Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Valla banada atıyorsun gibi geldi ilk kez bi konuya inanmıyorum. Salladıkça sallıyorsun tabi sende biliyorsun böyle konular ilgi çekiyor! Sabah bi konu açtım tek kişi bişey demedi ama sende biliyorsun ki böyle konulara saldırıyoruz. Sende salladıkça sallıyorsun.
Doğruysa sen öğretmen falan değilsin Ada'm sana bakıyor sende ona mecbur hissediyorsun.
Dayağıda yiyorsun çekiyorsun. Madem öğretmensin git başka şehirde yap mesleğini kurtar kendini... Ama işte hiç inandırıcı değil.
Ha doğru farzedelim ayrıl diyoruz Onuda yapmıyorsun.
Bi insanın kendine yaptığı dokuz köy toplansa yapamazmış. Sen bunun en güzel örneğisin. Şayet doğruysan!

Kart herif bulmus genc kizi birakmaz tabi bacim aklini peynir ekmek tavuk donerle mi yedin ne isin var hic olumlu ozellik yok. Dayak bile var evli olsan bosan deriz hic baglayici bisey yok ysni. Aklini basina devsir birak bu isleri

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Kendine yazık etme derim..çok zor bir ilişki..sen yıpranacak gibi görüyorsun..

Bakın sizı nasıl inandirmami istiyorsanız yaparım...konudan konuya atliyorum daha neler neler diyorum...

2 tane sakinleştirici alıyorum her gün...daha bu gece benim sevdiğim bütün peynirleri almış kendi elleriyle yedirdi...az önce hadi yat zibar yazmis

Eğitim sistemi neden bu halde sorusunun cevabı işte tam da burada sanırım. Öğretmenler böyleyse sistem ne yapsın.
Yok valla Sep hepsi böyle değil. Yeni jenerasyon adaylardan biri olarak söylüyorum, henüz kafayı yemedik.
Yav zaten konu fake. Ama hayal gücü bile korkunç yazan kişinin.
La ben ortaokul hocamı yolda görsem tanır mıyım, tanısam kılı ağarmış herife alıcı gözle bakar mıyım uffff ufff.

Back
X