Sevgilimin eski sevgilisi..

• Konu Sahibi Konu Sahibi meelissaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani erkek arkadaşımın ilk sevdiği kızı benden çok kıskanması kıyafetlerini kısıtlaması o kızı benden çok sevdiğini göstermez dimi arkadaşlar

Farzet ki senden çok sevmiş onu zamanında.... ne değişecek?

Terk mi edeceksin onu?

canım kıskançlıkları yüzünden kaybetmiş onu şimdi aynı hatayı sende yapmak istemiyor.. o ilişki onun için bir tecrübeydi ve onu olgunlaştirdi.. şimdi neden aynı hatayı yapsın ki seni de mi kaybetsin ? o zaman çocuktu şimdi büyüdü.. bi erkeğin 4 sene önceki haliyle şimdiki halini kıyaslama bile..

sevgilinin eski kız arkadaşını bu kadar fazla kafana takmana merakın neden oluyor anladığım kadarıyla..
acaba o kızı benden dahamı çok sevmiştir,acaba ona daha fazlamı değer vermiştir,acaba o kız benden daha mı güzeldir???
bu bir güven problemi bence..önce kendine özgüveninin olması şart.ben erkek arkadaşımı seviyorum ve gerçekten bu sevgiyi hakediyorum ve karşılığınıda alıyorum demek çok önemli.
o kızı hala çok seviyor olsa onunla birlikte olur..ölümden başka birşeyde kavuşmaya engel değil.seni seviyor ki seninle birlikte.
o düşünceyi kafandan tamamen silmezsen mutlu olamazsın.

Erkek arkadaşıma 3 yıl önceki kız arkadaşının neden daha çok kıyafetlerine karıştığını erkek arkadaşlarına karıştığını sordum verdiği cevap şu oldu..onunla beraberken kıyafet konusunda erkek arkadaşları konusunda sınırlarım yoktu herşeyine kıyafetlerine çok kızardım bisiklet yaka giydirirdim hep daha sonra o benden ayrıldıktan sonra bi gün oturdum düşündüm kıyafet konusuna bir sınır koymam gerektiğinin farkına vardım ve bundan sonraki hayatıma girecek kişiler bisiklet yaka değilde V yaka giyebilir erkek arkadaşıda olabilir ama belli sınırlarda diyerek bi sınır belirlemiş kendisine o kız sevgilimden ayrılınca erkek arkadaşım kıyafet ve erkek arkadaş konusuna kendince böyle bir sınır koymuş..Gene de ilk sevdiği o kızı kıyafet ve erkek arkadaş konusunda kıskandığı kadar benide kıskansın isterdim..inşallah o kızı benden çok kıskanmasının nedeni o kızı benden çok sevdiği için değildir..

Geçmiş geçmişte kalmıştır.Sen eski konuları açarak hata yapıyosun.1 senedir seninle birlikteyse demek ki şu an seni seviyo.Önceden eski sevgilisini ne kadar sevip sevmediği seni ilgilendirmemeli.O da senin eski sevgililerini sorsa sen nasıl davranırdın ? :uhm:

Sencede erkek arkadaşın bi zaman sonra sıkılmıcak mı bu konulardan? Dikkat et bence..
Buraya neden konu açtığınıda anlamadım bişeyler söylüyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz
ama sen aynen devam ediyosun.. Boşuna dil döküyoruz burda lmaz:

canım söyledikleriniz bende zaten olumlu etki yaptı sağolun hepiniz ben sadece yukarıda yazdığım kıskançlık konusunu merak ettiğimden bu kadar uzattım.

canım söyledikleriniz bende zaten olumlu etki yaptı sağolun hepiniz ben sadece yukarıda yazdığım kıskançlık konusunu merak ettiğimden bu kadar uzattım.

Çok sevindim eğer olumlu etki yaptıysa..
ama daha fazla sevgilini bu sorularla sıkma demek istiyorum.. eminim onunda hoşuna gitmiyodur..
Kendi ilişkinizi yaşayın başkalarını sokma araya.. hele ki geçmişi.. Çok yanlış lmaz:

Sağol canım sizin yazdıklarınız yön bulmamı sağladı ve bundan sonra sevgilime geçmişi hiç açmıcam ben sadece kıskanclık konusunda erkek arkadaşımın önceden neden öyle bi tutum sergilediğine takıldım bi önceki sayfada yazıyo okuyup birde sen yorumlarsan sevinirm şimdiden teşekkürler canım.

canım sana şunu sölym benim sımdıkı erkek arkadasımın eskı sevgilisi bana zamanında çok acı çektiren bir kız ve suan sevgilim şehir dısında benden uzakta başka şehirde yani o kızda orda yaşıyor ben napayım şimdi yerımde olsan kafayı yerdin sanırım =))
ama güven çok önemli ben güveniyorum ve eski sevgilisini unuttuğunada eminim takma o şuan senle ve mutlu nıye yıpratıyorsun kı kendını eskiyi düşünüp sen bugününü yaşa ayrıca sevgilinin aklınada zorla karpuz kabuğu sokma hatırlatma durduk yere yaşa mutluluğunu boşver eskiyi =)

sagl canım yorumun ıcın arkadasların yazdıklarıyla takmamaya calısıyorum artık..sana neden acı cektırdı eskı sevgılının kız arkadası canım.

Okudum:) Canım benim boşver.. bak ozamanlar daha farklı düşünüyomuş bugün daha farklı..
sende öyle değilmisin? 3 sene önceki düşüncelerinle bugünki düşüncelerin aynı mı? sanmıyorum.. :umursamaz:
Hem sende biliyosun kıskançlık güzel bişey değil.. sıkar insanı..
Açma zaten bidaha bu konuları.. ilişkini yaşa.. mutlu ol.. sev.. sevil:)
Bu zamanda kolay bulunmuyo gerçek sevgiler değerini bil..
Kendi ellerinle mahvetme bişeyleri.. Şöyle bi kendine gel yerimseniben

sağol gamzecim cevabın için onu benden çok kıskanması onu benden çok sevdiğinin bir göstergesi değildir dimi...iyi ki buraya yazmısım gercekten rahatladım hepınız sağolun.

sağol gamzecim cevabın için onu benden çok kıskanması onu benden çok sevdiğinin bir göstergesi değildir dimi...iyi ki buraya yazmısım gercekten rahatladım hepınız sağolun.

Tabiki de değil..
Kaç sene geçmiş aradan hem sevgilin olgunlaşmıştır.. düşünceleri değişmiştir..
At artık bu düşünceleri sende kafandan.. zarar zarar zarar:)
Hem sana hem ona hem ilişkinize..
Heeh şöyle rahatla şöyle bi ohhhh çek kaydirigubbakcemile3

çok sagol gamzecım..rahatladım şükür ki cevap yazan fikir veren herkesin Allah gönlüne göre versin.

çok sagol gamzecım..rahatladım şükür ki cevap yazan fikir veren herkesin Allah gönlüne göre versin.

Bişy değil canım=)
Bende rahatladım valla kaydirigubbakcemile3
Amin inşallah.. Allah hepimizin gönlüne göre versin :1rolleyes:

sagl canım yorumun ıcın arkadasların yazdıklarıyla takmamaya calısıyorum artık..sana neden acı cektırdı eskı sevgılının kız arkadası canım.

çok çok iyi arkadaşımdı canım bir zamanlar.. tabiri-i caizse çok güzel bi kazık attı bana kullanabilceği tüm çirkin kelimeleri kullandı .. erkek arkadaşımla ağzımızı açıp tek kelime etmedik hala sindiremedi.. ve bu kız erkek arkadaşımın zamanında deli gibi sevdiği bi kız bende arada düşünüyorum çok sevmiş acaba diye ama cümlemi tamamlamıyorum bile :) sende düşünme artık:)

ya bence yaptığınız yanlış...her ne kadar uzun bi süre geçmiş olsa da sevgilinize o kızı hatırlatmanız ondan bahsetmeniz eskiyle şimdiki ilişkisini karşılaştırmasına belki de eskiye özlem duymasına neden olabilirsiniz.daha fazla deşmeyin derim :1no2:

canım bunu herkez düşünür ama sen fazla düşünüyosun sanırım.aradan 3 yıl qeçmiş yıllar yanii..ve şuan sevgilin seninle ve seni seviyor bence sen eski kızı düşünmeyi bırak sevgilini dahada çok kendine baglamaya calış ve sadece kendi ilişkini doyasıya yaşa yoksa düşüne düşüne kafayı yersin cnm..( ve asla eskiyide hatırlatıcak şeyler anlatttırma benceee hatırlarrr felan sonra başka boyutlara qidebilir işler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…