Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Bu salak senide ogrencisi sandi heralde... Kusura bakma ama hata hatayi doguruyo...tayinmi istenio napiliosa uzaklas su heriften bide sikayet ederm de...hoa okullar kapancak ama cidde. Uzaklaşt ve bida bole bi sacmalik yapma!kendine saygın yok belli ama en azından mesleğine saygi duy!!!

Bu salak senide ogrencisi sandi heralde... Kusura bakma ama hata hatayi doguruyo...tayinmi istenio napiliosa uzaklas su heriften bide sikayet ederm de...hoa okullar kapancak ama cidde. Uzaklaşt ve bida bole bi sacmalik yapma!kendine saygın yok belli ama en azından mesleğine saygi duy!!!
Ortaokul öğretmenim di

Bende durumun iğrenç olduğunu düşünüyorum ama sevdim işte lanet olsun kalbim ağrıyor diyorum...öğrencilerim için canımı veririm...kendisi de sürekli derece yapan iyi bi öğretmen lütfen kısmen haklı olabilirsiniz ama bunu da düşünün durum farklı
derece yapsa kaç yazar.
adam seni dövüyomuş.
onun evinde mi kalıyosun bi de.
oh ne güzel kullandırıyosun kendini.
üstelik kaç yaş büyük senden.
adamın eski eşiyle ilişkisinin sürdüğü de aşikar.
valla öğretmenlerin kendine hayrı yok cidden.
bu kk da okuduğum konular ile öğretmenlere bakış açık bir hayli değişti.
sevgi filan değil bu.

Bende durumun iğrenç olduğunu düşünüyorum ama sevdim işte lanet olsun kalbim ağrıyor diyorum...öğrencilerim için canımı veririm...kendisi de sürekli derece yapan iyi bi öğretmen lütfen kısmen haklı olabilirsiniz ama bunu da düşünün durum farklı

valla ne derecesi yaparsa yapsın.. bir zamanlar öğrencisimiydiniz evet.. adam net sapık.. zorlasa babanız olacak yaşta..
sizi kullanıyor mu evet.. her türlü şiddet var mı var..
uzaklaştırma kararı çıkartın ayrılmak istemiyorsa..
bu adamla vakit harcamayın bir an önce geleceğinize odaklanın..

Kendine düzgün bir adam bul. Yaşı yaşına uygun!
Bu adamla gelecek yok sana.
Ailene ne diyeceksin, çok yakışıklı, kopamıyorum mu Allasen?
Ayrıl, sakin kafa düşün, kafamda ölç biç tart. İnan 5 yıl sonra sana yetemeyeceğini kendi biliyor, sen de tavla oynarız filan demişsin.
5 yıl sonra hamile olacaksın belki. Senin ilk heyecanın olacak. Adamsa torun sevme yasında olacak.
Karısı hep para istiyor demişsin, NE OLACAKTI? 2 çocuğu tek basına yapmadı. Okuyan 2 çocuk. Tabi isteyecek. O kadın yerinde annen olsaydı. Üniversitede okuyan ise sen!!! Kahrolurdun eminim.
Dikkat et canım! Kendine saglıgına!!! Seni hiç iyi görmedim çünkü ben.

Ortaokul öğretmenim di
Saka yapiosun dimi suan??? Ogrencisine o gozle bakio??? Bide evlatlari var!?! İnan suan agz dolusu kufurler ediyorum ama sende de var salaklik kizim yasitin mi kalmadi?? Kendine nasl bunu layik gorursn??? Ya o cocuklarin çocukluğunu almaya ne hakkn var ya kudurcam kafamda deli sorular bide o cocuklar bu seref.. .e baba mi diolar smdi ama nasl olur ya biri dur desin Allah askina...utanmiomu bu ogretmenim babayim diye gezmeye??? Sikayet edilmelisiniz hmde hepiniz......!!!! Hatta sinirdisi edilin

Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış

Bekar Adam mı yok
Git kendine çocuksuz insan bul
Belki yeniden barışırlar bu sayede kadın uğraşıyor belli ki çocukları var sonuçta ortada
Sen çekil bence aradan

Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
Ne saniodn :))))) ne bekliodun?!?!!! İnan hc uzulmedm sana!hatta icim rahatladi dinsizin hakkndan imansiz geliomus dogruymus!!! Ben bi anneyim ve insallah evladm sizin gibi mezhepsizlere ogrenci olmaaz!!!! Rabbm uzak tutsn sizin gibileri...

daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor..
canim erkek olsun kadin olsun istemeyen hicbir insan bahane uydurmaz,,kaybetmekten kormuyorsa
ne münasebet sen sadice cocugumun anasisın birdsha boyle birsey duymuycam der..
evde değilim nedir yahu?

Back
X