Ya sen Birde ona sor...ben cirkinmisim ama o cirkinlerden hoşlanıyormusBulmuş çıtırı koklayarak öper tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen Birde ona sor...ben cirkinmisim ama o cirkinlerden hoşlanıyormusBulmuş çıtırı koklayarak öper tabi![]()
Allahım ne kadar romantik bir erkek2 tane sakinleştirici alıyorum her gün...daha bu gece benim sevdiğim bütün peynirleri almış kendi elleriyle yedirdi...az önce hadi yat zibar yazmis
2 tane sakinleştirici alıyorum her gün...daha bu gece benim sevdiğim bütün peynirleri almış kendi elleriyle yedirdi...az önce hadi yat zibar yazmis
Eger senaryoysa yarın sabaha cikmayayim...anlamiyormusunuz doğru diyorum ki bu anlattiklarim henüz bişiy degilYorum yaptıkça senaryo kuruyor
Eski eş olduğundan eminsen sıkıntı yok ayrılmışlar nihayetinde çocukları varsa ve geröekten boşanmışlarsa görüşmek zorundalar ya kabullenirsin yada ayrılırsınKızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Yok valla Sep hepsi böyle değil. Yeni jenerasyon adaylardan biri olarak söylüyorum, henüz kafayı yemedik.
Yav zaten konu fake. Ama hayal gücü bile korkunç yazan kişinin.
La ben ortaokul hocamı yolda görsem tanır mıyım, tanısam kılı ağarmış herife alıcı gözle bakar mıyım uffff ufff.
Allah razı olsun...biraz kendime guvenebilsem...biraz şu adamdan uzaklasabilsem üzerine dusmemeyi ogrensem geçer belkiBen sana inanıyorum. Ciddiyim.
Sakinleştiriciyi azalt. Hatta kes. Gercek dünyaya dön.
Her sey duzelir.
Hangi konuda yardıma ihtiyacın var anlamadım iyice sapa sardınYa allahim...herşeyimin üzerine yemin ediyorum doğru. ..yardıma ihtiyacım var diyorum
Ben de 28 olmak üzereyim ve 46 yaşında biriyle kendimi düşünemiyorum bile nerdeyse babam yaşında.Ben 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor
Yok valla Sep hepsi böyle değil. Yeni jenerasyon adaylardan biri olarak söylüyorum, henüz kafayı yemedik.
Yav zaten konu fake. Ama hayal gücü bile korkunç yazan kişinin.
La ben ortaokul hocamı yolda görsem tanır mıyım, tanısam kılı ağarmış herife alıcı gözle bakar mıyım uffff ufff.
Evet eski eşi...kadını tanıyorum...Eski eş olduğundan eminsen sıkıntı yok ayrılmışlar nihayetinde çocukları varsa ve geröekten boşanmışlarsa görüşmek zorundalar ya kabullenirsin yada ayrılırsın
Bu da aynen öyle işteÖyle deme ya benimde vardi bi tane öğretmenim ortaokulda. Butun okul hayrannn...
Gecen yaz tatilde karsilastik. Evlenmemis. Aynı adam yahu hic mi degismez.. Sadece sacinda aklar var.. E gozluk takmis bir de.
Ellerinden operim hocam dedim,
Aklima baska bir sey gelmedi![]()
Oldu evet...bunun sayesinde bi gün iyi bi gün delirmiş durumdayim
Şaka mısın arkadaşım sen adami bilmemde senin baya ruhsal problemlerin var gibi![]()