Sevgilimin facebookta beğendiği fotoğraflar !!

iyide sizin yaptığınız çok daha kötü sevgilim böyle bir şey yapsa direk ayrılırım o arkadaşınızla buluşacağınıza fatosunu koysun face sende beğen kısa kısas işte

bi tanesi böyle artistik poz vermiş straplez bişey giymişti üstüne, diğeride normal bi fotoğraftı bankta oturan bi kız, tipsizin teki hepside

Facebookta bi sayfası var mı? Belki kendi açtığı boş bi hesaptır o kızlar.. sayfasını çoğaltmak için ilgi çekmek için yapıyo da olabilir. aksi takdirde güveninin sarsılmasına sebep olucak durumlar bunlar..

Ilidkiniz daha yeni ve bastan bazi seylere tepkini vermezsen ileride daha zor durumlarla karsilasirsin.iliskinizin sekillenecgi ilk zamanlat cok onemli ve bence rahatsizligini dile getirmelisin...bir de o kizlar yakin akrabalarindan falan degil di mi belki daha tsnimiyorsundur diye sordum

sanmıyorum çakma hesap değiller...
fotoğrafa yapılan yorumlardan anlaşılıyo sahte olmadığı...
evet çok güvenim sarsıldı ama hiçbir şey belli etmiyorum ona..
hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum..
ama içim içimi yiyo tabiki

iyide hangi erkek bilmez ki kızların fotolarını beğendiğinde sevgilisinin bu durumdan rahatsız olmayacağını? yada hangi kız normal karşılayabilir ki bu durumu? yapmayın bence

hiç bilmiyorum cnm.. akrabası da olabilir belki... ama hadi biri akraba diyelim diğeri ne peki...:44:

Yani bu kızların akrabaları dahi olma ihtimali var?
Ben aynı yanılgıya düşmüştüm, ben de kıskanç bir yapıya sahibim ama belli etmem...
Konuşana kadar neyin ne olduğunu anlayamazsın... O yüzden "ben böyle birşey gördüm, kim acaba bu kızlar" falan gibisinden hem tiye alır hem de eğlenir gibi sor.
Azarlar gibi konuşma, çünkü ilişkiniz daha çok yeni... Anlamadan dinlemeden yargılıyor pozisyonuna düşmemen açısından yani...

Bazı yorumları yanlış buldum.Tamam bu arkadaşımız belki güvenmemekte haklı olabilir ama çoğunluk kendi sevgilileri için başka kızların fotosunu beğenemez ne demek gibi yorumlarda bulunmuş.Biraz fazla kompleks yapmışsınız.Her gün her gün de kız fotosu beğenilmez ama beğendi diye de tribe girmeye gerek yok.Benim mesela iş veya okul çevremden erkek arkadaşlarım vardır,arada beğenirler resmimi,ama bu demek değildir onların bende illaki gözü var veya onlar bana karşı kız meraklısı..Geçin bunları ya hayatta daha önemli konular varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…