- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.361
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Tuctan kesici aletler yapıyorlar.Türkçe bile 0 ise
Konuşmayı da bilmiyordur o
E ne yapıyorsunuz ?
O da iyiymişTuctan kesici aletler yapıyorlar.
Ateş yakabiliyorlar..
Boyle faaliyetler...
Yazdığı üye de Boston'da dünyanın en bilindik okulundan mezun olmak üzereBelki sassyassyy iyi bir üniversiteden mezundur ya da okuyordur, ne biliyorsun? Kendine bu kadar güvenme.
Zekası ve ders çalışma seviyesi çok olmayabilir. Ancak çalışkan biriyse öyle zanaatlar yapan adamlar varki mühendis doktordan daha çok kazanıyor. Misal ben doktora bile yaptım ama eve gelen tesisat ustasının günlüğü benle aynıkızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
Kaynananın oğlumu bu?
Yani bende şaşırdım o kadar akıllı bir kadının oğlunun cahil kalmasınaYok, o ETH Zurichte okuyormusKonu sahibesi attan inip eşşeğe bindi yazıcam ata da eşşeğe de ayıp olacak, Ferrariden indi modifiye Tofaşa bindi şu halde.
Yani bende şaşırdım o kadar akıllı bir kadının oğlunun cahil kalmasına
İletişimi, davranışı nasıl bari diyeceğim ama adam Türkçeyi yapamamış iletişimi nasıl olabilir bilmiyorum lakin sizde sevgili olduğunuza göre çok fazla kültür farkı yaşamıyorsunuz bence :)kızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
Konu sahibinin süzgeci yok gelen giriyorYok , bu o çocuk değil anladığım kadarıyla, dişini fırçalamayan bir kokarca vardı o da değil onun okulu da iyiydi .. bu bambaşka birir haydi hayırlısı
Yetişemiyorum, bu hangisiydi, pipişini ellediğin mi? Annesi sana o kızın aklı bir karış havada diye giydirmişti hani o mu?
Herkes yerine herkez yazıyormuşİletişimi, davranışı nasıl bari diyeceğim ama adam Türkçeyi yapamamış iletişimi nasıl olabilir bilmiyorum lakin sizde sevgili olduğunuza göre çok fazla kültür farkı yaşamıyorsunuz bence :)
Sevgilimle cinsellik yaşamak istiyorum diye konu açmıştı, parkta ufaklığı ellemiş, ucundan da görmüş çok heyecanlanmışO kimdir yahu, Vanessa kimin şeyini ellemiş?Burayı kaçırmışım
SürtünüyorlarTürkçe bile 0 ise
Konuşmayı da bilmiyordur o
E ne yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?