Ben de eskiden, sevgilimin eski sevgilisinin bacakları incecik güzel benimki niye tombiş der üzülürdümKızın bacaklarını takmıştım kafaya, açıp açıp bacaklarına bakıyordum fotoğrafta hahaha
hahaha işte buna çok güldüm
Takıntısı olan tek ben olmadığımı bilmek ne güzelben her yerine bakıp bakıp isyan ediyorum malesef..en çokta totosuna kadar uzun saçlarına
Ama bi gülüşü var tam bir at suratlı onu göz önüne getirip kendimi avutuyorum hep xD
Kimse hakkında bu şekilde konuşmam ven ama bu kesinlikle bir istisnaher aşık bayanın en büyük düşmanı erkeğin ex aşkıdır bence
ay Allahimmm ben böyle bir aciya dayanir miydim bilemiyorumAllah sabir vermis sana canim. bende bazen düsünüyorum acaba onu kiskandirmak icin mi benle beraber onu geri kazanmak icin mi fln ama öyle olsaydi 1 bucuk sene birlikte olmazdi benle :26:
Insallah mutlu olursun canim günün birinde herseyi unutup sevdiginle ömür boyu mutlu olursun insallah
Sevgilinizin işi daha zor bence... Hem eski sevgiili tam bi fıstık hem de siz takıntılısınız
erkeklerin güzellik anlayışı ile bize empoze edilen aynı şey değil. önce bunun farkına varmak lazım.. çocuk mankenlik ajansı değil ki en güzel fizikli en güzel yüzlü kimse onla mı birlikte olacak. belki o kız senden daha güzel olabilir (günümüz standartlarına göre) ama sevgilin ona karşı demek ki artık birşey hisetmiyor ki. yani sen şimdi kıvanç tatlıtuğ gelse sevgilini bırakacak mısın _? onun gibi birşey bu da. bence sen takılma bunlara güzelin güzeli var sonuçta nereye kadar yani?
erkeklerin güzellik anlayışı ile bize empoze edilen aynı şey değil. önce bunun farkına varmak lazım.. çocuk mankenlik ajansı değil ki en güzel fizikli en güzel yüzlü kimse onla mı birlikte olacak. belki o kız senden daha güzel olabilir (günümüz standartlarına göre) ama sevgilin ona karşı demek ki artık birşey hisetmiyor ki. yani sen şimdi kıvanç tatlıtuğ gelse sevgilini bırakacak mısın _? onun gibi birşey bu da. bence sen takılma bunlara güzelin güzeli var sonuçta nereye kadar yani?
Adı üstünde eski sevgili..
Ama kız çok güzel yani onu görünce komplekse girmemek mümkün değil
Öyle böyle değil. İnce beline kadar uzun simsiyah düz saçları var, yemyeşil gözleri, boyu en az 1,80. Fiziği de abartmıyorum 90 60 90. Tam bir manken tipi var mükemmel bir görünüşe sahip
Ben kendimle barışık biriyim çirkin de değilim ama onu gördüğümden beri kompleksli biri oldum gittiaklıma her türlü saçmalık geliyor, böyle güzel bir hatun bırakılır mı? Onu kıskandırmak için mi benimle beraber?
Sevgilimin kızla alakası kalmadı 1 buçuk yıldır beraberiz, belki de beni ayakta uyutuyor ??
Bu takıntıdan nasıl kurtulurum? Rüyalarıma bile giriyor kız sürekli..
bence hic takinti yapma. onun belki dis görünümü güzeldi onun icin cikti sevgilin onunla ama senin karakterini begenmistir ona davranis seklini sevmistir. bi baskasi icin de kendini yipratma.
bu soruları sorarak biyere varamazsın.kendi uzersin.ve aklına gelen herzaman başına gelr.düşünme böyle şeyler.yoluna bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?