Sevgilimin Hala Kızı Sorunsalı

Bunun bize normal gelip gelmesinden çok sevgilinin ailesinde normal karşılanıyor mu onu araştırman daha önemli.
Kuzen kardeş gibidir düşüncesin de olanda vardır, kuzen kardeş gibidir ancak sonuçta kardeş değildir düşüncesinde olanda vardır.
Sevgilinin ailesin de bu durum ters karşılanıyorsa sıkıntı yapma, ama kuzenler arası evlilik varsa orada bir dur. İllaki olacak diye bir şey yok ama yine, onlar için alışagelmiş bir durum olarak kuzene farklı gözle de bakılabilir.

Haklısın tüm sözlerinde belki de ben başkasından duysam seninle aynı tepkiyi veririm bu konuya.ancak anlayış farklı işte kız arayınca sesini bir yumuşatıyo ki sorma kibar kibar konuşmalar benle o kadar konuşmuyo kibar. Aslında az önceki telefon görüşmesi tepemi attırdı bu konuyu açtım o gazla. Kız okulda staj yapıyo bugün bir okuldaki ilk günü ve sevgilimi aradı durum bildirmek için bu kızı yanına verdikleri hocadan bahsediyodu galiba erkek arkadaşım haa erkek mi hımmm dedi yaşlı mı yaşı kaç dedi sonra da aman ha diyerek güldü duydum ama hiçbişey demedim sorsam kızz bana emanet kimlerle muhatap bilmem lazım diyecek kesin .ama empati yaptım aynı durumda ben olsam erkek kıxenimi bir öğretmenin yanına verseler kadın mı haaaa genç mi demem aklıma gelmez yani başka şeyler sorarım

Aralarında 12 yaş fark var, isimle sesleniyor abi demiyor, uyarıyor sevgilin. Kuzen evlilikleri normal görülüyor o ailede, hatta teyze kendi teklif ediyor v.s kıskanmak değil de rahatsız olmakta haklısın diyeyim sana.

1
Aralarında 12 yaş fark var, isimle sesleniyor abi demiyor, uyarıyor sevgilin. Kuzen evlilikleri normal görülüyor o ailede, hatta teyze kendi teklif ediyor v.s kıskanmak değil de rahatsız olmakta haklısın diyeyim sana.
12 yaş fark olan teyze kızıydı evlendi o geçen sene bu hala kızı

1

12 yaş fark olan teyze kızıydı evlendi o geçen sene bu hala kızı
Hm o zaman bilemeyeceğim. Yaş farkı çok yoksa abi dememesi normal olabilir. Sevgilin gerçekten abilik yapıyordur belki. Ben kimseye tamamen güvenmem, her şeye sorun da çıkarmam. Tarafsız gözlem ve mantığı elden bırakmamak iyidir. Duygularına kapılıp hemen mimleme kızı. 3. bir şahıs gibi olayları izle dışarıdan, her cümlede bir anlam arama. Böyle kafana takıyorsun da belki kızın sevgilisi var ve ciddiler:) Kurguluyor olabilirsin yani.

Tabikide normal! Kendi kuzeni sahip cikmicakta kim??
bnce senin kafana takman normal degil.

Takılmayın, akraba onlar, bir de o ilde tek tanıdığı erkek arkadaşınızsa yapacak başka bişey yok. Bu durumdan erkek arkadaşınıza bahsedip canını sıkmayın. Erkekler aile ve akrabaları ile ilgili olumsuz düşüncelerimize pek katlanamaz da :)

Kızın sevgilisi yok 9 yaş falan küçük teşekkür ederim yprumun için ben izleme durumundayım şuan zaten geçen öyle bir hata yaptım zaten bu kadar ilgiden rahatsız olduğuımu söyledim kabul etmedi tabi hemen kıskanıyo pozisyonuna düştüm ve sonraki hafta bu kız yüzünden yalan söyledi sevgilim pazar günü sabah konuşmuştuk geçen pazar tabi bu , bütün gün evdeyim temizlik yapıcam dedi sonra öğlen tel kapandı aradım aradım kapalı tel öğleden sonra tabi oluyo bu sonra akşam üzeri açıldı şarjı bitmiş uyuya kalmışım dedi iyi dedim biraz kızdım falan çünkü hissettim bi iş karıştırıyo sanki diye neyse hafta içi ortaya çıktı kızı staj yapaxağı okula götürmüş uzakmış bulamazmış

Vall
Hımm evet.
Size nasıl rahatlıkla yalan söylüyor? Ben oraya takıldım.
O noktada bamtelim işte ara ara yalanlarını yakaladım ama zararsız şeyler hep benim hassas olduğım ve tartışma öıkardığım konularda yalan söyleyebilio

töbeler olsun hala kızı diyorsun, kıskanacak başkalarını bulun.
Evet ama hala kızı teyze kızı ile evlilkler normal karşılanıyo ailede hatta hala kızı için ondan yana öyle bişey olsa bile benim kesin tavrımı bilirler diyordu ama o zaman neden bu kadar ilgi

neden hep baska kizlar kislanma konusu oluyor. agzinizla soyluyorsunuz. halasinin kizi ve ayni kurumda staj yapiyor. kim olsa elin yabanci adamina sormaz soracagini. kuzenine sorar. lutfen herseyden bi sorun cikarmayin ya.

Kuzen kıskanmak kıskançlıkta çığır açmak bence. Kuzen yahu, kardeş gibi. Nasıl bir mantıktır halasının kızını kıskanmak???
Siz buna saçmalık diyebilirsiniz ama kıskanmakta haklı
Eşimin süt kardeşi hemde amcasının kızı benim gözümün içine baka baka keşke benim kocam da abim gibi olsa diyor iç çekerek
Başka bir konuşmada sordum eş profiline uygun biri varmı ailede tanıdık dedim afalladı gözlerini kaçırdı halasının oğlunu söyledi bir tek evli o var onuda ben istemezdim dedi eşimi evli olarak görmüyor bile
Siz kalkmış bana kuzen diyorsunuz ayrıca doğu kesimlerinde kızı ilk önce amcasının oğluna veriyorlar aileden biri olsun felan filan
Kıskanmakta haklı bence ben olsam şuan kendimi senin yerine koynumda çok kötü bir durum psikopata bağlardım heralde çok kıskancım ben sevdiğim kişiyi kıskanırım kısıtlarımda bazen elimde olmadan yanlış bile bile onu kısıtladığım şeye meyil vereceğini biliyorum ama elimde değil

neden hep baska kizlar kislanma konusu oluyor. agzinizla soyluyorsunuz. halasinin kizi ve ayni kurumda staj yapiyor. kim olsa elin yabanci adamina sormaz soracagini. kuzenine sorar. lutfen herseyden bi sorun cikarmayin ya.
Hayır bizim kurumda staj yapmıyor öğrenci öğretmenlik stajını bir okulda yapıyor bizim bulunduğumuz ilde ailesi başka bir yerde

Erkeklerin nefsi kadınların nefsi gibi değil bayanlar eğer erkeğe haram değilse bir bayan ben onu yaklaştırmam
Çok görüyoruz bırak helali haramı annesiyle evlenenler var
Kız kardeşiyle üvey kızıyla ilişkiye giren var ve bir bayana erkekten asla arkadaş olmaz
Erkek arkadaşımız olmasın demiyorum benimde erkek olan arkadaşlarım eğitimim gereği 50 kişilik sınıfta 3 kızdık ama arkadaşlığın da bir sınırı var lakayıt olmaya gerek yok

Vall

O noktada bamtelim işte ara ara yalanlarını yakaladım ama zararsız şeyler hep benim hassas olduğım ve tartışma öıkardığım konularda yalan söyleyebilio

Bilemedim. Hala kızı yalnızlıktan seninkine sarmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…