M
meelissaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meelissaa
-
Arkadaşlar ben sizlerin sayesinde sevgilimin eski sevgilisini artık kafama takmıyorum ve bundan sonrada sevgilime bu konuyu açmıcam..Ama bir korku sardı beni ben sevgilime o kızla yaşadıklarını ilk baştan en sonuna kadar herşeyi ayrıntısına kadar anlattırdım hatırlamadıklarını hatırlattırdım ve buraya konu açmadan önce 1 ay kadar sürekli bu konuları sorguladım..şimdi içimi bi korku sardı ve çok üzülüyorum acaba sevgilime ilk sevgilisiyle yaşadıklarını anlattırarak ve hatırlattırarak o kızın tekrar sevgilimin kalbine aklına girmesine neden olmuşmuyumdur(
Keşke bunları yapmadan önce düşünseydin.. şimdi bunları düşünmek için biraz geç değil mi? CADIARZU
Hem farkındaysan diğeri bitti şimdi de yeni bi sorun çıkardın kendine düşünmek içinlmaz:
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım..bir sorunumu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum ben 22 yaşındayım erkek arkadaşımda 22 yaşında 1 yıldır birlikteyiz..fakat ben erkek arkadaşımın ilk sevdiği kızı inanılmaz bir şekilde kafama takıyorum..çıkmaya başladığımız ilk zamanlar 1-2 kez eskilerden konu açılmıştı ve bu kızı o zaman oğrenmiştim gün geçtikçe o kızla neler yaşadıklarına dair meraklarım çoğaldı 1 yıldır nerdeyse hep bunu düşünüyorum kendi ilişkimi yaşamak dururken hep o kızla erkek arkadaşım neler yaşamıştır bunu düşündüm ve en son 1 ay önce erkek arkadaşıma ilk sevdiği kızı kafama çok taktığımı bana o kızla yaşadığı herşeyi anlatmasını söyledim o da benim isteğim üzerine anlattı..ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ama sürekli beynimi kemiriyo o kızı benden daha mı çok sevmiştir ilk sevdiği kız acaba o kızı unutamamış mıdır diye yiyiorum kendimi lutfen bana bu konuda fikir verin arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
ondan önce sevgilim oldu tabi ama ilk sevdiği kızı beni sevdiğinden daha fazla mı sevmiştir ve o kızı unutamamıs mıdır dıye üzülüyorum:çok üzgünüm:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..erkek arkadaşıma şöyle bir soru sordum o kıza olan sevginle bana olan sevgini karşılaştırır mısın dedim..erkek arkadaşımda karşılaştırmaya gerek bile duymuyorum sen bambaşkasın dedi bana peki o kızımı benimi daha çok sevdin dediğimde ben ilk kez sana aşık oldum o kıza aşık değildim ve o kızı seni sevdiğimden çok çok az sevdim dedi...ne biliyim benımle birlikte dıyemı bunları dıyor acaba dıye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?