ooo aşkı memnu en sevdiklerimden. Dizi olarak tabiOğlum o senin yengen yengen demeye geldim
Kaç kez izledim bilmiyorum. Yerli dizi pek izlemem.ooo aşkı memnu en sevdiklerimden. Dizi olarak tabi
Bu zaten dört yil önce olmuş. Ben bir kaç farkli hareketini de duyunca tavrimi koydum. Mesafeli ol dedim. O da şu an ilk zamanlar kadar samimi değil
Mısır çarşısında da bazen gerekebiliyor ya. Bazen o kadar yoğun oluyor ki önünü göremiyorsun.Eminönü'ne gittik kimse kimsenin elini tutmadı çok kalabalıktı. KaybolmadıkKonser gibi kalabalık alanlarda hızlı ilerlemek için el tutmak gerekiyor. Bilemedim. O an öyle gerekmiştir. Elini tutup çekmiştir falan. Yoksa el ele dolaşmaz kimse.
Evet bu yaz mesela doğum yaptım ablam çamaşırları makineye attı, astı. Ben de bu yaz ablamdaydım, çamaşorları katlasana dedi. İç çamaşırı vardı haliyle ne var ki bunda siyah bir bez parçası.İç çamaşırı bakma olayı da fazla abartılmış. Türk erkeklerinin elini ev işine fazla sokmayışından varsayım yaparak konuşuyorum çoğu erkeğin çamaşırını yengesi, halası, bilmemnesi yıkamıştır. Böyle görünce sorun olmuyorsa neden alışverişte sorun olsunki. Kardeşi olarak görüp yardım etmiş belli ki.
Cokta mümkün degil demeyelimde......
Biliyorum o onun yengesi, birbirlerine farkli bir gözle bakmalari mümkün değil evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?