Karakolluk olunca şikayet etmeyi de denedim...ona bişiy olmaz sen rezil olduğunlâ kalırsın dedilerBak canım ben önceki yorumlari okumadan yorum yapmistim. Sen bu kadar ezik aciz bir insamisin okuyunca şok oldum. Hemenn ayril o pislikten. Hem karisini hem seni kullaniyor. Karaktersiz serefsiz. Pesini birakmazsa ogretmenlik yaptigi yere sikayet et. Kesinlikleeeee ayril. Cok pişman olursun. Benden bu kadar aklini kullan
Bitti diyorum...sözler yeminler yine aynı şeyleri yazıyor...dovdureceksin şimdi onu bana diyor gerizekali
Ya siz niye hala eski eş vs konusu açıyorsunuz, dayak yediğiniz, aşağılandığınız bir ilişki bu, bitti diyin ve gidip ilk iş numaranızı değiştirin, hala mesajlaşmaya, cevap beklemeye, çözüm arıyormuş tavrına ne gerek var'Bitti diyorum...sözler yeminler yine aynı şeyleri yazıyor...dovdureceksin şimdi onu bana diyor gerizekali
inaBana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz
İnanmamız için mesajların resmini çekip atarmısın zaten herşeyi yazıyorsun onlinesin.BekliyoruzBen pis kadın sevmem git evi topla hadi hatun yazmış
Ayrılma fikrinize bile saygısı yok, hiiççç şaşırmadımBen pis kadın sevmem git evi topla hadi hatun yazmış
sız calısıyormusunuz?Ben pis kadın sevmem git evi topla hadi hatun yazmış
Duzgn konusss o bi ogretmenhatun ne ya..
adam ayaklı felaket..
Allah ta seni güldürsün...iyi geldiDuzgn konusss o bi ogretmensmdi kalk ve tek ayak ustnde bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?