Sevgilimin Hala Kızı Sorunsalı

Konu sahibi, sevgilin akraba arası evliliklere sıcak bakmıyor, yalan söylemesi hiç hoş değil ama senin bu konuya bakış açını bildiği için gizlemiş, umarım tekrarı olmaz.

Gelelim kıza, normal şartlarda başka bir şehire gideceksem ve orada bir kuzenim varsa cinsiyet ayırd etmeksizin, bir sorun olduğunda kuzenimden yardım isterim bu çok normal ama bizim ailemizde kesinlikle akraba evliliği söz konusu değil, biz de kardeş gibi olanlardanız.

Kızı burada ne sen ne biz tanımıyoruz, dolayısı ile akraba evliliğine bakış açısını bilemediğimizden bu konuda bir şey söyleyemem ama yapacağın en güzel şey biran önce kızla tanışmak olsun.

Herşeyden önce unutma ki iş erkekte biter, bu kuzeni değil herhangi bir kız arkadaşta olabilirdi ama erkek arkadaşın karakterli bir insansa zaten bunu fırsat olarak kullanmayacaktır. Sen sadece tanış ve içini rahat tut canım.

Normal.
Anormal olan senin tepkin.

yorumlar ne bilmiyorum ama siz gerçekmisiniz, heraldeki arıcak size ne, yakın akrabası bide size noluyor

Allah Allah yine tartışma çıkmış olay basit bence. aile kültüründe akraba evliliği olanlar bu durumu normal değerlendirmez, olmayanlar da o benim kardeşim der çıkar işin içinden. burada ise akraba evlililğine sıcak bakan bir aile yapısı var ve bir de yalan var ortada. benim ailemde de asla akrabalar arası nikah olmaz. ama hoş mu uyuyorum şarjım bitti evde temizlik yapıcam gibi sevgiliye türlü masallar uydurup da o kızla buluşmak ve bunu da yalanların arkasında gizlemek? bu herhangi bir kız arkadaşı olsaydı da değişmezdi. konu sahibi bu yalan sonradan ortaya çıktı diyor. tamam bizde de kuzen kardeştir abidir bacıdır. ama bu ailede bu tür evlilikler yapılagelmiş. konu sahibi başta zaten anlayışlı davranmış sende kalsın demiş daha napsın.

Hala kızından kıskanıyor olamazsın öyle değil mi?

Onların ki gayet normal de,senin düşüncen anormal.Sen kuzenlerine hangi gözle bakıyorsun.Ya da sen de farklı bir şehire gitsen.Dayının oğlundan başka kimse olmasa,dayının oğlu dururken başkasını mı arayacaksın.

Tabiki ben öyle bakmıyorum ama sevgilimin tavırları bizim oralarda yanlış anlaşılır mantığına olmasına rağmen ilgilenmesi sinir bozucu

Tabiki ben öyle bakmıyorum ama sevgilimin tavırları bizim oralarda yanlış anlaşılır mantığına olmasına rağmen ilgilenmesi sinir bozucu
İnsan kendini bildikten sonra yanlış anlaşılsın anlaşılmasın önemli değil.Kuzeni yardım istemiş.

Neler duyduk gördük, adam zaten ailesinin zihniyetini açıkça söylemiş. burdaki vatandaşlar neyin kafasını yaşıyosa kardeştir zinhar olmaz diyo kıza veryansın ediyo
Ailenin bakış açısı farklı.
Allah aşkına kendi hayatınıza göre değil kızın anlattıklarına göre yorum yapın.
Bana sorsanız kuzen kardeştir ötesi olmaz ama başka hayatlarda var

Kiskanclikta cigir acmissiniz, inanilir gibi degil.

Sevgilim tanistırmak istiyor beni bugün söyledi ayıp oluyo artık bişey yapalım dedi ben de bakarız dedim ama emin değilim nasıl davranayim

Sevgilim tanistırmak istiyor beni bugün söyledi ayıp oluyo artık bişey yapalım dedi ben de bakarız dedim ama emin değilim nasıl davranayim
hahah cok enteresansin. Nasil yani 'nasil davranayim'.
Hala kizini neden bukadar buyuttun yahu gozunden, olabilir annesi vakti zamaninda yakistirmis olabilir yegenine ne var yani. Nicin bukadar ozguvensizsin? Demekki hala kizi pek hos haha..

Tanıştırmak istemese bunda art nıyet aradın,tanıstırayım diyor emin değilim diyorsunuz.Vallahi sevgilinizin aklında olmayan seylerı bu davranıslarınızla aklına sokuyorsunuz faarkında değilsiniz.O gozle bakmasa bıle sızın imalarınız yüzünden cocuk düşünmek istemese de düşünür.gidin tanışın,içiniz daha rahat eder,neye emin olamıyosunuz onu anlamadım ben

hahah cok enteresansin. Nasil yani 'nasil davranayim'.
Hala kizini neden bukadar buyuttun yahu gozunden, olabilir annesi vakti zamaninda yakistirmis olabilir yegenine ne var yani. Nicin bukadar ozguvensizsin? Demekki hala kizi pek hos haha..
Pek hoş mu değil mi bilemem benim tarzı olmayan hayata farklı cercevelerden bakıyoruz uzaktan anladigim o

Haklısınız bazı tereedutlerim var işte engel olamıyorum hız onemsemedigim bir insandı bu kız nasıl oldu buyuttum

Benim derdim zaten aralarında bişey olacağından değil ilgilenmesini falan istemiyorum yoksa sevgilimin gözünde o kardes bence yani o ağırlık kazaniyo

Tanıştırmasa vay bişey var derdin işte tanış gör kıskançlığın temeli kişinin kendine güvensizliğinden kaynaklıdır. Bu konuda sorunun mu var ?

Benim derdim zaten aralarında bişey olacağından değil ilgilenmesini falan istemiyorum yoksa sevgilimin gözünde o kardes bence yani o ağırlık kazaniyo
ama neden görüşmesini istemiyosunuz ki,olayları akışına bıraksanız zaten belirli bi sure sonra gorusmezler bile ama siz olayları suan farkında olmadan sorun haline getiriyosunuz.Bnce yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…