Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

İki yıldır çok denedim o kolu kesmeyi ama yapamadim...bu defa kararlıyım bu is biticek beni daha fazla kullanamicak...
yok canım kendini kullanılıyomuş diye adlandırmada sevdiğin için ona katladıgını düşün.
herşeyin hayırlısı bazen birilerini çok sevsekte hayatımızdan çıkmalarını anladıgımız an çıkartmalıyız onsuz dogmadın elbet onsuz yaşayablrsn.
allah hayırlı insanlar cıkartsın önüne.

Az önce konustuk...bi huzur ver ya dedi salak...şu An çok gülüyorum gerçekten...bi huzur ver ya anlamiyormusun hayatımda başka biri yok...eski karima da o an öyle demem gerekti...bundan sonra böyle bişiy isterse senin dediğin gibi yazıp konuyu kapaticam bi huzur ver ramazan günü dedi ya

Sağol canım allah razı olsun...gecicek inşallah

telefonla mı konuşuyosun.

ALLAHIM ben nasıl huzursuz bi kadınım...

Şu cevaba bakın ..! Neden şaşırmadım acaba?!
Sağlam ve kararlı durun lütfen bu defa E Eskipanda . İstediği kadar böbürlensin
Darp raporunuz var mı? Sizi tehdit ederse darp raporunuz olsun olmasın uzaklaştırma kararı için başvurun derim..

Son düzenleme:
bir huzur verdim de ve çık hayatından evde bile kalma git bir arkadaşına telini değiş bildiğim kadarıyla öğretmenlerde şehir değişmek için atamalar var başvur.. tabi kendine biraz saygın varsa.. ve anlattıkların doğruysa aksini yaparsan hasta olanın sen olduğunu düşünüyorum

Ya çek kurtar kendini şu hayattan arkadaşım.Bu adamla gelecekten ne beklentin var da bu kadar kaldırdın şunun bi taraflarını.
5 sene sonra kendini nerde görüyosun ya da görmek istiyorsun buna odaklan bi kadın bu kadar zayıf olmamalı

Ayy bir de senin tek yolun benim falan diyor. Ya gerçekten gerçek mi bu konu? Allah aşkına pabuç bırakma şuna, çek resti. Numaranı, herşeyini değiştir. Yıllar sonra çok pişman olacaksın. Lütfennn...

bu konu gerçek mi? çünkü bir kadın kendini bu kadar kolay harcatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…