Bana da öyle geldi nedense. Bana ortada bırakmış gibi gelmedi. Hiç inandırıcı gelmedi direkt.ama sizin eşiniz birlikte hareket etmiş. sanki bu çocuk karışmamış birşeye kız kendi kendine hamile kalıp kendi başına çözüm bulmaya çalışmış gibi.
konu sahibi arkadaşım durum mide bulandırıcı. keşke zamanında sahip çıksaymış. eğer doğurmak istiyorsan yanındayım ya da aldırmak istiyorsan yanındayım deyip birlikte hareket etseymiş.
tekin gelmedi arkadaşın bana. o yüzden dikkatli hareket et. belki düzelmiştir ama sen tedbiri bırakma.
neen facebookta ekli peki?buna ne açıklama yapıyor?şuan hamile değil 5 yıl önce hamileymiş
Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?[/QUOTE
Sinir oldum sevgiline,o kızı hamile bırakmayı biliyor da sahip çıkmayı bilmiyor mu??
Hataymışşş, hadi ordan.Hata bile olsa ,düzeltebilirdi.
Arkasınd duramayacağı şeylerin bedelini bir kız ödedi.
Yazık ,çok yazıkk..
Biri yorum yapmuş, benim eski sevgilim ve sevgilisi de çoçuk aldırdılar diye..
Gurur durulacak ya da normalleştirilecek bir durum değil bu,bunu normalleştirmeyin.
Bu durumun medeni olup kabul etmekle ilgisi yok,böyle medeniyet olmaz.
Burda Allah ın verdiği bir can var anlatabildim mi??
Kusura bakma konu sahibi,benim sevgilim bir kızı hamile bırakıp onu yarı yolda bırakacakk sonra ben ondan kendime eş ,çoçuğuma baba yaratmayı düşüneceğim.
Benden öncekine hayrı olmayan adamın bana mı hayrı olacak.Geçmişi bal gibi de beni ilgilendiriyor.
İşimize gelmeyince her şeye medeni bakmaya çalışmak pek moda oldu..
Böyle insanlardan iğreniyorummm..
aslında konu bebek aldırmadan ziyade,bu jızı face de ekelmiş ve sohbet etmiş olması.hem de 5 sene sonra..
Bana da öyle geldi nedense. Bana ortada bırakmış gibi gelmedi. Hiç inandırıcı gelmedi direkt.
Türkiyedr yaşıyoruz. Küçük kızı hamile bırakacaksın da hiçbir şey olmamış gibi devam edecek..
Enteresan bir durum.
Annesi duyacak, ortalık karışmayacak. Sizce de garip değil mi?
Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?
5 yıl önceki bir mevzu neden gündeme gelip rahatınızı kaçırıyor, o kısmı anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?