- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
namaz mısiz zina yapıyorsunuz sonra namaz mı
![]()
Àma hayatim zina degildir ônamaz mısiz zina yapıyorsunuz sonra namaz mı
![]()
Imam nikahi vardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
namaz mısiz zina yapıyorsunuz sonra namaz mı
![]()
Àma hayatim zina degildir ônamaz mısiz zina yapıyorsunuz sonra namaz mı
![]()
Hap kullanmaya başladım...biraz rahatliyorum sadece hepsi buPsikiyatristler bunlar için de var...
Kendine uygun birini bul kuzum s'enTövbe yarabbim o adam 46 değil 86 yaşına da gelse...bişiy farketmez
Hayır yok...Àma hayatim zina degildir ô
Imam nikahi vardir
Ortaokul öğretmenim diBu salak senide ogrencisi sandi heralde... Kusura bakma ama hata hatayi doguruyo...tayinmi istenio napiliosa uzaklas su heriften bide sikayet ederm de...hoa okullar kapancak ama cidde. Uzaklaşt ve bida bole bi sacmalik yapma!kendine saygın yok belli ama en azından mesleğine saygi duy!!!
derece yapsa kaç yazar.Bende durumun iğrenç olduğunu düşünüyorum ama sevdim işte lanet olsun kalbim ağrıyor diyorum...öğrencilerim için canımı veririm...kendisi de sürekli derece yapan iyi bi öğretmen lütfen kısmen haklı olabilirsiniz ama bunu da düşünün durum farklı
Bende durumun iğrenç olduğunu düşünüyorum ama sevdim işte lanet olsun kalbim ağrıyor diyorum...öğrencilerim için canımı veririm...kendisi de sürekli derece yapan iyi bi öğretmen lütfen kısmen haklı olabilirsiniz ama bunu da düşünün durum farklı
Saka yapiosun dimi suan??? Ogrencisine o gozle bakio??? Bide evlatlari var!?! İnan suan agz dolusu kufurler ediyorum ama sende de var salaklik kizim yasitin mi kalmadi?? Kendine nasl bunu layik gorursn??? Ya o cocuklarin çocukluğunu almaya ne hakkn var ya kudurcam kafamda deli sorular bide o cocuklar bu seref.. .e baba mi diolar smdi ama nasl olur ya biri dur desin Allah askina...utanmiomu bu ogretmenim babayim diye gezmeye??? Sikayet edilmelisiniz hmde hepiniz......!!!! Hatta sinirdisi edilinOrtaokul öğretmenim di
Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
Ne saniodn :))))) ne bekliodun?!?!!! İnan hc uzulmedm sana!hatta icim rahatladi dinsizin hakkndan imansiz geliomus dogruymus!!! Ben bi anneyim ve insallah evladm sizin gibi mezhepsizlere ogrenci olmaaz!!!! Rabbm uzak tutsn sizin gibileri...Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
Tehdit te değil. ..ben onsuz yasayamazmisim onu söylüyor sürekli
Sabah sabah...Allah da seni guldrsn :))))niye bir pipi onda mı varmış ..
canim erkek olsun kadin olsun istemeyen hicbir insan bahane uydurmaz,,kaybetmekten kormuyorsadaha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor..