SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

Aman Yarabbi.. 5 yıl önceki konu neden gündeme gelir ki? Ateş olmayan yerden duman tütmezmiş arkadaşım. Sevgilin kanımca seni sınıyor tepkini ölçüyor ve sende ayrılmalımıyım diye soruyorsun. Tabiki bitmeli bu ilişki. Adamın gönlü geniş baksana. Hangi akla hizmet faceden isteğini kabul ediyor anlamış değilim

Bana da öyle geldi nedense. Bana ortada bırakmış gibi gelmedi. Hiç inandırıcı gelmedi direkt.
Türkiyedr yaşıyoruz. Küçük kızı hamile bırakacaksın da hiçbir şey olmamış gibi devam edecek..
Enteresan bir durum.
Annesi duyacak, ortalık karışmayacak. Sizce de garip değil mi?

Sinir oldum sevgiline,o kızı hamile bırakmayı biliyor da sahip çıkmayı bilmiyor mu??

Hataymışşş, hadi ordan..

Arkasında duramayacağı şeylerin bedelini bir kız ödedi.

Yazık ,çok yazıkk..

Biri yorum yapmış, benim eski sevgilim ve sevgilisi de çoçuk aldırdılar diye..

Gurur durulacak ya da normalleştirilecek bir durum değil bu,bunu normalleştirmeyin.

Bu durumun medeni olup kabul etmekle ilgisi yok,böyle medeniyet olmaz.

Burda Allah ın verdiği bir can var anlatabildim mi??

Kusura bakma konu sahibi,benim sevgilim bir kızı hamile bırakıp onu yarı yolda bırakacakk sonra ben ondan kendime eş ,çoçuğuma baba yaratmayı düşüneceğim.

Benden öncekine hayrı olmayan adamın bana mı hayrı olacak.Geçmişi bal gibi de beni ilgilendiriyor.

İşimize gelmeyince her şeye medeni bakmaya çalışmak pek moda oldu..

Böyle insanlardan iğreniyorummm..

Çok saçma, bir insan neden bunu söyler? Eski ilişkimde sevgilim hamile kaldı, aldırdık falan gibi bir detay niye verilir şimdiki sevgiliye? Adamın çocuğu falan vardır evet bu söylenmeli ama şu an hayatta olmayan bir bebeğin konusu neden yapılıyor, kime ne bundan? Geçmiş bitmiş, onların kararı, kimseyi de ilgilendirmez. İnsanlar neden geçmişleriyle alakalı herşeyi ortada dökerler ve kendi yaşadıklarına saygı duymazlar anlamıyorum. Doğru mu anlatır, çarpıtarak mu anlatır bilmiyorsun, zaten tek taraflı anlatıyor vs. Geçmişi gerçekten beni ilgilendiriyor diyen insanlar o halde geçmişi tek taraflı dinlemek yerine gidip adamın eski sevgilileriyle görüşüp onlardan da dinlesin bakalım o geçmişi, eğer geçmişe göre hareket edilecekse. Çoğunda objektiflik yok çünkü. Hanginiz o eski sevgililerle tek tek görüşüp bir de onlardan dinleyecek durumdasınız?

Son düzenleme:
Türkiye şartlarında bu çift apar topar evlendirilirdi normalde. Sonra da şiddetli geçimsizlikle devam ederlerdi.

Erkek 'başkasından duymanı istemedim' diyorsa ortalık o anda ayağa kalkmış olabilir. Yani bilen başkaları da vardır. Ama nasıl sadece kız ailesi çaresine bakıp üstünü örtmüş tuhaf iş?

Gizemli bir kaç nokta var işin içinde. Neden 5 yıl boyunca değil de şimdi?

tamam beş yıl önce olmuş bitmiş ama şimdi kızın ondan ekli olmasına gerek olan durum neymiş anlamadım?

zaten ailesi gidip aldırttıysa aile yapısı bunu kurtarıyor olabilir. benim ailemde ya gebertirler maalesef ya da illa ki evlendiriler. sessizce halledenleri de gördüm başka ailelerde.

5 yil once bir kizi hamile bırakmış zannimca kiza sahip cikmamis kiz da ailesilye kurtaja gitmis bu tur seyleri duyunca cok sinir oluyorum evet sevgilin cok durustmus sana subliminal mesaj da vermiş senin de basina gelebilir diye.gecmiste kalmis diye cok da iyimser olmayacagim malesef

5 yıl önceki olayı neden şimdi anlattı durduk yere? altında bişey aramalısın

Çocuk güven vermiyor o kız hala neden ekli hesabında? Tamam dürüstçe söylemiş ama ekli olduğuna göre aklı başka yerlerde kızın fotoğrafını falan niye gösteriyor ki?

Sorun edip etmemek size kalmış benim için büyük bir sorun önceden birileriyle yatmış olması kızın hamile kalmış olması (hamile kaldığına göre sürekli ve düzenli olarak ilişkiye giriyorlardı büyük ihtimal) hatta kız gidip ailesiyle kürtaj olmuş adam yaptığının arkasında durmamış bile....

Adamın aşkından ölmüyorsam güvenim sarsılır ve tekmeyi basardım ben olsam çünkü ben yediremem böyle bir durumu

Ama geçmiş geçmiştir ben seviyorum sevgilim bana dürüst bunun dışında bir sorunumuz yok bunu da sorun etmem dersen biraz süründür tepkisiz kalma yani sonra da affettim hadi de

5 yıl önceki bir mevzu neden gündeme gelip rahatınızı kaçırıyor, o kısmı anlayamadım.

5 yıl önceki bir mevzu neden gündeme gelip rahatınızı kaçırıyor, o kısmı anlayamadım.

Eleman eski kizla facebook uzerinden eklesmis.Bununla kalmayip konu sahibinin dikkatini face te karsilikli takiplesmeye degil de 5 yil oncenin olayina cekerek konu sahibini uyutmus.Konu sahibimiz de hala iletisimde olmalarindan ziyade eski mevzuya takilarak sevgilisinin taktiginin tikir tikir isledigini gosteren konuyla karsimiza cikti :)

Ne kadar gereksiz bir insan. Beş yıl önce çocuğunu aldırdığı kız feyste ekli falan. İğrenç, tiksinç. Böyle mide bulandırıcı insanları çok mu arıyorsunuz. Bunlara mı layık görüyorsunuz kendinizi.

Hala görüşüyorlar ya da yakın zamanda görüşmeye başladılar bence ve kız olanları sana anlatmakla tehdit edince , sevgilin erken davranıp güya dürüstüm ben ayağına kendisi herşeyi ! anlatmış . Birbirlerinde ekli olmaları vs. direkt aklıma bunları getirdi .

Bu arada facede kişiyi ne zaman eklediğiniz belli olur mu ? Ben kullanmadığım için bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…