erkek arkadaşımla aynı kurumdayız önceki konumdan bilenler bilir. Erkek arkadaşımın hala kızı bu dönem biziim görev yaptığımız ile geldi staj için ve bu şehirde tek tanıdığı benim erkek arkadaşım ben kızla tanışmadım ama beni biliyo.sevgilimi arasıra arıyo bişeyler sormak için falan benimki de iyi niyetli sözde hemen yardıma koşuyo sinir oluyorum ama.. Sizce normal mi
Haklısın tüm sözlerinde belki de ben başkasından duysam seninle aynı tepkiyi veririm bu konuya.ancak anlayış farklı işte kız arayınca sesini bir yumuşatıyo ki sorma kibar kibar konuşmalar benle o kadar konuşmuyo kibar. Aslında az önceki telefon görüşmesi tepemi attırdı bu konuyu açtım o gazla. Kız okulda staj yapıyo bugün bir okuldaki ilk günü ve sevgilimi aradı durum bildirmek için bu kızı yanına verdikleri hocadan bahsediyodu galiba erkek arkadaşım haa erkek mi hımmm dedi yaşlı mı yaşı kaç dedi sonra da aman ha diyerek güldü duydum ama hiçbişey demedim sorsam kızz bana emanet kimlerle muhatap bilmem lazım diyecek kesin .ama empati yaptım aynı durumda ben olsam erkek kıxenimi bir öğretmenin yanına verseler kadın mı haaaa genç mi demem aklıma gelmez yani başka şeyler sorarımHic normal degil, bir erkek hayatina bir kadin girdiginde anasi kardeşi akrabalari da dahil diger tum kadinlari hayatindan cikarmali, kimseye yardim etmemeli, telefonunda kadin sesi duyarsa telefonunu imha etmeli, kadin tanidigi ölürse cenazesine bile gitmemeli.
sevgilinize soyleyin halasinin kizi kendine yardim edecek baska birini bulsun, degil hala kizi, kendi kizi bile olsa bir erkek sevgilisi disinda bir kizla konusmamali
12 yaş fark olan teyze kızıydı evlendi o geçen sene bu hala kızıAralarında 12 yaş fark var, isimle sesleniyor abi demiyor, uyarıyor sevgilin. Kuzen evlilikleri normal görülüyor o ailede, hatta teyze kendi teklif ediyor v.s kıskanmak değil de rahatsız olmakta haklısın diyeyim sana.
Hm o zaman bilemeyeceğim. Yaş farkı çok yoksa abi dememesi normal olabilir. Sevgilin gerçekten abilik yapıyordur belki. Ben kimseye tamamen güvenmem, her şeye sorun da çıkarmam. Tarafsız gözlem ve mantığı elden bırakmamak iyidir. Duygularına kapılıp hemen mimleme kızı. 3. bir şahıs gibi olayları izle dışarıdan, her cümlede bir anlam arama. Böyle kafana takıyorsun da belki kızın sevgilisi var ve ciddiler:) Kurguluyor olabilirsin yani.1
12 yaş fark olan teyze kızıydı evlendi o geçen sene bu hala kızı
erkek arkadaşımla aynı kurumdayız önceki konumdan bilenler bilir. Erkek arkadaşımın hala kızı bu dönem biziim görev yaptığımız ile geldi staj için ve bu şehirde tek tanıdığı benim erkek arkadaşım ben kızla tanışmadım ama beni biliyo.sevgilimi arasıra arıyo bişeyler sormak için falan benimki de iyi niyetli sözde hemen yardıma koşuyo sinir oluyorum ama.. Sizce normal mi
Kızın sevgilisi yok 9 yaş falan küçük teşekkür ederim yprumun için ben izleme durumundayım şuan zaten geçen öyle bir hata yaptım zaten bu kadar ilgiden rahatsız olduğuımu söyledim kabul etmedi tabi hemen kıskanıyo pozisyonuna düştüm ve sonraki hafta bu kız yüzünden yalan söyledi sevgilim pazar günü sabah konuşmuştuk geçen pazar tabi bu , bütün gün evdeyim temizlik yapıcam dedi sonra öğlen tel kapandı aradım aradım kapalı tel öğleden sonra tabi oluyo bu sonra akşam üzeri açıldı şarjı bitmiş uyuya kalmışım dedi iyi dedim biraz kızdım falan çünkü hissettim bi iş karıştırıyo sanki diye neyse hafta içi ortaya çıktı kızı staj yapaxağı okula götürmüş uzakmış bulamazmışHm o zaman bilemeyeceğim. Yaş farkı çok yoksa abi dememesi normal olabilir. Sevgilin gerçekten abilik yapıyordur belki. Ben kimseye tamamen güvenmem, her şeye sorun da çıkarmam. Tarafsız gözlem ve mantığı elden bırakmamak iyidir. Duygularına kapılıp hemen mimleme kızı. 3. bir şahıs gibi olayları izle dışarıdan, her cümlede bir anlam arama. Böyle kafana takıyorsun da belki kızın sevgilisi var ve ciddiler:) Kurguluyor olabilirsin yani.
Kimi arasın ki. Allah aşkına az güvenin kendinize etrafınıza. Bu nedir
ay evet memur ya ondan ailede pek ookuyan yok ve düzenli işi olan da
Ama bak akraba evliliği varmış. Üstelik teyze kızını vermek istemiş. Demek ki adam sülalede gözde...
Ay
ay evet memur ya ondan ailede pek ookuyan yok ve düzenli işi olan da
O noktada bamtelim işte ara ara yalanlarını yakaladım ama zararsız şeyler hep benim hassas olduğım ve tartışma öıkardığım konularda yalan söyleyebilioHımm evet.
Size nasıl rahatlıkla yalan söylüyor? Ben oraya takıldım.
Evet ama hala kızı teyze kızı ile evlilkler normal karşılanıyo ailede hatta hala kızı için ondan yana öyle bişey olsa bile benim kesin tavrımı bilirler diyordu ama o zaman neden bu kadar ilgitöbeler olsun hala kızı diyorsun, kıskanacak başkalarını bulun.
Siz buna saçmalık diyebilirsiniz ama kıskanmakta haklıKuzen kıskanmak kıskançlıkta çığır açmak bence. Kuzen yahu, kardeş gibi. Nasıl bir mantıktır halasının kızını kıskanmak???
Hayır bizim kurumda staj yapmıyor öğrenci öğretmenlik stajını bir okulda yapıyor bizim bulunduğumuz ilde ailesi başka bir yerdeneden hep baska kizlar kislanma konusu oluyor. agzinizla soyluyorsunuz. halasinin kizi ve ayni kurumda staj yapiyor. kim olsa elin yabanci adamina sormaz soracagini. kuzenine sorar. lutfen herseyden bi sorun cikarmayin ya.
Vall
O noktada bamtelim işte ara ara yalanlarını yakaladım ama zararsız şeyler hep benim hassas olduğım ve tartışma öıkardığım konularda yalan söyleyebilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?