Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

2 tane sakinleştirici alıyorum her gün...daha bu gece benim sevdiğim bütün peynirleri almış kendi elleriyle yedirdi...az önce hadi yat zibar yazmis

Ben sana inanıyorum. Ciddiyim.
Sakinleştiriciyi azalt. Hatta kes. Gercek dünyaya dön.
Her sey duzelir.

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Eski eş olduğundan eminsen sıkıntı yok ayrılmışlar nihayetinde çocukları varsa ve geröekten boşanmışlarsa görüşmek zorundalar ya kabullenirsin yada ayrılırsın

Yok valla Sep hepsi böyle değil. Yeni jenerasyon adaylardan biri olarak söylüyorum, henüz kafayı yemedik.
Yav zaten konu fake. Ama hayal gücü bile korkunç yazan kişinin.
La ben ortaokul hocamı yolda görsem tanır mıyım, tanısam kılı ağarmış herife alıcı gözle bakar mıyım uffff ufff.

Benim jenerasyon bu. İnan %90'ı böyleydi. Umarım yeni jenerasyon daha normal olur, bizim bebeler sizin elinize düşecek. Umudumuz sizsiniz yeni nesil örtmenler.

Ohhhh hayat adama güzel valla he.
El altında ex eşi, kol altında çıtır sevgili.
Canı kimi çekerse seve seve yeahhh.

Canı dayak atmak istese yiyen de var.
Aksiyon istese sonu zaten karakol.

Ne renkli bir hayat!

Çok mu yakışıklı diycem de babam yaşında herif her yeri yakışıklı olsa ne olur:KK14:

Sen daha yataklara düş, antidepresan al konu sahibi.

Bacım bak kendin diyosun daha neler neler var diye.
Eee bizde sana ayrıl diyoruz ama ikna ediyor düdük diyorsun. Kız bacım biz sana neettik ? Kafa duman oldu:işsiz:

Yok valla Sep hepsi böyle değil. Yeni jenerasyon adaylardan biri olarak söylüyorum, henüz kafayı yemedik.
Yav zaten konu fake. Ama hayal gücü bile korkunç yazan kişinin.
La ben ortaokul hocamı yolda görsem tanır mıyım, tanısam kılı ağarmış herife alıcı gözle bakar mıyım uffff ufff.

Öyle deme ya benimde vardi bi tane öğretmenim ortaokulda. Butun okul hayrannn...

Gecen yaz tatilde karsilastik. Evlenmemis. Aynı adam yahu hic mi degismez.. Sadece sacinda aklar var.. E gozluk takmis bir de.

Ellerinden operim hocam dedim,

Aklima baska bir sey gelmedi :KK47:

Back
X