Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik benim için önemli değil ama şöyle bi durum var ki adam o gece beni yanında tutsun diye tekrar tekrar yapıyorum sırf gece gitme burda kal demesi içinKınama derler de, Allah irade ve akıl vermiş, seçimi sana bırakmış ablacığım. Kimse seni zorla yanlışa sürüklemiyor, sen yürüyorsun.
Kopamama sebebin yoksa cinsellik yaşamış olmanız mı?
Oda doğru....Allah yardımcın olsunBenimde kitabımda yoktu...ama insanız asla dediğimiz şeyi yasaayabiliyoruz bazen
Anlasilan sen genc birisin gencligini birinin ellerine vericeksen seninle denk biri olsun, ayrılmalisin inan bana ilk iki hafta uzulup of diyceksin sonra nasil bir yukten sıkıntıdan kurtuldugunun farkına varicaksinKızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Sen bağımlı gibisin ya.Cinsellik benim için önemli değil ama şöyle bi durum var ki adam o gece beni yanında tutsun diye tekrar tekrar yapıyorum sırf gece gitme burda kal demesi için
Peki bunu kendine neden yaptığını düşünüyormusun?Kendime yaptım evet...O hayatından gayet memnun bense ağlamaktan onumu göremiyorum...ama...yine onun için kendimi parçalamaktan başka bişiy yapmiyorum...
Adamin ne olduğu az çok belli de sen niye bu kadar kul köle oluyorsun bu adama.. Babanla sorunlu bi çocukluk mu gecirdin ? Yani gerçekten normal değilsin yardim istiyorsunda biz mi gelip ayiralim kollarindan tutup. Senin birakman gerek bu hastalıklı ilişkiyi..Cinsellik benim için önemli değil ama şöyle bi durum var ki adam o gece beni yanında tutsun diye tekrar tekrar yapıyorum sırf gece gitme burda kal demesi için
Babama aşıktım...ama anne baba sürekli sorunlu sürekli birbirlerini terk eden bi ciftti...şimdi bile gözünün içine bakıyorum babamın...yarım etse gecicek sanki...ama kendine hayri yok bana nasıl olsun...birde maddi durumu çok iyiydi para yemekten suan normal düzeydeAdamin ne olduğu az çok bellide sen niye bu kadar kul köle oluyorsun babanla sorunlu bi çocukluk mu gecirdin ? Yani gerçekten normal değilsin yardim istiyorsunda biz mi gelip ayiralim kollarindan tutup senin birakman gerek bu hastalıklı ilişkiyi
Namaza başlaman için sapıklıklarına göz yumuyorsun..Bana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz diyor...ertesi gün gelip ağzıma afedersiniz...
Hah dinde geldi tamam dağılabilirizBana kattığı tek iyi durum...namaza baslamama vesile oldu...sevse bu kadar kötü davranmaz diyorum...sevmese ayrıldığımda oturup ağlamaz...yada bulundugumuz yerde tüm öğretmen arkadaşlarına rezil oldu...Hadi vedalasalim derdi ama yok biz ayrilmicaz diyor...ertesi gün gelip ağzıma afedersiniz...
Ben ikizlerim o yengecBı
burçlarınız neler
Ya bakın yengem kolumdan tutuyor artık gitmiceksın ona diye aradı hocam allah aşkına yapmayın artık sevmiyorsaniz bırakın diyor ama seviyorum ne alakası var sen karışma biz mutluyuz diyorHah dinde geldi tamam dağılabiliriz@
Öğretmenler sıkıcı bayık naylon çoraplı teyzeler gibi gelirdi hep bana vay anasını sayın seyirciler.....hayatlara bak.
Cinsel taciz eksik...Konuda aldatma var pedofoli var kavga dayak var +18 var ne eksik kaldı kızlar hatırlatında konu sahibi sallamaya devam etsin