- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Seni mühendislik fakültesine alanlar hakkında inceleme başlatılması lazım?Nasıl bir üniversite bu çok merak ettim şimdidengim birini sınıftan veya mühendlik fakültesinden bulurum
ama onlarla da inanın hiç iyi anlaşamadm
ben böyle durumlarda eğer eğitim hayatını ilerletmesine engel olan çok büyük bir ailevi problem ya da sağlık sorunu geçmişi yoksa, kişinin sorumsuz ve tembel olduğunu düşünüyorum. hayat üniversite sınav puanı ya da okuduğun bölümden ibaret değil, söylemek istediğim tembelliğin bununla alakası yok. Sadece herhangi bir okul başarısı olmayan bunun için çabalamamış bir insan kendine hayat içerisinde başarılı olabileceği yeteneğinin olduğu başka bir alan da seçmeyip sadece meslek adı için kazanması ve okuması çok zor bir bölüme geçmek istiyorsa, o adamdan bir yol olmaz. hiçbir okul başarısı olmadığı halde çok takdir ettiğim insanlar var, genç yaşlarda girişimci olarak kendi işlerini kuran, spor faaliyetlerinde başarılı kariyer yürüten, sanatla ilgilenen, hiçbir şey yapamıyorsa ticarete atılan ama çabalayan ve çabaladığı alanda başarılı olan. siz adamın hayattaki çaba ve amaç olayını inceleyin. eğitim hayatı kötüdür tamam da bunun dışında hayatta ne başarmış, bi şey için çabalamış mı?kızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
İki güne bir konu açtığı için artık herkes onu tanıyorSiz ne yiyip içiyorsunuz ben anlamıyorum. Bu nasıl konudur böyle? Dert nerede?
Sanki herkes sizi tanıyor,tüm konularınıza hakimmiş gibi 2 satır saçma sapan konu açıyorsunuz.
Valla tanıyoruz artıkSiz ne yiyip içiyorsunuz ben anlamıyorum. Bu nasıl konudur böyle? Dert nerede?
Sanki herkes sizi tanıyor,tüm konularınıza hakimmiş gibi 2 satır saçma sapan konu açıyorsunuz.
Artık kimse yol göstermiyorValla tanıyoruz artıktanımaktan çok da memnun değiliz yanlış anlaşılma olmasın. Bir dönem gerçekten laf anlatmaya çalışanlar oldu ama artık he deyip geçeriz. Kada yakar konularıyla, hep erkek arkadaş arar bulur instagramdan yazar eder ünlümsüleri kovalar mesajlar atar turtam diye mi neydi. Öyle bi arkadaş
İki güne bir konu açtığı için artık herkes onu tanıyor
Anladım yorumlardan tanıdığınızı ama hatta belki bende denk gelip yorum yapmışımdır diğer konularına emin olamadım şimdi.Valla tanıyoruz artıktanımaktan çok da memnun değiliz yanlış anlaşılma olmasın. Bir dönem gerçekten laf anlatmaya çalışanlar oldu ama artık he deyip geçeriz. Kada yakar konularıyla, hep erkek arkadaş arar bulur instagramdan yazar eder ünlümsüleri kovalar mesajlar atar turtam diye mi neydi. Öyle bi arkadaş
İkinizde komiksiniz ya. :)aynen kanka 5 net
daha boş ver şeklinde doğru düzgün yazmayı biliyorsun bana yozgat bozokta okuyor muamelesi yapamazsın
Şahsen benim için eğitim hayatı demeyelim ama zeka çok önemli. Çevremde aptal insana tahammül edemiyorum. Tabii şuan anonim kişiler olduğumuz için böyle açıkça ifade ettim normal hayatımda böyle itici açıklamiyorum bu durumukızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
Şahsen benim için eğitim hayatı demeyelim ama zeka çok önemli. Çevremde aptal insana tahammül edemiyorum. Tabii şuan anonim kişiler olduğumuz için böyle açıkça ifade ettim normal hayatımda böyle itici açıklamiyorum bu durumu
Ya hahahahhahh bu çok iyiydiOlur mu böyle vanessa, aç resepsiyona telefonu çek fırçayı. Yenisini yollasınlar
Sen genius mısın peki?allahım kızlar bu çocuğun eğitimsizliği beni delirtecek
herif tyt matta 6 soru yapmış
diyor ki 8.sınıf soru bankasında full çektim bence matematiksel zekam var.
retarded olduğunu düşünmeme az kaldı vallaha
Hiç 8. Sınıf sorularını da küçümsemeyin acayip yeni nesil matematik soruları var haberiniz var mı?allahım kızlar bu çocuğun eğitimsizliği beni delirtecek
allahım kızlar bu çocuğun eğitimsizliği beni delirtecek
yahu değilim de düşünceleri falan aşırı saçmaSen genius mısın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?