Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
kadın kıskanç olduğu için aranıza girmek istiyor...demek ki bazı kadınlarda erkekler gibi.ya benimsin ya benimsin boşansak da...

Ayrıl o dede den.. Eski eşine bağışla..
Çık aralarından, eski öğretmenin, baban yaşında.. Öff yani :silah:

Ben 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor
Ben de 29 yasindayim. Babam 46.. Şaşkınım.. Yani aşk Tabi birsey diyemem.. Ama umarım gözleriniz açılır. Nasıl guveniyorsunuz? Adam karısına gidiyorki yazıyor.. Ne güzel adamin bir eli yağda bir eli balda... Böyle yaparak 46 yaşındaki amcamizin totosunu iyice kaldırın ki kendini Hint kumaşı sansın..Hakkınızda hayırlısı..

Bence de ayrıl ilerde evlenmis olsanız ve yine aynı şeyler devam etmiş olsa üzülürsünüz o yüzden ilerde üzülecegine şimdi üzül en azından şimdi daha çabuk atlatırsin

Ben de 29 yasindayim. Babam 46.. Şaşkınım.. Yani aşk Tabi birsey diyemem.. Ama umarım gözleriniz açılır. Nasıl guveniyorsunuz? Adam karısına gidiyorki yazıyor.. Ne güzel adamin bir eli yağda bir eli balda... Böyle yaparak 46 yaşındaki amcamizin totosunu iyice kaldırın ki kendini Hint kumaşı sansın..Hakkınızda hayırlısı..
Aynen öyle sanıyor...tek erkek o var başka kimse yok gibi davranıyor...ve beni ondan başka kimse mutlu edemezmis

Çocukları ve eski eşi evlendikten sonra da sorun olur ..
Sonra o zaman buraya "Evliyim eski eşinden bıktım ne yapmalıyım " diye yine konu açarsın .
Bence yolun başındayken iyi düşünmelisin.

Yorumlara yazdığın laubali cevaplardan o kadar belliki fake olduğun, hemde liseli bir ergensin sen yürüü kim tutar seni sallamaya devam:anne::halay::halay::halay:

Yorumlara yazdığın laubali cevaplardan o kadar belliki fake olduğun, hemde liseli bir ergensin sen yürüü kim tutar seni sallamaya devam:anne::halay::halay::halay:
Laubali ne demek...kotuyum diyorum...adamdan nefret ediyorum...herşeyin normal gitmesi için elimden geleni yaptim...aynı şeyleri tekrar tekrar mı yazayım...yorum yapan arkadaslara cevap vermeye çalışıyorum...allah aşkına inanmiyorsaniz yazmayin lütfen...lütfen

Bendeki tüm eşyalarını...aldığı hediyelerini herseyi...suriye li lere verdim...az önce benim ceketim sendeydi hadi hatunum yarın getir diye mesaj atmış...allah kahretsin herseyini Suriyeli komşulara verdim dedim...bak hatunum ne kadar mübarek bi adamım bundan bile sevap kazandım bırakma beni diyor

Laubali ne demek...kotuyum diyorum...adamdan nefret ediyorum...herşeyin normal gitmesi için elimden geleni yaptim...aynı şeyleri tekrar tekrar mı yazayım...yorum yapan arkadaslara cevap vermeye çalışıyorum...allah aşkına inanmiyorsaniz yazmayin lütfen...lütfen
Evet yaşım 29 fakat ergen zekasına bile sahip değilim suan aklım gidiyor diyorum

Bak kardeşim usenmedim bütün mesajları okudum. Hayatta herkes problem yaşıyor aile meselesi falan demişsin doğrudur ama artık sen bir yetişkinsin. Geçmişle yaşamayı bırak biran önce. Biz burda sana ne desek boş kendi kararını kendin vereceksin.
Yalnız kalmaktan korktugundan bahsetmissin aslında farkında değilsin ama sen şuan da yalnizsin. O senin yanında sana destek olan değer veren biri olsaydı şuan buraya yazmazdin. Sana değer vermediğini seni kullandığını sende biliyorsun ama bunları kendine itiraf etmeye cesaretin yok.
Sana tavsiyem yanlışlarınla dogrularinla biran önce yuzlesmen gerek ve ne yapmaya karar verdiğinde uygulaman gerek.
Şuan o pislik insanla mesajlajman bile onu bitiremediginin göstergesi. Gerçekten kararlı olsan bunu yapmazdin.
Birde Bu işlerin dini boyutu var o konuya hiç girmeyecrgim. Sadece Allah ın yasaklarindan sakinsaydin(bizim içinde geçerli ) bunları yasamazdin. Yazık hem dünyanı hem ahiretini kaybediyorsun.
Birde ogretmensin öğretmenlerin topluma karşı örnek olmaları gerekirken rezil yaşantın ile cevrene kötü örnek oluyorsun. Şahsına değil bu söylediğim sadece yaşama bicimin.
Hayat senin hayatın bizden sadece sana dua etmek düşer.
Not: karşındaki emin ol senden daha korkak sadece seni çok iyi sindirmis

17 yas mi :KK57:

Sana birsey soyleyeyim mi esimle annesi arasinda 17 yas var.

Baban yasindaki dul ve cocuklu bir adamla ne isin var diyorum baska soyleyecek soz bulamiyorum.

Back
X