Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Hayır o gerekli olan seyleri alıyor...2 hafta önce de erken rezervasyon yaptırıp tatile gittiksadece onu benim kartımla ödedik...onun kartları patlak çünkü

İstersen dünyanın en çirkin kadını ol kendini kullandırtmana değer mi? Gerçekten meslektaş olduğumuza inanamıyorum.

Hayır o gerekli olan seyleri alıyor...2 hafta önce de erken rezervasyon yaptırıp tatile gittiksadece onu benim kartımla ödedik...onun kartları patlak çünkü
ne buldun sen bu adamda.
her açıdan defolu.
hatalı bir seçim.
o hayatını yaşamış çoluk cocuk sahibi olmuş bi yaşta.
sen baharındayken neden kullandırdın kendini.
tipi mi fiziği mi cezbetti nedir yani.
sen de az değilmişsin ki yaş olarak toy bi genç kız gibi kapılmak hiç olmamış.
şimdi bu enkazdan nasıl çıkacaksın nasıl kurtulacaksın bakalım

Ayy kuzum daha yazma lutfen
Sen yazinca ben burda klavyeyi firlatsim geliyo
Ama sanami o adamami karar veremedim
Ya bizle dalga geciyosun yada safsin sen
Cokmu cirkinsin ?baskasini bulsana hayatim sen
Yasina uygun,sana deger veren birak ne hali varsa gorsun
Bide sana el kaldiriyor ,bu nasil taviz vermek boyle

Bu sayfaya kadar yazdığın herşeyi okudum.
Zamanında bende deli gibi tutulmuştum birine ve o da öğretmendi. Onsuz olamam sanırdım. Hep geleceğimizi hayal ederdim çocuklarımızla mutlu bir hayat. Beni sürekli dibe sürüklüyordu yapmak istemediğim birsürü şey yaptım onun için hem maddi hem manevi. 1 gün arar sevgili gibi konuşurdu 3 gün aramazdı. Aylarca ağladım zırladım çünkü ilişki ne devam ediyordu ne bitiyordu sürüncemedeydi sürekli. Sonra dedim ki kendine bunu niye yapıyorsun niye kendini dibe sürüklüyorsun. Sonra hiç konuşmadan ondan ayrıldım aramadım sormadım o da beni aramadı. 3-4 ay sonra eşimle evlenmeye karar verdim ve beni istemeye gelecekleri zaman beni aradı. Kahve falı baktırmış benle ilgili şeyler görmüş bakan kişi. Sonra hiç rüya görmem seni rüyamda gördüm dedi ben evleniyormuşum falan filan anlattı durdu. Ben de dedim ki söylediklerinin hepsi doğru ve birdaha beni aramanı istemiyorum. Ondan sonra da görüşmedik hiç. Ve sana şunu söyleyim iyi ki silkelenip kendime gelmişim. Her gün kendime olan saygımı yitiriyordum. Toz pembe geliyordu herşey. Şimdi dönüp bakıyorum da resmen bataklıktaymışım ve kullanılıyormuşum. İyi ki bitirmişim ve iyi ki eşime şans verip evlenmişim. Bazen düşünüyorum da onunla kurduğum evlilik hayalleri gerçek olsa zindan hayatı yaşıyor olurdum..

Sen de silkelen kendine gel. Sürekli yakınındaysan ve bu sebeple ayrılık zor geliyorsa habersizce tayin iste. Tayinin çıktığında da topla pılını pırtını sessiz sedasız git ve telefon numaranı değiştir. Ayrılık konuşması bile yapma. Çünkü sen ayrılık konuşması yapsan da adam bi şekilde ikna ediyor seni. İkna etmekle kalmayıp seni aşağılayıp kendine olan güvenini de yerle bir ediyor.
Kendine şunu söyle 27 yaşıma kadar yanımda o yoktu ve yalnız değildim hayatım gayet güzel gidiyordu. Şimdiden sonra da onsuz yapabilirim.

hem yaşlı hem eski karı belası var... 17 yaş var bir de bunu yapıyor.. ya Allah aşkına ! hiç bir sorun olmayıp yaşıtın dengin olsa bile hayatından çıkarmaya sebep bu cümleler... Çok pişman olursun yıllarını heba ettiğine çokkkk ! bence bir an önce kendi denginde birini bul o zaman anlayacaksın emin ol !

Kendimle ilgili ovunmeyi sevmem ama inanın peşimde bir sürü erkek var hepsinin de durumu statüsü iyi bir sürü evlilik teklifi aldım. ..alıyorum...ama....amaaa

Allah mutluluğunuzu daimi etsin...inşallah bende aynı mutlu sona ulaşırim

Yol yakınken vazgeç bu sevdada:)
kanserli kolu kesip att :)

Ben oralari kacirmisim neler yapiyo ki
oo neler yapmıyor ki... Adam kadını 5 kez dövmüş. hatta birinde karakolluk olmuş. Günde 2 kez seyyy yapmış. evini bulaşığını yalaşığını temizlettirmekte de kullanmış. bir de psikolojisini bozmuş. çirkinsin sen ama ben severim demiş. kendine bağımlı yapmış köleleştirmiş. birde borcu çok tatili bile kadının parasıyla yapmış. öle öleeee.....

Ohaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…