bence kızı bıraz korkut ama gerı al skayetını annesıne yazık ne demişler iti öldurme korkut :)
bukadar şey yapmıs tehdıtler okadar masraf cıkarmıs sana ben hepsını okumamısım bencede alma hıc korkmadan bunları yapabılıyosa Allah korusun sana zarar verebılır annesine üzüldüm
insan bi yandan acıyo uzuluyo ama sen cok haklısın sonuna kadar ortada bı anne olunca ınsan kıyamıyo kızın psıkolojık sorunları oldugu kesın peki bu durumu eskı erkek arkadasın bılıyomu konustun mu hıc
yok canım ondan korkmuyorum ama benı dusundugun ıcın sagol. eger kızı gorsen korkulmuycagını anlarsın cunku sende. bu cesarete aptal cesaretı denır. face bı hesap acmıs maıller ordan. tabı ıp dıe bısı ıldugnu hesaba katamamıs ama kenı evının pc sını ıp sı :) sonra arabayı cızarkende guvenlık kamerasını dusunemedi. ondan yapabıldı bunları... banan bısı cıkarmadı sıgorta bneım arabanı yaptı verdı 3 gunde ama davnaın sonucunu beklıyoo paraısnı alır ondan. hadı onu gectım mahkeme masrafları bınecek aptal kızın uzerıne. yaa dusnuyorum dusunuyorum annesıne uzuluyorum. bılmıyorum.
yok canım ondan korkmuyorum ama benı dusundugun ıcın sagol. eger kızı gorsen korkulmuycagını anlarsın cunku sende. bu cesarete aptal cesaretı denır. face bı hesap acmıs maıller ordan. tabı ıp dıe bısı ıldugnu hesaba katamamıs ama kenı evının pc sını ıp sı :) sonra arabayı cızarkende guvenlık kamerasını dusunemedi. ondan yapabıldı bunları... banan bısı cıkarmadı sıgorta bneım arabanı yaptı verdı 3 gunde ama davnaın sonucunu beklıyoo paraısnı alır ondan. hadı onu gectım mahkeme masrafları bınecek aptal kızın uzerıne. yaa dusnuyorum dusunuyorum annesıne uzuluyorum. bılmıyorum.
Amaan bence hiç kimseye acımayacaksın bu devirde..aynı şeyi sen ona yapsaydın bak nasıl süründürürdü seni annesi..kadını tanımıyorum ama %100 öyle olurdu. Kimseden hayır gelmez, kimse kimsenin iyiliğini düşünmez. Herkes hakkını arar ve söke söke alır. Sakın o üzülür bu üzülür deyip te hakkından olma, yapmadaydı ozaman bile bile yapmış işte. Ve yine yapar emin ol !!
Türkan Şoray kadar güzel demişsin, bence o kadar güzel biri değilmiş yani, güzellik göreceli demek istiyorum. Ne olursa olsun kendine güvenini asla kaybetme. Aslında bir kadın çirkin olsa bile kendine güveni varsa ve bakımlıysa her zaman çekici olur. Bir de o kız çok güzel olabilir ama belki zeki değildir, içi güzel değildir, bellki sende olan çok şey onda olmayabilir, bu açıdan bakmaya çalış olayı.
evet adlıyede karsılastık. ozur dıleyıp durdu. kızın psıkolojısı falan bozuk degıl. sadece dusuncesız. bana zarar verecegını sandı sanırım. oysakı sonradan ogrendıgıme gore araları ıyımıs bı sorun yokmus yanı. canım meselanın ozu su. kız 155 boylerınde tahmınm 75 kılo var. bakımsız, yanmıs saclar. tamamen kızkanclık oncelerı ılk attıgı faceden msj larda ''guzelsın ama guzellıgıne cok guvenme o artık benım'' demekten basladı ve buyudu buyuu ıcınde bu noktaya geldı ıste.
Türkan Şoray kadar güzel demişsin, bence o kadar güzel biri değilmiş yani, güzellik göreceli demek istiyorum. Ne olursa olsun kendine güvenini asla kaybetme. Aslında bir kadın çirkin olsa bile kendine güveni varsa ve bakımlıysa her zaman çekici olur. Bir de o kız çok güzel olabilir ama belki zeki değildir, içi güzel değildir, bellki sende olan çok şey onda olmayabilir, bu açıdan bakmaya çalış olayı.
Sanırım bu olay her genç kızın başına gelmiştir
Benimde 5 yıl önceki sevgilimle benzer duygular yaşadım
O zamanlar 5 aydır beraberdik, yemek yemeye gitmiştik
Birini gördü uzun uzun baktı , baktım bi kıza bakıyor kim o dedim
Anlatmıştım ya sana bi zamanlar sevdiğim kız
Ha sana yüz vermeyen kız bumu dedim , neyse bozuldu bir daha da hiç lafı açılmadı
Sonra sarı olan saçlarımı siyaha boyattı , kestirtirdi istediği gibi
Aynaya baktığımda aynı o kıza benzemiştim!
Ama laf etmedim kendi husnü kurutum dedim geçtim
Aradan 2 sene geçti o kız için beni bıraktı , zaten kıskandırmak için benle beraber olmuş
Sonrada evlendiler
Neyse ya , kız güzelmiydi hayır ama o zamanlar çok kıskanırdım
Hem sende onun profilini kontrol edip durma
Eminim erkek arkadaşının senle beraber olması için bir çok artı yönün vardır
herkes farkli farkli konular yaziyor, hergün onlarca hikaye okuyorum. Sevgilime her ne kadar güvensemde yarin birgün kötü bir sürprizle karsilasicam diye cok korkuyorum
5-6 yillik iliskiler aninda bitiyor, aldatanlar aldatilanlar ve buna benzer sorunlar yüzünden. yarin neyle karsilacagini bilemez insan. ister 10 yil ister 20 yil beraber ol sevgilinle, asla %100 güvenmemeli insan ve asla kendinden cok deger vermemeli!!
Ben de eskiden, sevgilimin eski sevgilisinin bacakları incecik güzel benimki niye tombiş der üzülürdümKızın bacaklarını takmıştım kafaya, açıp açıp bacaklarına bakıyordum fotoğrafta hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?