicek.. snn erkek arkadasin olsa boyle bsy yapsa kafan karismazmiydi.. boyle pat ayrilicam.falanda kolay dusunmeyin derdin icine gir sonra anlarsin.. suanki halim.insanlik hali dglmi dalga gecende bazi insanlar var burda. dalga gecen ben dglm.pardon.
masum öpücüÄü aÅmıÅ
Bence normal de...
cahil deÄil erkeksin.
aklın sıra eÄleniyorsun, ben de eÄlendim ama saÄol.
öpüÅmeyi normal karÅılıyorsan
sürtünmesinden neden rahatsız oluyorsun ki ?
aradaki fark ne yani ..
"Sevgilimle opusurken cinsel organini bana degdirmesinden hoslanmiyorum ama yinede yapiyo. Acaba butun erkeklerde ayni sorun varmi yoksa benim ki bana karsi saygisizlikmi yapiyo""
Diye yazsaydin emin ol herkez normal cevap verirdi. Bu kadar insan sana tepkiliyse sorunu kendinde ara bence.
Asil derdine gelince " evet bence sevgilinin yaptigi normal ama sen istemedigin halde devam ediyosa aranizdaki sevgi degil onun icin biraz cikar gozetme gibi.
Ayrica icine sinmeyen bisi varsa birak 8 ayin bosa gitsin. Etrafta yillarini verdigi insan, hayat arkadasim dedigi kisi tarafindan cocukla birlikte terkedilenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?