Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Son olarak da ogretmen degilsin. Yazim tarzin herseyin belli ediyor. Ogretmensen de yazik senin yetistirdigin cocuklara...

Adamin isine gelmezse kadın böyle davranmaz. Harcatma kendini

Amca sa ogretmen. Kinu

Konunun fake kokusu izlenimi vermesi icin bir suru neden var:
1. Yeni uyelik
2. Derdin adamin eski karisi idi. Ordan adama fectin. Ordan adamla yatak odasi hikayesine, adamin seni asagiladigindan bahsettin sonra seni hizmetci gibi kullandigindan bahsettin. Asil derdin gitti yerini ben bu adami nasil birakicam bana cesaret vetine dondu. Oysa actigin kinuda adami birakma derdin yoktu.
3. Ben eczacilik fakultesindeyim. Ilaclari cok iyi bilitim.aldigim ilaclardan diye bana yutturamazsin. Tarzin pek derdi olup da care ariyan biri gibi degil geyik muhabbeti yapmak icin acilmis gibi.
4. Ve erkeksin.

+1

Amca sa ogretmen. Kinu

Konunun fake kokusu izlenimi vermesi icin bir suru neden var:
1. Yeni uyelik
2. Derdin adamin eski karisi idi. Ordan adama fectin. Ordan adamla yatak odasi hikayesine, adamin seni asagiladigindan bahsettin sonra seni hizmetci gibi kullandigindan bahsettin. Asil derdin gitti yerini ben bu adami nasil birakicam bana cesaret vetine dondu. Oysa actigin kinuda adami birakma derdin yoktu.
3. Ben eczacilik fakultesindeyim. Ilaclari cok iyi bilitim.aldigim ilaclardan diye bana yutturamazsin. Tarzin pek derdi olup da care ariyan biri gibi degil geyik muhabbeti yapmak icin acilmis gibi.
4. Ve erkeksin.
Herseyimin üzerine yemin ediyorum...ki soylediklerimin eksiği var fazlası yok...O kadar doluyum ki...1 saat içerisinde 10 farklı olay daha yazabilirim

Seviyorum hemde çok dicem...salak diceksin sanırım...
Çok garip şekilde sana inanmak istiyoruz ama yalan olduğunu duyarsak yani fake olursan daha çok mutlu olacağız..
Sebebi, gerçekte böyle olay yokmuş, oh be demek için.. Çünkü rahatlayacağız.
Yoksaki fake olman olmaman meselesi değil.

Çok garip şekilde sana inanmak istiyoruz ama yalan olduğunu duyarsak yani fake olursan daha çok mutlu olacağız..
Sebebi, gerçekte böyle olay yokmuş, oh be demek için.. Çünkü rahatlayacağız.
Yoksaki fake gırgırı olsada olur olmasada..
Arkadaslar kuzenimi zor tutuyorum adamı yolucak...isterseniz buyrun birlikte yolalim...

Kızlar yemin ediyorum ben öğretmenim ve bu yazdıklarımın hepsi ne yazık ki gerçek...hızlı yazıyorum şu An imla kurallarına takilamayacak kadar da gerginim lütfen...

Back
X