- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
erkek arkadaşımla aynı kurumdayız önceki konumdan bilenler bilir. Erkek arkadaşımın hala kızı bu dönem biziim görev yaptığımız ile geldi staj için ve bu şehirde tek tanıdığı benim erkek arkadaşım ben kızla tanışmadım ama beni biliyo.sevgilimi arasıra arıyo bişeyler sormak için falan benimki de iyi niyetli sözde hemen yardıma koşuyo sinir oluyorum ama.. Sizce normal mi
Onların ki gayet normal de,senin düşüncen anormal.Sen kuzenlerine hangi gözle bakıyorsun.Ya da sen de farklı bir şehire gitsen.Dayının oğlundan başka kimse olmasa,dayının oğlu dururken başkasını mı arayacaksın.erkek arkadaşımla aynı kurumdayız önceki konumdan bilenler bilir. Erkek arkadaşımın hala kızı bu dönem biziim görev yaptığımız ile geldi staj için ve bu şehirde tek tanıdığı benim erkek arkadaşım ben kızla tanışmadım ama beni biliyo.sevgilimi arasıra arıyo bişeyler sormak için falan benimki de iyi niyetli sözde hemen yardıma koşuyo sinir oluyorum ama.. Sizce normal mi
Tabiki ben öyle bakmıyorum ama sevgilimin tavırları bizim oralarda yanlış anlaşılır mantığına olmasına rağmen ilgilenmesi sinir bozucuOnların ki gayet normal de,senin düşüncen anormal.Sen kuzenlerine hangi gözle bakıyorsun.Ya da sen de farklı bir şehire gitsen.Dayının oğlundan başka kimse olmasa,dayının oğlu dururken başkasını mı arayacaksın.
İnsan kendini bildikten sonra yanlış anlaşılsın anlaşılmasın önemli değil.Kuzeni yardım istemiş.Tabiki ben öyle bakmıyorum ama sevgilimin tavırları bizim oralarda yanlış anlaşılır mantığına olmasına rağmen ilgilenmesi sinir bozucu
hahah cok enteresansin. Nasil yani 'nasil davranayim'.Sevgilim tanistırmak istiyor beni bugün söyledi ayıp oluyo artık bişey yapalım dedi ben de bakarız dedim ama emin değilim nasıl davranayim
Tanıştırmak istemese bunda art nıyet aradın,tanıstırayım diyor emin değilim diyorsunuz.Vallahi sevgilinizin aklında olmayan seylerı bu davranıslarınızla aklına sokuyorsunuz faarkında değilsiniz.O gozle bakmasa bıle sızın imalarınız yüzünden cocuk düşünmek istemese de düşünür.gidin tanışın,içiniz daha rahat eder,neye emin olamıyosunuz onu anlamadım benSevgilim tanistırmak istiyor beni bugün söyledi ayıp oluyo artık bişey yapalım dedi ben de bakarız dedim ama emin değilim nasıl davranayim
Pek hoş mu değil mi bilemem benim tarzı olmayan hayata farklı cercevelerden bakıyoruz uzaktan anladigim ohahah cok enteresansin. Nasil yani 'nasil davranayim'.
Hala kizini neden bukadar buyuttun yahu gozunden, olabilir annesi vakti zamaninda yakistirmis olabilir yegenine ne var yani. Nicin bukadar ozguvensizsin? Demekki hala kizi pek hos haha..
Haklısınız bazı tereedutlerim var işte engel olamıyorum hız onemsemedigim bir insandı bu kız nasıl oldu buyuttumTanıştırmak istemese bunda art nıyet aradın,tanıstırayım diyor emin değilim diyorsunuz.Vallahi sevgilinizin aklında olmayan seylerı bu davranıslarınızla aklına sokuyorsunuz faarkında değilsiniz.O gozle bakmasa bıle sızın imalarınız yüzünden cocuk düşünmek istemese de düşünür.gidin tanışın,içiniz daha rahat eder,neye emin olamıyosunuz onu anlamadım ben
Benim derdim zaten aralarında bişey olacağından değil ilgilenmesini falan istemiyorum yoksa sevgilimin gözünde o kardes bence yani o ağırlık kazaniyoTanıştırmak istemese bunda art nıyet aradın,tanıstırayım diyor emin değilim diyorsunuz.Vallahi sevgilinizin aklında olmayan seylerı bu davranıslarınızla aklına sokuyorsunuz faarkında değilsiniz.O gozle bakmasa bıle sızın imalarınız yüzünden cocuk düşünmek istemese de düşünür.gidin tanışın,içiniz daha rahat eder,neye emin olamıyosunuz onu anlamadım ben
Sevgilim tanistırmak istiyor beni bugün söyledi ayıp oluyo artık bişey yapalım dedi ben de bakarız dedim ama emin değilim nasıl davranayim
ama neden görüşmesini istemiyosunuz ki,olayları akışına bıraksanız zaten belirli bi sure sonra gorusmezler bile ama siz olayları suan farkında olmadan sorun haline getiriyosunuz.Bnce yapmayınBenim derdim zaten aralarında bişey olacağından değil ilgilenmesini falan istemiyorum yoksa sevgilimin gözünde o kardes bence yani o ağırlık kazaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?