Sevgilimin facebookta beğendiği fotoğraflar !!

erkekler o kadar hassas değil böyle konularda

sıradan arkadaşım işte niye büyütüyorsun diyebilir?hazırlıklı ol..

hangi kadın böyle birşeyden rahatsız olmaz ,biraz empati yapmayı deneyebilir (lonusahibinin sevgilisinden bahsediyorum)

Bu kadarcık şeyi neden kıskanıp de kendine dert ediniyorsun arkadaşım sen?
Daha kısacık ilişkiniz varmış hem, sahiplenme bu kadar bence. Sıkılırsın.
Kızları fotoğraflarını beğendi diye hop aklı kayacak, uçacak gidecek diye bir şey yok.

Böyle bişey bizim için önemli konular ama onlar için '' nolcak ya arkadaslarım dahada ileri gidip kankam fln '' muhabbetine girebilir direk belirt ona göre yolunu çiz yani daha yeniymiş ilişkiniz belki onun genel tavrı böledir

bak bence sormana gerek yok bırak zmanla tanırsın çevresını çunku daha 1 ay olmuş sende arkadaşlarının fotoğrafların beğen kısıtlama kendını o sana sorsun sorduğunda da gayet normal değil mi sende beğenmiyo musun ne var bunda der çatlatrsın:)

hangi kadın böyle birşeyden rahatsız olmaz ,biraz empati yapmayı deneyebilir (lonusahibinin sevgilisinden bahsediyorum)

tabi ki düşünmesi gerekir ama erkekler o kadar ince düşünceli değiller öyle olsa günde 100 lerce konu açılmazdı onu mu demek istedi niye böyle yapmadı diye
ilişkileri yeni olduğu için direk niye beğeniyorsun demek yerine bundan sonra dikkatli davranması gerektiğini söylemesi daha iyi

onu daha iyi tanımıyosun belki rahatsız olacağını düşünememiştir sen yinede bi uyar derim ben

kız arkadaşının başkasının fotosunu beğendiğini görünce birdaha yapmaması gerektiğini anlıycak zaten

bence onun la konuş. eğer rahatsız oluyosan ona söyle onunla aynı şeyi yapmam senide onun konumuna getirir haklı bir yanın kalmaz.

bir aylık bıle değılmış ılışkınız, bence şımdıden bunlara takılıyorsan bır kaç aya sınır hastası olursun
çünkü erkekler bu konularda hassas değıldır anlamazlar yaptıklarının bızı üzdüğünü veya kıskandığımızı

çok rahatsız oluyorsan gıt söyle, olmadı görmemeye çalış ama gıdıpde ınadına başka erkeklerın fotosunu beğenme bence
gerı teper
sonra suçlu sen olursun
erkeklerde o potansıyel var çünkü
onlar yapınca kanka muhabbetı olur bız yapınca namussuzluk

1 aylık bir ilkişkide de niye onu yapıyosun niye bunu yapıyosun rahatsız oluyorum demekte saçma olur buda ters tepmesin sonra

kız arkadaşının başkasının fotosunu beğendiğini görünce birdaha yapmaması gerektiğini anlıycak zaten

konu sahibi kadar kıskanç olmayabilir beğenmesine birşey demeyebilir sonra karşılıklı beğene dururlar artık

ben imalar yerine konuşmaktan yanayım incileri dökülmez sonuçta hoşlanmıyorum diyecek bu kadar

kızlar aslında tek konu bu değil...

geçenlerde bunun telefonunda bir sürü kız fotosu gördüm...

sordum bnlar ne diye!!

"hayatım bu benim telefonum değil, abimin teli, onun fotoları bunlar" dedi.

ben baya tepki gösterdim filan...

sonra baktı ben inanmıyorum.. yanımda abisini aradı." abi yanımda şuan kız arkadaşım var, benim kullandığım tel senin eski telefonun değil mi, içindeki fotolarda sana ait dimi" dedi..

abiside ilk başta kem küm etti, düşündü hatırlamaya çalıştı filan... "hee evet benim dedi..

bu şekilde beni inandırmaya çalıştı.. bende sesimi çıkarmadım, inanmış gibi yaptım.. ama içimde hep bi şüphe kaldı açıkçası...

ona olan güvenim sıfır.. ama bi yandan da istersen facebook şifremi veriyim bak diyo ..

ne bilim kızlar daha dk 1 gol 1 nelerle uğraşıyorum

Nedir bu facebook olayı ya Valla Allah'tan facebook um yok çekilir dert değil

Canım, bende sözlümün facebook na bakıyordum arada kızlarla bir yazışması filan olmuyordu, beğenme durumu filan.. Ama yine de sinir olduğum bazı kızlar vardı( aynı liseye gidiyorduk bazı kızları biliyorum), konuştum bir kaç kere sonra sildi o kızları.. Daha sonra facebook taki oyunlara dadandı devamlı birilerini ekliyordu yabancı kız-erkek karışık.. Sonra oyundan hevesini aldı, dedim sil onları ne gereği var artık, o da gir sen sil çok kişi var uğraşamam dedi girdim ve sildim... İlkokul arkadaşları filan var onlarla da konuşmuyor, konuşsa da arkadaşı sonuçta, biraz dırdır eder susarım

Diyeceğim o ki; çok rahatsızlık duyuyorsan sevgilinle konuş bu konuyu, yoksa başka bir şekilde çözüme ulaştıramazsın, o beğenmeye devam eder sende sinir olmaya canım..

1 aylık bir ilkişkide de niye onu yapıyosun niye bunu yapıyosun rahatsız oluyorum demekte saçma olur buda ters tepmesin sonra

yok cnm bu rahatsızlığımı asla ona söylemem.. bu yapıda biri değilim... onu daha fazla havaya sokmak istemem açıkçası..

facebook ta ne yaa hiç sevmem iykide yok kafam rahat,bu arada madem güvenmiyosun bence açık açık konuşman en doğrusu sorabilirsin neden bu kızların resmini beğendin diye....
şahsen ben hayatta dayanamam çok açık sözlüyümdür hemen sorardım

sevgilim dediğin insanın arkadaş listesinde nasıl tanımadığın kızlar olabiliyor ben de bunu anlamıyorum. sormuyo musun kim diye? sorduğunda söylemiyor mu? söylemediği halde ilişki mi sürdürüyorsun sen bu insanla? önemli olan şeffaflık...

başlığı görünce aklıma kötü kötü şeyler geldi
canım bana kalırsa haklısın ben olsam bende kıskanırım yani.ilişkiniz yeniymiş çekiniyo olabilirsin ama söylemen gerek yoksa için içini yer.
Ama söyleyemem dersen kapa faceyi gitsin
bak benim yokkk dünyaaa bana güzeeeeelllllll

ne faceboook'muş ya,artık kavgalar bile onun üstünden yapılıyor..yok benim fotomu beğenmedi,yok arkadaş olarak eklemedi yok engellemiş bilmem ne..facebook çıktı mertlik bozuldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…