Sevgilimin eski sevgilisi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi meelissaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar çok güzel yorumlar yazmışsınız ama bu benim elimde değil takmıcam diyorum 1-2 gün sonra yine kafama takmaya başlıyorum off ne yapıcam ben

aaa :mymeka:
Yeter ama bak valla bana dert oldu senin şu durumun fisfisfis
Sen allah korusun sevgilinden ayrılsan (asla böyle bişey istemem örnek vermek için dedim) daha sonraki sevgilinede mi böyle yapıcaksın ama olmaz ki lmaz:
Kendine gel arkadaşım.. yerimseniben

nıye hala düşünüyorsun kı eskıler eskıde kalmaz mı ?
sevgılın sana bunu mu hıssettırıyor yoksa?

Hayır bunu hissettirmiyor canım..erkek arkadaşıma o kızı kafama çok taktığımı ve bana yaşadıkları herşeyi anlatmasını söyledim o da anlattı..kız ilk sevdiği kız ve erkek arkadaşım kızı çok sıkıyormuş çok karşıyormuş kız bu yüzden ayrılmış erkek arkadaşımdan erkek arkadaşımda kızın yaptığı bu haksızlıktan dolayı ondan nefret etmiş nefretini dökmek için ayrıldıktan sonra kızı 1-2 kez aramış 12 günde mesaj atmış kızın erkek arkadaşıma yaptığı haksızlıktan dolayı yapmış bu arama ve mesajları..Erkek arkadaşımın bana dediğine göre kız erkek arkadaşımın istediklerini yapmadığı için ayrılmadan bi süre önce kıza olan sevgisi azalmaya başlamış ayrıldıktan birkaç gün sonrada kıza olan sevgisi bitmiş ayrıldıktan 2 ay sonra aklımdan fikrimden tamamen attım ben onu diyo..ne biliyim benım bunlara nedense inanasım gelmiyor..

ee bide diyosun ki 3 sene geçmiş aradan yanlış mı hatırlıyorum? daha ne?

dertsiz başıma dert arıorum takacak sorunum yok bunu buldum evirip çevirip uğraşıorum diosun yani

adı üstünde "eski", hala aklı onda olsaydı senle 1yıldır birlikte olmazdı dimi.

bence takılma,ilişkinin tadını çıkar..

bi laf vardır ya "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" (tabir-i caizse) aynen onu yapıosun şuanda

Evet 3 yıl olmuş ayrıldıkları canım.

kızı beğeniyormuşmuş bari :lepi:

düşünmemeye çalış... bu senin elinde

aslına bakarsan takacak hiçbir şey yok ortada

ayrılmış bitmiş gitmiş 2 ayda tamamen kafasından silmiş ve tüm bu olayların üstünden 3 yıl geçmiş veeeeee 1 yıldır da seninleee

Böyle devam edersen yardım edemeyiz ama sana..
22 yaşındasın okadar küçükte değilsin kendin görmen lazım bazı şeyleri anlaman lazım..
Size kolay geliyo konuşmak diyebilirsin.. ama sende ozaman bişeyler yapmaya çalış.. eminim sende farkındasındır yaptıklarının..
Ama takıyorum diyosun.. ozaman takmamaya çalışcaksın git başka bişeylerle ilgilen farklı şeyler yap devamlı sevgilini ve geçmişini düşünme..
Bak herşey daha güzel olucak.. yerimseniben

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..erkek arkadaşıma şöyle bir soru sordum o kıza olan sevginle bana olan sevgini karşılaştırır mısın dedim..erkek arkadaşımda karşılaştırmaya gerek bile duymuyorum sen bambaşkasın dedi bana peki o kızımı benimi daha çok sevdin dediğimde ben ilk kez sana aşık oldum o kıza aşık değildim ve o kızı seni sevdiğimden çok çok az sevdim dedi...ne biliyim benımle birlikte dıyemı bunları dıyor acaba dıye dusunuyorum..

büyük ihtimal :lepi:

dert etme artık bıkacak senin bu hallerinden

önceden sevmiş olsa bile şu an onu seviyor mu o önemli? bitmiş gitmiş ona oln sevgisi... hem senden çok sevse idi şimdi seninle değil hala daha onunla olmaz mıydı sengözlerimebaksanab

al bir ben daha.. ben de böyleyim.. kurar dururum kafamda.. acaba bana duyduğu sevgiyi ona da duydu mu. acaba ayrılınca üzüldü mü ağladı mı ona şöyle dedi mi ona bunu yaptı mı... uzaaar gideeeer.... seni çook çook iyi anlıyorum cnm elinde değil bir paranoyanın içerisinde hapsoluyorsun mantiğin saçma buluyor içine girdiğin kıskançlık krizlerini ama sen duygularına yenik düşüyorsun... sevgilinin geçmişini sen kendin yaşiyorsun.. benim ne aşklarım oldu neler yaşadım ama gene de sevdiğim adamın eski aşklarını garip bi şekilde kıskanır dururum..onun benden önce bir kız için acı çekmiş olmasını hazmedemem.. evet sinir edici bir durum ama geçmiş geçmişte kaldı diyip rahat bir nefes de alamıyoruz.. bi iki gün sonra gene aynı.. bu sefer balıyoruz dırdıra.. ne yaşadın ne kadar sevdin ağladın mı onun için.. ortak şarkınız var mıydı.. vs..vs..vs.. =)) canım benim.. bütün bu paranoyak düşüncelerden anca kendin sıyrılabilirsin.. senden baska kimse bişey yapamaz bu paslı düşünceleri kafandan atmak için.. sevgilin sabaha kadar seni daha çok seviyorum dese gene de kendin halledeceksin bu saçma düşünceleri..şunu düşün.. kim ömrü hayatında sadece bir kişiye aşık olur ki? onu seviyoken sen yoktun ki.. tanımıyodu bile seni.birbirnizden haberiniz bile yoktu.. sen de başkalaından hoşlanıyodun belkide o zamanlar.. hem o zaman o çok farklıydı şimdiki düşünceleri yoktu.. insan nasıl değişiyor 3 yıl içinde.. o zamanki duygularını düşüncelerini beğenmiyor bile.. ben mesela 3 yıl önceki erkek arkadasımı hayal meyal hatırlıyorum eminim sevgilin de öyledir.. yüzünü bile hatırlamıyodur.. ona duyduğu hisler mazi olmustur.. emin ol.. eski aşklarımız sadece bir tebessüm olur kalır.. kimse o aşkı o sevgiyi aynen beslemez yıllarca.. hele de kendine yepyeni bi sayfa açmış, tekrar aşık olmuş =) o şimdi yüreğini sevgisini yarınlarını sana adamış.. onun aşkı sensin.. kimse bir defa aşık olmaz.. her aşk biter gider unutulur herkesinde yeri dolar. hem de daha iyileriyle.. sevgilin de çok daha iyisini bulmuş zaten bak seni bulmuş... ben de zamanında kaç defa deli gibi aşık oldum aha bak gene oldum =) sonunda en güzelini buldum aşkın, öncekilerin yüzünü bile hatırlamıyorum.. eğer o aşk kalsaydı hayatıma birini sokamazdım zaten, geçmişte yaşayip dururdum.. sevgilin sana ait cnm hem bitebilecek kadar güçsüz bir sevgiymiş bak, çok kolay ayrılmıslar, öyle leyla mecnun aşkı yaşamamışlar, çok da sevseydi ne yapar ne eder bırakmazdı, peşinde koşar dururdu yıllarca, seni de hayatına sokmaz hala onun hasretiyle yanardı, ama yüzünü bile unutmustur, daha iyisini buldum iyi ki ayrılmıs benden o uyuz kız diyodur emin ol =))

şuanki sevgilimden önce deliler gibi aşıktım birine.. öyle böyle değil eridim eridim aktım aşkı için.. salya sümük ağlardım.. 2 ay çıktık, en sonunda terketti beni.. ayrıldıktan sonra daha da beter oldum.. sonra sevgilim girdi hayatıma.. bu eski aşkım da bana geri dönmek istedi =) pişmanım dedi, ben sadece beni terkettiği için teşekkür ettim.. daha iyisini buldum çünkü =)) insan ne aşklar yaşiyo ama sonunda öyle birini buluyo ki geriye dönüp bizi terkedenlere ulan var ya allah razı olsun senden iyi ki terketmişsin beni diyesi geliyo insanın =)))) ver elini öpecem bacım valla iyi ki ayrılmıssın benden bak öyle bi hatun buldum ki hayat buymuş be falan diyoruz =)) sen paranoya yapma eski kız arkadasını.. sevgilin görse teşekkür eder sadece iyi ki ayrılmıssın diyerek.. çünkü insanın hayatına daha da iyileri giriyor.. ben hep böyle düşünüyorum..

benim sevgilimin benden önce 6 yıllık bi ilişkisi vardı. beraber büyümüşler. ama bütün pislikleri yaşamışlar. hoş sonrasında o kızla aldatıldım ama intikam için vırt zırt dedi. orası önemli değil bi gün sormuştum beni mi çok seviyon onu mu diye.inanılmaz takıyodum. bana dedi ki. seni sevdiğim gibi onu sevemem onu sevdiğim gibi seni.

yani hiç takma. senle seni seviyo demek. ne eskileri kurcalıyosun:)

Teşekkürler burcu çok güzel yazmıssın..evet hersey benım elımde takmamam gereklı farkındayım ınsallah bunu başarabilirim..

Bir de arkadaşlar size bi sorum olcak erkek arkadaşım bu bahsettiğim ilk sevdiği kızı çok kıskanıyormuş yani kıyafetine erkeklerle görüşmesine gece dışarı çıkmasına çok karışıyormuş bana bu konularda az karışıyor bu ilk sevdiği kızı benden daha çok sevdiğini gösterir mi sizce?...düşüncelerim size çocukca gelebılır ama ben buraya yazıp fıkır almak ve rahatlamak ıstıyorum..

belki o aşırıya kaçıyordu. yada güven sorunu vardı.

kendni onunlar kıyaslamamalısın.

belki o aşırıya kaçıyordu. yada güven sorunu vardı.

kendni onunlar kıyaslamamalısın.

aşırıya kaçıyordu derken ne yönden aşırıya kaçıyordu demek istedin anlamadım canm

aşırıya kaçıyordu derken ne yönden aşırıya kaçıyordu demek istedin anlamadım canm

yani fazla açık giyiniyordur. fazla erkek arkadası vardır. daha geç saatlere kadar geziyordur. yani senin yaptığın ve sevgilinin az tepki verdğini düşündüğün şeyleri o daha fazla yapıyordur. çok kıskançlık yada çok kısıtlamak.... bununla alakalı olabilir.

anladım canım tesekkurler yorumun ıcın.

Yani erkek arkadaşımın ilk sevdiği kızı benden çok kıskanması kıyafetlerini kısıtlaması o kızı benden çok sevdiğini göstermez dimi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…