Sevgilimin Hala Kızı Sorunsalı

Bence kız ile yakınlık kur sevgiline soracağına sana sorsun onu rahatsız edip onunla vakit geçirip dert sahibi olacağıma benimle vakit geçirip uzak olmasını yeğlerim ama aradaki mesafeyi korumak önemli sizden gizli de yapabilir yani

Gerçekten belli etmemek gerekir ona doğru itiyorsunuz yoksa ben belli etmiyorım ama sinir oluyorum artık bişey olacağından da değil benim için hiç sorun olmaz aslında Böyle şeyler kötü düşünmezdim ama onun ve onların bakıl açısı böyle yaptı beni

Biz kuzenlerimle yazın birleştik mi yer yataklarını birleştirir heo beraber uyurduk güle oynaya kahkahalar eşliğinde. Onun için bu durum bana çok uzak saçma vs geliyo.

Ayy bian düşünüyorum da eşimle ilk zamanlar kriz geçiriyordum ben içten içe eşimin kız kardeşi yok teyzesinin kızı var yakınlarında abicim abicim diyerek nasıl maçır maçır öpüyor sinirlendim birgün kapıda yolcu ediyoruz yapıştı yakasına abicim diye kız kene gibi yapıştı bir sağ bir sol el attım ayrılın bakim siz ne yapıyorsunuz bu kadar vedalaşma faslı yeter kız mahçup edayla pardon ya kıskandırmak istemedim bilmem ne eve girince eşime de bana bak sen evlisin biliyorsun kıskanç olduğumu sinirlendiğimde gözümün birşey görmediğini ayağını denk al teyzenin kızıysa teyzenin kızı ben amcamın oğluna gidip sarılıyor muyum istemiyor bu denli yakın olmanı söylüyormusun kızıyor musun ne yapıyorssan yap ama böyle kızlarla maçır maçır bir daha görmeyim iyi şeyler olmaz haberin olsun dedim
Tehdit mi diyor o benim kardeşim gibi diyor haklısın kardeşin gibi o yüzden mi teyzenin kızı dayının oğlunu aldı onlarda kardeşti zamanında
Bana bak ikiletme kardeşse kardeş gibi davransın dedim o oldu biliyo cangar çıkaracağımı şimdi kız ünide eskisi gibi görüşmüyoruz eşimin işide müsade etmiyor arada bir izne geldiğinde gizliden gizliye konuşmaya çalışıyor hemen yanlarında bitiyorum madem kardeş ben de kardeşin eşiyim ha eşimden öğrenmişim konuşmayı sorunu ha kendinden dinlemişim

Biz kuzenlerimle yazın birleştik mi yer yataklarını birleştirir heo beraber uyurduk güle oynaya kahkahalar eşliğinde. Onun için bu durum bana çok uzak saçma vs geliyo.
Haha çok komiksin gülüyorum ben size erkeğin nefsi kadının nefsinden zayıftır kadın kendini frenleye bilir ama erkek kendini frenleyemez çevremde daha doğrusu evimin çevresinde o kadar akraba evliliği yapan insan var ki anlatamam kv çevreside öyle kim kimin nesi karıştırıyorum bazen ha çok eşliliği de saymıyorum kişiden kişiye değişir tabi ama bence sen kıza yada nişanlına nişanlınaodaklanma kendine odaklan bakımıyla saygınlığınla bırak o seni kıskansın düşünsün

Gayet normal..
Haksız yere sinirleniyorsun..
Normal olan sevgilisinin kıza olan eğilimi mi yoksa aileden kızlarına damat olarak görünmesi mi
Daha önce teyzesinin kızı olayı yaşanmış size normal gelebilir ama bana normal değil bide sevgili yani madem kuzeniyle ilgilenecek ben aradan çekileyim yani kuzenine sağladığı özveriyi sevgisine sağlıyor mu acaba

Yuh diyesim geldi.

Siz kıza fazla takilmişsiniz bence. Bu akraba evliliği olayi kafanizda fazla yer ettiği için, her şey göz7nüze batiyor. Ben yorumlariniz da dahil, hi'bir abeslik gõremedim ortada.

Ayrica kiskançlik zaten gereksiz bir şey bence. Siz istediğiniz kadar sakinin, isterseniz kafese kapatin. Siz varken başka birine yuvarlanan erkek, zaten karaktersizdir. E öyle olunca da sizin onunla işiniz ne? Yani boşuna kendinizi sıkmayin. "Ya aldatirsa" diye yürümez bi ilişki, güvenle yürür.

Kızın sevgilisine güvensizliği mi varki konu sevgilisine güvensizliği mi
Ben mi olayı yanlış anladım ya
Halasının kızı değil mi konu

[QUOBeynel, post: 40707113, member: 648972"]Haha çok komiksin gülüyorum ben size erkeğin nefsi kadının nefsinden zayıftır kadın kendini frenleye bilir ama erkek kendini frenleyemez çevremde daha doğrusu evimin çevresinde o kadar akraba evliliği yapan insan var ki anlatamam kv çevreside öyle kim kimin nesi karıştırıyorum bazen ha çok eşliliği de saymıyorum kişiden kişiye değişir tabi ama bence sen kıza yada nişanlına nişanlınaodaklanma kendine odaklan bakımıyla saygınlığınla bırak o seni kıskansın düşünsün[/QUOTE]
Siz kime neye gülüyorsunuz anlamadım. Sizin ve eşinizin ailesinde bütün yakın uzak akraba birbiri ile evleniyorsa ben napayım. Biz de bir tane bile yok. Keza eşimin tarafında da. Zaten onlar Çerkez böyle bişey asla olmaz. Kocamı kuzeninden de kıskanacaksam artık... o kadar güvensiz değilim eşime de kendime de. Bence siz konu sahibine yazın bana değil. Zira ben ailemde olayın ne olduğunu ve bana çok uzak olduğunu söyledim

Konu burda sizin ailenize uzak olup olmadığı değil böyle bir şeyin kafa kurcalayıp kurcalamadığı
Siz kime neye gülüyorsunuz anlamadım. Sizin ve eşinizin ailesinde bütün yakın uzak akraba birbiri ile evleniyorsa ben napayım. Biz de bir tane bile yok. Keza eşimin tarafında da. Zaten onlar Çerkez böyle bişey asla olmaz. Kocamı kuzeninden de kıskanacaksam artık... o kadar güvensiz değilim eşime de kendime de. Bence siz konu sahibine yazın bana değil. Zira ben ailemde olayın ne olduğunu ve bana çok uzak olduğunu söyledim[/QUOTE]

Geçmişte ne olup bittiğini tabiki bilemem.. Durumun ciddiyetinide bilemem.. Ben ilk mesaja göre cevap yazıyorum..
Halasının kızı başka tanıdığı olmayan bi şehirde ve tek tanıdığı da konu sahibinin sevgilisi ise arayıp yardım istemesi normal.. Konu sahibininde kuzenine yardım etmesi gayet normal.. Onlar kuzen yahu akrabalar.. Aralarında ciddi bi durum varsa bile sevgilisi pekala konu sahibiyle konuşur durumu açıklar böyleyken böyle der.. Ayrıca ben konu sahibine yazdım size değil..

[QUOTE="Beynel, post: 40707439, member: 6489nu burda sizin ailenize uzak olup olmadığı değil böyle bir şeyin kafa kurcalayıp kurcalamadığı

Siz kime neye gülüyorsunuz anlamadım. Sizin ve eşinizin ailesinde bütün yakın uzak akraba birbiri ile evleniyorsa ben napayım. Biz de bir tane bile yok. Keza eşimin tarafında da. Zaten onlar Çerkez böyle bişey asla olmaz. Kocamı kuzeninden de kıskanacaksam artık... o kadar güvensiz değilim eşime de kendime de. Bence siz konu sahibine yazın bana değil. Zira ben ailemde olayın ne olduğunu ve bana çok uzak olduğunu söyledim[/QUOTE][/QUOTE]
İşte konu sahibine aklını kurcalamasın dedim bende ömür boyu bunu düşünüp sürekli takipte kalıp hayatı kendine zindan edeceğine. Ama siZ yorumuma nedense haha size gülüyorumla başlayan bir mesajla karşılık verdiniz. Nefis mefis girdiniz.

Akraba evliliği muhabbetleri var ya, ondan dolayi tedirginlik.
Bilmiyorum ama ben şuan konu sahibinin az çok neler yaşadığını tahmin edebiliyorum benim eşimin ailesinde de var evet bizim kuzenlerimiz gelir günlerce bizde kalır denize yazlığa felan giderdik ama kuzenden kuzene değişiyor eğer bayanı rahatsız edecek bir konu olmasaydı paylaşmazdı sanıyorum zannımca o yüzden benim konuya yaptığım yorumlarım tabi ki kuzen kardeş olabilir yerine geçebilir ama işte kuzenden kuzene davranış farklılığı var

Konu sahibi değil kuzenine yardım okunuya pek hakim olmadığınız belli söz konusu paylaşım yapan kişinin sevgilisi ve halasının kızı
Nasıl oluyor ya sevgilisinin onu kıskandığını bilecek ve aynı şekilde devam edecek tanışırsın sevgilisini bak kuzenim bu benim sevgilim benim yardımcı olamadığım konularda o sana yardım etsin kaldı ki bu neye yardım ediyor yani koskoca kız Üniversiteyi okurken kimden yardım almış

Ben de diyorum ki, kimden neyi sakiniyor? Adami kafese mi kapatacak? Yapacaği olan yapar zaten. Ayrica anlattiklarina göre ben bir tehlike goremiyorum dedim. Kendime gore yorumladim yani. Yani beni bir seye ikna etmenize gerek yok?

Bazı yörelerde kuzenin kardeş gibi görüldügü gerçek ama kardeş değil zira nikâh düşüyor.

[/QUOTE]
İşte konu sahibine aklını kurcalamasın dedim bende ömür boyu bunu düşünüp sürekli takipte kalıp hayatı kendine zindan edeceğine. Ama siZ yorumuma nedense haha size gülüyorumla başlayan bir mesajla karşılık verdiniz. Nefis mefis girdiniz.[/QUOTE]
Biz anlaşamıyoruz oysa ne kadar çok isterdim anlaşmayı
Konu sahibi sevgilisinin ailede ne kadar gözde olduğunu daha önce teyzesinin kızı ile bir takım olayların yaşandığını yazmış
Soruyorum size
Siz ailenin en gözde kızısınız herkes sizi oğluna düşünebilme potansiyeline sahip ve siz bunu biliyorsunuz
Sevgiliniz var ve dayınızın oğlu sizin bulunduğunuz ile geliyor sizden yardım istiyor sizde yardım ediyorsunuz ama sevgiliniz istemiyor çünkü geçmişinizde nasıl şeyler yaşadığınızı biliyor
Siz sevgilinizi dayınızın oğlu ile tanıştırmazmısınız rahat olması için

Konu sahibi
kuzeni sevgilisi olduğunu biliyor ama ben olduğumu bilmiyor''diyor
Sizce ne yapmalıyım bu konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…