sevgilimin eğitim hayatı

ben böyle durumlarda eğer eğitim hayatını ilerletmesine engel olan çok büyük bir ailevi problem ya da sağlık sorunu geçmişi yoksa, kişinin sorumsuz ve tembel olduğunu düşünüyorum. hayat üniversite sınav puanı ya da okuduğun bölümden ibaret değil, söylemek istediğim tembelliğin bununla alakası yok. Sadece herhangi bir okul başarısı olmayan bunun için çabalamamış bir insan kendine hayat içerisinde başarılı olabileceği yeteneğinin olduğu başka bir alan da seçmeyip sadece meslek adı için kazanması ve okuması çok zor bir bölüme geçmek istiyorsa, o adamdan bir yol olmaz. hiçbir okul başarısı olmadığı halde çok takdir ettiğim insanlar var, genç yaşlarda girişimci olarak kendi işlerini kuran, spor faaliyetlerinde başarılı kariyer yürüten, sanatla ilgilenen, hiçbir şey yapamıyorsa ticarete atılan ama çabalayan ve çabaladığı alanda başarılı olan. siz adamın hayattaki çaba ve amaç olayını inceleyin. eğitim hayatı kötüdür tamam da bunun dışında hayatta ne başarmış, bi şey için çabalamış mı?

Siz ne yiyip içiyorsunuz ben anlamıyorum. Bu nasıl konudur böyle? Dert nerede?
Sanki herkes sizi tanıyor,tüm konularınıza hakimmiş gibi 2 satır saçma sapan konu açıyorsunuz.

Siz ne yiyip içiyorsunuz ben anlamıyorum. Bu nasıl konudur böyle? Dert nerede?
Sanki herkes sizi tanıyor,tüm konularınıza hakimmiş gibi 2 satır saçma sapan konu açıyorsunuz.
Valla tanıyoruz artık tanımaktan çok da memnun değiliz yanlış anlaşılma olmasın. Bir dönem gerçekten laf anlatmaya çalışanlar oldu ama artık he deyip geçeriz. Kada yakar konularıyla, hep erkek arkadaş arar bulur instagramdan yazar eder ünlümsüleri kovalar mesajlar atar turtam diye mi neydi. Öyle bi arkadaş

Artık kimse yol göstermiyor

İki güne bir konu açtığı için artık herkes onu tanıyor

Anladım yorumlardan tanıdığınızı ama hatta belki bende denk gelip yorum yapmışımdır diğer konularına emin olamadım şimdi.
Fakat günlüğe yazar gibi yazıyor,yada arkadaşlarıyla whatsapp'ta yazışır gibi,konunun başı yok,sonu belli değil.
Sinirime dokunuyor böyle konular.

Şahsen benim için eğitim hayatı demeyelim ama zeka çok önemli. Çevremde aptal insana tahammül edemiyorum. Tabii şuan anonim kişiler olduğumuz için böyle açıkça ifade ettim normal hayatımda böyle itici açıklamiyorum bu durumu

Hiç 8. Sınıf sorularını da küçümsemeyin acayip yeni nesil matematik soruları var haberiniz var mı?
Kaç yıl öncesinin sorularını çözdüyse bilemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…