Aynen ya 2 sene sonra adam akordion gibi olacak, ütülesen açılmaz
46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.
Bnce Allah tan guc yerine once akil fikir mantik saygi iste!Güç istiyorum...güçççç
Haklısın...Bnce Allah tan guc yerine once akil fikir mantik saygi iste!
hadi bakalım.Güç istiyorum...güçççç
Biliyomusun gercekten mantign yok senin!!! Ogretmenm diosun herhangi bi ogrencine o gozle bakabilirmisin!??? Onlar sana emanet evlatlar! İnsan kendine saygi duycak bu ona da gecerli.kendine duyamiosan meslegine,isine,cocuklarina,soyadina,ailene ne bilim insan niseye saygi duycak yoksa bole sacmalar ve burnu b.oktan cikmaz,cikamazki... O adam seni nasl ezio ya sen utanmiomusun ailenin yuzune bakmaya??? Ogrencilerin karsisina gecip ornek insanmissss gibi durmaya haya etmiomusun???Haklısın...
Yakacaksın yine kendini cherry ama tebrik ederim çok yerinde bi tespit46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.
Evlerimiz benim Ailem nedeniyle ayrı ama ben eve sadece eşyalarımı almak veya değiştirmek için gidiyorum onun dışında heran birlikteyizhadi bakalım.
ama pek kolay olmayacak gibi sanki.
karşında bir psikopat var bence.
dikkatli ol.
sen adamın evinde mi yaşıyosun sürekli.
46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.
Bu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...
Koklayarak bi o öpüyor sanki boşver 17 yaş büyük adam öpmesede olurrr
Adam cok mu zengin? Adnan ziyagil hesabiBen 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor
Güç istiyorum...güçççç
Beş parasız...inanılmaz da borcu varAdam cok mu zengin? Adnan ziyagil hesabi
Daha aramadi arasında gör sen...allah razı olsun canımarkandayız şekerim hep destek tam destek
Hmm o zaman belani mi ariyorsun5
Beş parasız...inanılmaz da borcu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?