Sevgilimin facebookta beğendiği fotoğraflar !!

güvenin sarsıldıysa ilişkinin devam etmesi çok güç.
daha 1 aylık ilişkide yalan söyleyip seni kandırmaya çalışıyorsa , öyle bekar hayatı yaşıyormuş gibi rahat rahat kızların fotolarını beğeniyorsa.
geç olmadan bir düşün derim.
her geçen zaman acını dahada derin kılar.

bende sevmiyorum şu facebook olayını ama bazende gerçekleri görmemizde çok faydası oluyor... şimdi face'im olmasaydı nerden bilcektim bunları deil mi ama :)

bence kapatın gitsin nedir bu yaa evlilikler bile bitiyor bu yüzden...ilişkiniz yeniymiş gerçi ama bunun ilerisi olur mu böyle bilmem...
yıllardır ne benım ne de erkek arkadasımın facebooku yok çok şükür ikimiz de saçma buluruz.face kavgamız da yok doğal olarak

facebook olmasa nolur yani bir düşünün bakalım...hayatınızın büyük bir bölümünü kapsıyorsa durum vahim... (sözüm sana değil genel söyluyorum)

facebook' a bu kadar karşı olmayın yaw. neticede çağa ayak uydurmak lazım. 85lik babaannemin bile facebooku var artık ama ilkokul arkadaşlarını bulamadık. hepsi hakkın rahmetine kavuşmuş

Baya yeniymis yorum yapamiycam ama bilmiorum ya basimdan gecmedi face im varken de hayatimda biri yokdu en iyisi kapayikcansin kardesim yoksa sudan sebep oluyo bu face.. :26:

benim sevgilimde facete tanımadığı bi kızla konuşmuş..bi grupta tanışıp welcome to my face :) uykucuğuna daldınmı falan yazmış çok zaman geçti ağladı zırları affettim ama içim yanıyor hala

hemde başta yalan söylemişti o kız akrabam diye

erkler fırsat bulunca hiç kaçırmıyolar

Bence hiç dert edilecek mevzu değil.
Sevgilimize aşığız diye başkalarını beğenemiyor muyuz yani?
Sana olan sevgisi mi azalacak başka bir kızın fotoğrafını beğendiğinde?

İlle de ben istemem dersen, rahatsız olduğunu sevimli bir şekilde dile getir.
O da yapmasın. Ya da durumunu açıklayıp sana mantıklı şeyler der belki ve sen de kıskanmaktan vazgeçersin.

facebook gerçekten insanların herşeyini aydınlatıyor.kurtarıcımız.devam ederse ayrıl bence.arkadaşın dediği gibi ayrılma sebebi

bende de aynı bir sorun olsa ben de sinir olurdum gerçekten bence uyarmalısın yani rahatsız olduğunu dile getir en azından belki düzene sokra kendisini bu konuda canım

rahatsız olduğumu söylemedim, söylememde... havaya girmesini istemiyorum beyfendinin..

benim başka planlarım var

hafta sonu uygulamaya geçiricem...

görücek o görücek

Ben olsam senin yerinde bende çok rahatsız olurdum bu durumdan.
Söyle bence rahatsız olduğunu ondan sonra napıcak bak bakalım bi.

Hey Allah'ım ya şu facebook yüzünden ilişkiler ne kadar laşkalaştı. Yok onu yazdı, yok bunu beğendi. Senin hiç erkek arkadaşın ekli değil mi facende sende onlardan 2 tane beğen

merak etmeyin kızlar intikamım çok kötü olacak

o fotoları gördüğüm anın akşamında hemen, samimi olduğum bi erkek arkadaşımı aradım:) (hal hatır sorma bahanesiyle)

dedim bayadır görüşemiyoruz haftasonu görüşelim :)

o da kabul etti tabi

facebookta taglicem onu da şurdayız burdayız diye:)

bi iki tanede foto çektik mi tamamdır bu iş..

bakalım nasıl oluyomuş birazda onun canı yansın:121:

bu onun yaptığından daha fenaymış ayrılma sebebi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…