Sevgilimin eski sevgilisi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi meelissaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meelissaa

Ziyaretçi
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım..bir sorunumu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum ben 22 yaşındayım erkek arkadaşımda 22 yaşında 1 yıldır birlikteyiz..fakat ben erkek arkadaşımın ilk sevdiği kızı inanılmaz bir şekilde kafama takıyorum..çıkmaya başladığımız ilk zamanlar 1-2 kez eskilerden konu açılmıştı ve bu kızı o zaman oğrenmiştim gün geçtikçe o kızla neler yaşadıklarına dair meraklarım çoğaldı 1 yıldır nerdeyse hep bunu düşünüyorum kendi ilişkimi yaşamak dururken hep o kızla erkek arkadaşım neler yaşamıştır bunu düşündüm ve en son 1 ay önce erkek arkadaşıma ilk sevdiği kızı kafama çok taktığımı bana o kızla yaşadığı herşeyi anlatmasını söyledim o da benim isteğim üzerine anlattı..ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ama sürekli beynimi kemiriyo o kızı benden daha mı çok sevmiştir ilk sevdiği kız acaba o kızı unutamamış mıdır diye yiyiorum kendimi lutfen bana bu konuda fikir verin arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

erkek arkadasında senin eski erkek ark yasadıklarını düşünse durmadan aklına getirse ki bayanlarda düşünülen nedense daha farklı tarz olur hayatını zehir etse ne düşünürsün bence hiç uzatma at kafandan o dusunceyi yoksa kendinden sogutursun sıkınıtdanda hasta olursun malum erkeklerimiz sıkıntıya gelemeden kacan tipler

adı üzerinde eski..olmuş bitmiş..neden bu kadar kafana takıyorsun ki..zaten sevse idi ayrılmazlardı..kendini bukadar yıpratmana gerek yok..aradan da en az 1 yıl gibi bi zaman geçmiş..kimi ne kadar çok sevdiği kısmına gelince,herkesin yeri ayrıdır

Biz 1 yıldır cıkıyoruz o kızla ayrılalı 3 yıl olmuş kız erkek arkadaşımdan ayrılmış ve ilk sevdiği kız elimde değil takıyorum kafama:çok üzgünüm:

Biz 1 yıldır cıkıyoruz o kızla ayrılalı 3 yıl olmuş kız erkek arkadaşımdan ayrılmış ve ilk sevdiği kız elimde değil takıyorum kafama:çok üzgünüm:

oooo oooooooooooooooo aradan geçmiş 3 yıl neyi takıyorsun ki kafana...ilk sevdiği kız olmasını mı? ilk sevdiği kızsa kesin unutamamışmıdır diye düşünüyorsun? inan zamanla herşey unutuluyor..şimdi erkek arkadaşın ,senin eski erkek arkadaşını kafasına taksa hoşuna gidermi? bi düşünsene ,sürekli onu düşünüyor ,ne yaşadığınızı soruyor ,kendisini onunla kıyaslıyor...çok sıkıcı bi durum...gerek yok bunlara...kimse takmıyor bunları..sende takma

bende bunları kafama takma istemiyorum ama elimde değil o kızı beni sevdiğinden daha mı çok sevmiştir acaba o kızı unutamamıs mıdır dıye düşünüp kendımı yıyorum ve mutlu olamıyorum malesef

Böyle düşünmeye devam edersen hep mutsuz olursun.. kendinide soğutursun.. :sm_confused:

senin ondan önce sevgilin olmadı mı?

bu ilk sevgilin mi yani?

senin ondan önce sevgilin olmadı mı?

bu ilk sevgilin mi yani?

ondan önce sevgilim oldu tabi ama ilk sevdiği kızı beni sevdiğinden daha fazla mı sevmiştir ve o kızı unutamamıs mıdır dıye üzülüyorum:çok üzgünüm:

niye büyütüyosun ki bu kadar,geçmiş geçmişte kaldı.
bende eşimin eski kız arkadaşının resimlerini ve msn de hala onunla görüştüğünü öğrendim.
ve o kadar büyütmüyorum kafamda

çok rahat olduğumdan değil hazmetmek zor oldu ama dersini de aldı

niye büyütüyosun ki bu kadar,geçmiş geçmişte kaldı.
bende eşimin eski kız arkadaşının resimlerini ve msn de hala onunla görüştüğünü öğrendim.
ve o kadar büyütmüyorum kafamda

peki bu görüştüğü kişi bir zamanlar sevdiği birimiydi bu da önemli bence.

Allah Allah arkadaşım senin ki hastalık gibi bişy olmuş..
Sevgilin şuan seninle birlikte değil mi?
Senin yanında değil mi?
Seni sevdiğini bilmiyomusun?
Sen onu sevmiyomusun? bence önce bu soruları bi cvplamalısın..
Hayatı zehir etme kendine.. yazık olur ilişkinize..

6 yıl çıkmışlar o kızla.. ama eşim böyle yapması senin erkek arkadaşının hala o kızı sevdiği anlamına gelmez canım

Canım sevgilimin beni sevdiğinden eminim ama elimde değil o kızı kafama takmadan yapamıyorum 3 yıl olmuş onlar ayrılalı erkek arkadaşımın ilki olduğu için sanki o kızı beni sevdiğinden daha çok sevmiştir o kızı unutamamıştır diye düşünüyorum elimde değil en sonunda buraya yazmayı uygun buldum

Canım benim anlıyorum ama lütfen yapma bak kendini düşün mutsuzsun kendinde söylüyosun bunu böyle yapmaya devam edersen hep mutsuz olursun ilişkinin tadını çıkar.. boşver eskilerde ne olmuş ne bitmiş kim kimi nekadar sevmiş.. Bak eminsin de sevgilinin seni sevdiğinden ee sende onu seviyosun sorun ne? Boşver bak kendine zarar devamlı böyle düşünürsen.. Ayrıca ilişkiyede zarar kim katlanabilir ki böyle bişeye kendini sevgilinin yerine bi koy ve düşün.. Hiç güzel bişey değil hem senin hem onun açısından o yüzden boşver..
Soğutma kendini.. çünkü düşününce çekilir bişey değil.. pişman olucağın şeyler yapma..
Bırak ilişkinin tadını çıkar mutlu ol sevgilinle kolay bulunmuyo sevgiler biliyosun bu zamanda..
Lütfen en azından kendin için yap bunu olur mu opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım yorumun için.

güzelcim adı üstünde eski sevgilisi aradan o kadar zaman geçmiş yani o kızla ayrıldıktan 2 yıl sonra seninle olmaya başlamış.

neden bu kadar dert ediyosun ?

hem onu zamanında ne kadar sevdiğiyle neden ilgileniyosun ?

tersinden düşün o kızı sevmemiş olsaydı sevmediği bir kızla beraber olup ona 'seviyorum' diye yalan söyleyen bir adam olsaydı sevgilin ona güvenebilecek miydin ?

aynı yalanları sana da söyleyebilirdi yani değil mi ?

birçok insan sever aşık olur ilişkiye başlar yürümezse ayrılır ya da zamanla sevgisini azalatacak olaylar olur ayrılır.

şu an seninle birlikte e seni sevdiğinden de eminsin neden dert ediyosun

ondan önce sevgilim oldu tabi ama ilk sevdiği kızı beni sevdiğinden daha fazla mı sevmiştir ve o kızı unutamamıs mıdır dıye üzülüyorum:çok üzgünüm:

o soruyu sormamın sebebi şuydu; ya erkek arkadaşında aynı düşüncelere sahip ise o zaman ilişkiniz kopmaz mı?

sen şimdi bu düşüncelere kapılarak ona da ters davranıyorsan ilişkinizin bi ayağı çukurda demektir

bu konuda üzülmeye gerek yok...düşündükçe batılacak bir konu

silkelenip kendinize gelmelisinizsositososito

seviyorsa seviyordur, unutamamışsa unutamıyordur şimdi kimin sevgilisi ona bak
böyle üzülmen onun ne düşündüğünü değişteremez zemuszemus

arkadaşlar çok güzel yorumlar yazmışsınız ama bu benim elimde değil takmıcam diyorum 1-2 gün sonra yine kafama takmaya başlıyorum off ne yapıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…