Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz sana her akşam ayrıl benceFarkındayım...ama o olmayınca yalnız kalicakmisim gibi geliyor...kimsem yok...
Amca sa ogretmen. Kinu
Konunun fake kokusu izlenimi vermesi icin bir suru neden var:
1. Yeni uyelik
2. Derdin adamin eski karisi idi. Ordan adama fectin. Ordan adamla yatak odasi hikayesine, adamin seni asagiladigindan bahsettin sonra seni hizmetci gibi kullandigindan bahsettin. Asil derdin gitti yerini ben bu adami nasil birakicam bana cesaret vetine dondu. Oysa actigin kinuda adami birakma derdin yoktu.
3. Ben eczacilik fakultesindeyim. Ilaclari cok iyi bilitim.aldigim ilaclardan diye bana yutturamazsin. Tarzin pek derdi olup da care ariyan biri gibi degil geyik muhabbeti yapmak icin acilmis gibi.
4. Ve erkeksin.
Herseyimin üzerine yemin ediyorum...ki soylediklerimin eksiği var fazlası yok...O kadar doluyum ki...1 saat içerisinde 10 farklı olay daha yazabilirimAmca sa ogretmen. Kinu
Konunun fake kokusu izlenimi vermesi icin bir suru neden var:
1. Yeni uyelik
2. Derdin adamin eski karisi idi. Ordan adama fectin. Ordan adamla yatak odasi hikayesine, adamin seni asagiladigindan bahsettin sonra seni hizmetci gibi kullandigindan bahsettin. Asil derdin gitti yerini ben bu adami nasil birakicam bana cesaret vetine dondu. Oysa actigin kinuda adami birakma derdin yoktu.
3. Ben eczacilik fakultesindeyim. Ilaclari cok iyi bilitim.aldigim ilaclardan diye bana yutturamazsin. Tarzin pek derdi olup da care ariyan biri gibi degil geyik muhabbeti yapmak icin acilmis gibi.
4. Ve erkeksin.
Supersin...Biz sana her akşam ayrıl bence
yazarız![]()
Eee o zaman niye adamin metresi gibi yasamayi surduruyorsun?Herseyimin üzerine yemin ediyorum...ki soylediklerimin eksiği var fazlası yok...O kadar doluyum ki...1 saat içerisinde 10 farklı olay daha yazabilirim
Bende yazarımBiz sana her akşam ayrıl bence
yazarız![]()
Sende süpersin...Bende yazarım![]()
Evet...bana panda dediği için ayrildigimizda eskipanda olarak açtım...Arkadaş fake değil, eskipanda![]()
Seviyorum hemde çok dicem...salak diceksin sanırım...Eee o zaman niye adamin metresi gibi yasamayi surduruyorsun?
Bu sekilde yasayacagina yalnizlik daha iyidir. Sindirilmissin. Kendini bulman icin bu iliskiyi bitirmen gerek. Eger gerceksen tabi.Farkındayım...ama o olmayınca yalnız kalicakmisim gibi geliyor...kimsem yok...
Evet. Malesef. Sevgi degil bu. Sen sevgi saniyorsun.Seviyorum hemde çok dicem...salak diceksin sanırım...
Gerçeğim diyorum...gercekkk...kendimi bulmak için herşeyi yapıcam...bu şekilde nereye kadar gidebilecek...Bu sekilde yasayacagina yalnizlik daha iyidir. Sindirilmissin. Kendini bulman icin bu iliskiyi bitirmen gerek. Eger gerceksen tabi.
Çok garip şekilde sana inanmak istiyoruz ama yalan olduğunu duyarsak yani fake olursan daha çok mutlu olacağız..Seviyorum hemde çok dicem...salak diceksin sanırım...
Yalnızlık ve takıntı...Evet. Malesef. Sevgi degil bu. Sen sevgi saniyorsun.
Arkadaslar kuzenimi zor tutuyorum adamı yolucak...isterseniz buyrun birlikte yolalim...Çok garip şekilde sana inanmak istiyoruz ama yalan olduğunu duyarsak yani fake olursan daha çok mutlu olacağız..
Sebebi, gerçekte böyle olay yokmuş, oh be demek için.. Çünkü rahatlayacağız.
Yoksaki fake gırgırı olsada olur olmasada..