Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Biliyomusun gercekten mantign yok senin!!! Ogretmenm diosun herhangi bi ogrencine o gozle bakabilirmisin!??? Onlar sana emanet evlatlar! İnsan kendine saygi duycak bu ona da gecerli.kendine duyamiosan meslegine,isine,cocuklarina,soyadina,ailene ne bilim insan niseye saygi duycak yoksa bole sacmalar ve burnu b.oktan cikmaz,cikamazki... O adam seni nasl ezio ya sen utanmiomusun ailenin yuzune bakmaya??? Ogrencilerin karsisina gecip ornek insanmissss gibi durmaya haya etmiomusun???

hadi bakalım.
ama pek kolay olmayacak gibi sanki.
karşında bir psikopat var bence.
dikkatli ol.
sen adamın evinde mi yaşıyosun sürekli.
Evlerimiz benim Ailem nedeniyle ayrı ama ben eve sadece eşyalarımı almak veya değiştirmek için gidiyorum onun dışında heran birlikteyiz

Bu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...

bişi dicem hiç çocuk hayali kurmuyor musun?? bunu 46 yasındaki adamla mı yapacaksın evlendin çocuğun oldu diyelim en az 2 sene 48 yasında baba ibrahm tatlises gibi o çocugunda geleceğini düşünmek lazım değil mi

bence teneffüste konuşma bile sen yumşarsın
hattını değiştir rapor al toz ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…