Sevgilimin elini tutan yengesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence hayal edildiği gibi parmakları birbirine geçirip elele gezmemişlerdir. Atıyorum çok kalabalık bi alandan geçerken sevgiliniz biraz geride kaldıysa anlık elini tutup kalabalığı aşmış olabilir. Bunda sakınca yok. Sevgilinizin de asıl anlatmak istediği şehrin ne kadar kalabalık olduğudur.

Sanırım küçük kaynımla benim kadar kimse samimi olamaz en yakın arkadaş gibiyiz kısss kıs köşe bucak muhabbet sohbet ederiz güleriz beni gezdirir bişey yerken sensiz boğazımdan geçmedi der getirir. .
Ama ben evlenirken çok küçüktü orta okuldaydı görüşürken birçok olayında arkasında durdum şuan 20 yasında
Misal farklı bir şehre taşındık ..
Geldiğinde canım kardeşim diye arabadan inerken birbirimize koşarız
Düşünün kaynanamı bile yeri gelir birlikte çekiştiririz arar sürekli bişey olduğunda ..
Bişeye kızdığında benle konuşur ablam derr ..
Ama o geldiğinde de biz oraya gittiğimizde de hiç elini tutmamışımdır ..
Bazen dışarı çıktığımızda koluna girerim ama el ele tutuşmam herhalde yani ..
O biraz ileri seviye gibi .
Bide aralarındaki seviye önemli ne derece yakınlar ..

Boyle konularda sucu anlatanda buluyorum.yani bi insan durup dururken boyle bisey anlatiyorsa iki amaci var.ya sizi kiskandirmaya calisiyor yada safligindan yapiyor.ikiside tehlikeli sular bana gore

Eminönü'ne gittik kimse kimsenin elini tutmadı çok kalabalıktı. Kaybolmadık Konser gibi kalabalık alanlarda hızlı ilerlemek için el tutmak gerekiyor. Bilemedim. O an öyle gerekmiştir. Elini tutup çekmiştir falan. Yoksa el ele dolaşmaz kimse.

Akıl var nizam var. Çocuk belki o zaman 18 yaşına girmiş belki de girmemiş girecek. Dört sene önceki olay ne için gündeme ne şekilde gelir ve konu sahibi beni yanlış anladınız gibi bir şeyler yazmışsın ama açık açık bir yorumda da çirkin şeyler ima etmişsin. Eşimin kardeşini geçtim, 17 yaşında yiğeni var. Ben 24 yaşındayım. Seneye üniversiteye gidicek benim gözümde hala çocuk gibi. Erkek olsa da çocuk gibi görürdüm. İç çamaşırını da gayet alabilirdim ne var bunda? Bir kere ben de kuzenime aldım, aman aman şimdi eşi duymasın yanlış anlar mazaallah. Alt tarafı boxer. Düz siyah şort gibi hani. Boxer. Düşünüyorum, düşünüyorum bence erkek arkadaşına sor sen bunları sana neden anlatmış? Öyle öylesine geçecek bahsetmiş gibi değil çünkü.

Bu zaten dört yil önce olmuş. Ben bir kaç farkli hareketini de duyunca tavrimi koydum. Mesafeli ol dedim. O da şu an ilk zamanlar kadar samimi değil

Belki şuan burada konuyu okuyan çoğu insan farklı yorumladı ve teker teker yenge hanımın günahına giriyorlar. Birkaç farklı hareketten ben çok başka şeyler anlarım çünkü.

Mısır çarşısında da bazen gerekebiliyor ya. Bazen o kadar yoğun oluyor ki önünü göremiyorsun.

İç çamaşırı bakma olayı da fazla abartılmış. Türk erkeklerinin elini ev işine fazla sokmayışından varsayım yaparak konuşuyorum çoğu erkeğin çamaşırını yengesi, halası, bilmemnesi yıkamıştır. Böyle görünce sorun olmuyorsa neden alışverişte sorun olsunki. Kardeşi olarak görüp yardım etmiş belli ki.

Kalabalıkta 'kaybolma' düşüncesiyle kocamın bile elini tutmuyorum ben
ne saçma birşey okudum ben ya

Evet bu yaz mesela doğum yaptım ablam çamaşırları makineye attı, astı. Ben de bu yaz ablamdaydım, çamaşorları katlasana dedi. İç çamaşırı vardı haliyle ne var ki bunda siyah bir bez parçası.

Ya kokusu çıkar sevgilin nasılsa bı pislik yakaladın mi baş tekmeyi

Kötü bir niyet gercekteb olmaz olamaz. İçin rahat olsun. Kardeştir gözünde ama uyar bi daha yapmasin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…