M
meelissaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meelissaa
-
Biz 1 yıldır cıkıyoruz o kızla ayrılalı 3 yıl olmuş kız erkek arkadaşımdan ayrılmış ve ilk sevdiği kız elimde değil takıyorum kafama:çok üzgünüm:
bende bunları kafama takma istemiyorum ama elimde değil o kızı beni sevdiğinden daha mı çok sevmiştir acaba o kızı unutamamıs mıdır dıye düşünüp kendımı yıyorum ve mutlu olamıyorum malesef
senin ondan önce sevgilin olmadı mı?
bu ilk sevgilin mi yani?
niye büyütüyosun ki bu kadar,geçmiş geçmişte kaldı.
bende eşimin eski kız arkadaşının resimlerini ve msn de hala onunla görüştüğünü öğrendim.
ve o kadar büyütmüyorum kafamda
peki bu görüştüğü kişi bir zamanlar sevdiği birimiydi bu da önemli bence.
peki bu görüştüğü kişi bir zamanlar sevdiği birimiydi bu da önemli bence.
Allah Allah arkadaşım senin ki hastalık gibi bişy olmuş..
Sevgilin şuan seninle birlikte değil mi?
Senin yanında değil mi?
Seni sevdiğini bilmiyomusun?
Sen onu sevmiyomusun? bence önce bu soruları bi cvplamalısın..
Hayatı zehir etme kendine.. yazık olur ilişkinize..
Canım sevgilimin beni sevdiğinden eminim ama elimde değil o kızı kafama takmadan yapamıyorum 3 yıl olmuş onlar ayrılalı erkek arkadaşımın ilki olduğu için sanki o kızı beni sevdiğinden daha çok sevmiştir o kızı unutamamıştır diye düşünüyorum elimde değil en sonunda buraya yazmayı uygun buldum
Canım benim anlıyorum ama lütfen yapma bak kendini düşün mutsuzsun kendinde söylüyosun bunu böyle yapmaya devam edersen hep mutsuz olursun ilişkinin tadını çıkar.. boşver eskilerde ne olmuş ne bitmiş kim kimi nekadar sevmiş.. Bak eminsin de sevgilinin seni sevdiğinden ee sende onu seviyosun sorun ne? Boşver bak kendine zarar devamlı böyle düşünürsen.. Ayrıca ilişkiyede zarar kim katlanabilir ki böyle bişeye kendini sevgilinin yerine bi koy ve düşün.. Hiç güzel bişey değil hem senin hem onun açısından o yüzden boşver..
Soğutma kendini.. çünkü düşününce çekilir bişey değil.. pişman olucağın şeyler yapma..
Bırak ilişkinin tadını çıkar mutlu ol sevgilinle kolay bulunmuyo sevgiler biliyosun bu zamanda..
Lütfen en azından kendin için yap bunu olur mu opuyorumnanaktan
ondan önce sevgilim oldu tabi ama ilk sevdiği kızı beni sevdiğinden daha fazla mı sevmiştir ve o kızı unutamamıs mıdır dıye üzülüyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?