Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Bu gece ya onunla bu sekilde devam et...ya daa ben şimdi gidiyorum birdaha asla beni goremiceksin dedim...sacmalama o yok ki benim hayatımda bi tercih yapayım dedi...çocuklar için mecburum falan dedi...çocukların biri liseye diğeri de Üniv. Gidiyor...al karşına konuş küçük değiller anlat dedim...offfffffff
Çocuklar küçük değil ki
Bence eskisi ile de takılıyor adam
Bu arada deli miisniz iki cocugu olan bir adamla ne yapacaksınız ve 17 yas fark var
Siz 40 iken o 57 olacak aman allahım

Ben ilk kez bunlarda duydum ayrılan bi es gelip eski eşinin evinde kalmak istesin...neden yani...ne alaka...kurtuluyorum canım inşallah...ramazanin ilk günü benim için yeni bişiylere başlangıç olur belki
Inş . Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun

Kendime ugrasicak bişiyler bulmam aklımı başka şeylerle doldurmam gerekiyor sanırım
Bence spor salonuna git. Sahil kenarına git.hem kendini bul. Hemde iri yarı kaslı yakışıklı erkekleri gör : D neler kaçırdığını hatırla. Yaşlı amcalarla takılma. Kanın kaynasın : D

Tipik kör ölmüş badem gözlü olmuş durumu..
Sevgilinde sana bassın nikahı..

ya konu sahibi her kimse dalga geçiyor bi dediği bi dediğini tutmuyo ve ben böyle rezil bişey yaşanacağına inanmıyorum eğer öyleyse bile biz ne dersek diyelim bu kişi o adamdan asla ayrılmaz o kadar şey olmuş ayrılmamş bizim dediğimizimi yapacak sonucunu biliyo zaten

Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye
evde degilim yanlis ama biz ayrildik hayatimda biri var artik dogru degil yazmaliydi.evde degilim derse sonra da yazar tabi

Bence spor salonuna git. Sahil kenarına git.hem kendini bul. Hemde iri yarı kaslı yakışıklı erkekleri gör : D neler kaçırdığını hatırla. Yaşlı amcalarla takılma. Kanın kaynasın : D
Supersin çok güldüm gerçekten...:KK76:uzun zamandır spor salonuna gitmek istiyordum ama izin vermiyordu hemen yarın kayıt yaptiricam

o
46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.
oluyolar valla spor yapiyosa yirmiliklerden daha iyi oluyorlar hatta.karizmatik.alkol sigara yoksa spor varsa

ya konu sahibi her kimse dalga geçiyor bi dediği bi dediğini tutmuyo ve ben böyle rezil bişey yaşanacağına inanmıyorum eğer öyleyse bile biz ne dersek diyelim bu kişi o adamdan asla ayrılmaz o kadar şey olmuş ayrılmamş bizim dediğimizimi yapacak sonucunu biliyo zaten
Hangi dediğim birbirini tutmuyor anlamadım fakat yanlış bişiy yazdiysam da gerçekten iyi değilim ondan kaynaklanıyordur...evet bu rezalet yaşandı ama gecicek...

Ya...evini temizliyorum ütusunu yapıyorum karnını doyuruyorum...gönlünü eglendiriyorum...geçen hafta küçücük bi kıskançlık yapayım dedim...evli değiliz aramızda bişiy yok...kendine gel dedi bana...bende allah kahretsin senin için kendimi parcaladim dedim ve herkes yapar...yani seven herkes bunları yapar dedi bana ayı
ayril.net.yastan eski esten falan degil.bu mantikta is yapmayi gorev goren biri gereksiz

Hangi dediğim birbirini tutmuyor anlamadım fakat yanlış bişiy yazdiysam da gerçekten iyi değilim ondan kaynaklanıyordur...evet bu rezalet yaşandı ama gecicek...
sen isteseydin biterdi kendine değer ver sen bi kadınsın ağır ol..ne gereği var böyle dertlerle uğraşıyosn ben hala şokk

Bana okumam için onerebileceginiz bir kitap yada takip etmem için herhangi bi dergi var mı. ..yasadiklarimdan ve bu cumleyi kurmaktan utaniyorum fakat özgüven eksikliğiyle alakalı kendimi bi an önce toparlayıp guclenmemi sağlamam açısından...

him okudum simdi konu sahte.net.
ogretmenimdi demis adam icin.ogretmeniyse ailenin yasadigi il olur.aile varsa ayri ev niye var

Back
X