Yani erkek arkadaşımın ilk sevdiği kızı benden çok kıskanması kıyafetlerini kısıtlaması o kızı benden çok sevdiğini göstermez dimi arkadaşlar
Farzet ki senden çok sevmiş onu zamanında.... ne değişecek?
Terk mi edeceksin onu?
Sencede erkek arkadaşın bi zaman sonra sıkılmıcak mı bu konulardan? Dikkat et bence..
Buraya neden konu açtığınıda anlamadım bişeyler söylüyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz
ama sen aynen devam ediyosun.. Boşuna dil döküyoruz burdalmaz:
canım söyledikleriniz bende zaten olumlu etki yaptı sağolun hepiniz ben sadece yukarıda yazdığım kıskançlık konusunu merak ettiğimden bu kadar uzattım.
Çok sevindim eğer olumlu etki yaptıysa..
ama daha fazla sevgilini bu sorularla sıkma demek istiyorum.. eminim onunda hoşuna gitmiyodur..
Kendi ilişkinizi yaşayın başkalarını sokma araya.. hele ki geçmişi.. Çok yanlışlmaz:
canım sana şunu sölym benim sımdıkı erkek arkadasımın eskı sevgilisi bana zamanında çok acı çektiren bir kız ve suan sevgilim şehir dısında benden uzakta başka şehirde yani o kızda orda yaşıyor ben napayım şimdi yerımde olsan kafayı yerdin sanırım =))
ama güven çok önemli ben güveniyorum ve eski sevgilisini unuttuğunada eminim takma o şuan senle ve mutlu nıye yıpratıyorsun kı kendını eskiyi düşünüp sen bugününü yaşa ayrıca sevgilinin aklınada zorla karpuz kabuğu sokma hatırlatma durduk yere yaşa mutluluğunu boşver eskiyi =)
Sağol canım sizin yazdıklarınız yön bulmamı sağladı ve bundan sonra sevgilime geçmişi hiç açmıcam ben sadece kıskanclık konusunda erkek arkadaşımın önceden neden öyle bi tutum sergilediğine takıldım bi önceki sayfada yazıyo okuyup birde sen yorumlarsan sevinirm şimdiden teşekkürler canım.
Okudum:) Canım benim boşver.. bak ozamanlar daha farklı düşünüyomuş bugün daha farklı..
sende öyle değilmisin? 3 sene önceki düşüncelerinle bugünki düşüncelerin aynı mı? sanmıyorum.. :umursamaz:
Hem sende biliyosun kıskançlık güzel bişey değil.. sıkar insanı..
Açma zaten bidaha bu konuları.. ilişkini yaşa.. mutlu ol.. sev.. sevil:)
Bu zamanda kolay bulunmuyo gerçek sevgiler değerini bil..
Kendi ellerinle mahvetme bişeyleri.. Şöyle bi kendine gel yerimseniben
sağol gamzecim cevabın için onu benden çok kıskanması onu benden çok sevdiğinin bir göstergesi değildir dimi...iyi ki buraya yazmısım gercekten rahatladım hepınız sağolun.
Tabiki de değil..
Kaç sene geçmiş aradan hem sevgilin olgunlaşmıştır.. düşünceleri değişmiştir..
At artık bu düşünceleri sende kafandan.. zarar zarar zarar:)
Hem sana hem ona hem ilişkinize..
Heeh şöyle rahatla şöyle bi ohhhh çek kaydirigubbakcemile3
çok sagol gamzecım..rahatladım şükür ki cevap yazan fikir veren herkesin Allah gönlüne göre versin.
sagl canım yorumun ıcın arkadasların yazdıklarıyla takmamaya calısıyorum artık..sana neden acı cektırdı eskı sevgılının kız arkadası canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?