Çok komiksiniz bütün dişi akrabalarından kıskanmak mı.....
Ayy düşündükçe gülüyorum benim eşime olan kıskançlığım sevgimden ama aile kavramını unutacak kadar kıskanç değilim
Kuzen i ile ilişkisine gelince ben eşime bu şekilde yaklaşmışken (gidip dizinin üzerine oturmaya çalışmak ne ya) siz bunu hoş karşılayacak kadar geniş ruhlu olabilirsiniz ama benim midem bu çirkinliği kabul etmiyor
Aldatılıyorsunuz mu aldatmak ha çok komik gerçekten hiç kimse anlatmak istediğimi anlamamış ama sorun bende çünkü anlatmak istediğimi hangi cümleyi kuracağımı kwstiremememten aslında bir çok kişi ile hem fikrim ama anlayış ve anlatış tarzından kaybediyorum
Ben kocamı ailesinde ki bütün dişi lerden uzaklaştıeıyoemuşum ya sizin bütün dişi dediğiniz kişi bir kişi oda böyle lakayıt eşim kuzeni olduğu için yumuşak dille uyarmaya çalışıyor anlamıyor en son patladım bende herkesin bir sabrı var sizin de böyle bir kuzeniniz olsaydı ne demek istediğimi anlardınız"İki kuzen arasinda bir sey var ve bunu sevgilisinden gizliyorlar" dediniz. Bu aldatiyor demek olmuyor mu?
Kucağa oturmak, benim genişliğim filan snfsgg hahahaaa nerden neyi nereye bağliyorsunuz ben hiziniza yetisemiyorum doğrusu. Bence siz de zaten ne anlatmak istediginizi bilmiyorsunuz:))
Ben kocamı ailesinde ki bütün dişi lerden uzaklaştıeıyoemuşum ya sizin bütün dişi dediğiniz kişi bir kişi oda böyle lakayıt eşim kuzeni olduğu için yumuşak dille uyarmaya çalışıyor anlamıyor en son patladım bende herkesin bir sabrı var sizin de böyle bir kuzeniniz olsaydı ne demek istediğimi anlardınız
İki kuzen arasında gizli bir şey olması ilişki yaşıyor anlamına mı geliyor düz mantık doğru ya
İlgileniyorsunuz demedim zaten bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz ya ben kocamı ailedeki bütün dişilerden kısıtlıyor muşum diye kısıtladığım eşim değil eşime bu denli terbiyesizliği ile yaklaşan kişiMadem türkçeye hakim değilsiniz, madem söylemek istediklerinizi anlatamiyorsunuz; o zaman ortaliği kariştirmayin. Burada yazilanlara göre yorum yapabiliriz sadece. Cümlenin arkasinda kastetmek istediklerinizi nerden bilelim? Kocanizla da, kuzeniyle de ilgilenmiyorum.
Gayet normal bence. Ben dayımın oğluyla çok samimiyim. Yaşım ondan büyük ama sıkılınca gecenin bir vakti bile olsa arar sohbet ederiz skypedan. Annemin ailesinde de bu tarz evlilikler var ama illa herkes birbiriyle evlenecek diye kaide yok.erkek arkadaşımla aynı kurumdayız önceki konumdan bilenler bilir. Erkek arkadaşımın hala kızı bu dönem biziim görev yaptığımız ile geldi staj için ve bu şehirde tek tanıdığı benim erkek arkadaşım ben kızla tanışmadım ama beni biliyo.sevgilimi arasıra arıyo bişeyler sormak için falan benimki de iyi niyetli sözde hemen yardıma koşuyo sinir oluyorum ama.. Sizce normal mi
gerçekten hiç kimse anlatmak istediğimi anlamamış ama sorun bende çünkü anlatmak istediğimi hangi cümleyi kuracağımı kwstiremememten aslında bir çok kişi ile hem fikrim ama anlayış ve anlatış tarzından kaybediyorum
İlgileniyorsunuz demedim zaten bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz ya ben kocamı ailedeki bütün dişilerden kısıtlıyor muşum diye kısıtladığım eşim değil eşime bu denli terbiyesizliği ile yaklaşan kişi
Ben türkçeye hakimim anlatmak istediğimi de anlatıyorum ama siz düz mantık ilerlediğiniz benim anlatmak istediğimin dışında başka anlamlar çıkarabiliyorsunuz o yüzden söyledim
Evet nasıl cümle kurabileceğimi kestiremiyorum çünkü anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bu yüzden sorunu kendimde arıyorum sizin seviyenize nasıl inebilirim diye tavsiyeniz için teşekkür ederim benim kitaplığım sizin evinizde siz şimdi ev dedim diye dört duvarı algılarsınız ama beyninizi kast ediyorum var mı acabaBakin bakalim yukarida ne demişsiniz.. Ay çok güldüm gece gece:)) Daha fazla cümle kurmak istemiyorum, size karşı nafile bir çaba. Anlama ve anlatmada ciddi sıkıntı var. Kitap okuyun bol bol kitap:))
Haydi iyi geceler ^.^
Evet nasıl cümle kurabileceğimi kestiremiyorum çünkü anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bu yüzden sorunu kendimde arıyorum sizin seviyenize nasıl inebilirim diye tavsiyeniz için teşekkür ederim benim kitaplığım sizin evinizde siz şimdi ev dedim diye dört duvarı algılarsınız ama beyninizi kast ediyorum var mı acaba
Sizede hayırlı geceler
Midem bulandıEvet biliyorum kuzenler ama teyze oğlu hala kızı ile evlenmek onun ailesinde çok normal hatta üç sene önce teyzesi istemiş kızını vermek erk arkadaşıma kız da 12 yaş falan küçük sevgilim çok kızmış ben onun çocukluğunu biliyorım olmaz diyr
Evet nasıl cümle kurabileceğimi kestiremiyorum çünkü anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bu yüzden sorunu kendimde arıyorum sizin seviyenize nasıl inebilirim diye tavsiyeniz için teşekkür ederim benim kitaplığım sizin evinizde siz şimdi ev dedim diye dört duvarı algılarsınız ama beyninizi kast ediyorum var mı acaba
Sizede hayırlı geceler
Dahil olmadan duramayacagim
Ben boyle metafor gormedim. Kitapligini nerden tuttunda hanimefendinin evine koydun. Evi nasil hanimefendinin beynine benzettin? Bir de ustune "beyinsiz" imasi yaptin... Olmayan beyinde senin hic olmayan kitapligin sonucuna mi varmak lazim, bilemedim. Benim de nacizane tavsiyem aynidir; bol bol okuyun.
Ben size beyinsiz demedim yine anlamak İstediğiniz gibi anlamışsınız benim kitaplığım sizin beyninizde varmı dedimBana beyinsiz demenizi ve seviyesiz seviye muhabbetinizi görmezden gelerek, size acil şifalar diliyorum.
Ben size beyinsiz demedim yine anlamak İstediğiniz gibi anlamışsınız benim kitaplığım sizin beyninizde varmı dedim
Seviye meselesi de ap ayrı tabi seviyesiz de demedim seviyenize inemem dedim malum benim yazdığım sizin anladığınız şeyler farklı
İyi geceler den sonra tekrar yorum yapmanız bana hayırlı geceler dedikten sonra yorum yapmaya mecbur ediyor umut ediyorum bir daha karşılık yazmazsınız zira karşılıksız kalacaksınız
Başka bir konuda pek anlaşamamış hatta kaba tabiriyle atışmış olsakta bu konuda tüm yazdıklarınızın altına imzamı atarım.SevgilerBana beyinsiz demenizi ve seviyesiz seviye muhabbetinizi görmezden gelerek, size acil şifalar diliyorum.
Başka bir konuda pek anlaşamamış hatta kaba tabiriyle atışmış olsakta bu konuda tüm yazdıklarınızın altına imzamı atarım.Sevgiler
Hic normal degil, bir erkek hayatina bir kadin girdiginde anasi kardeşi akrabalari da dahil diger tum kadinlari hayatindan cikarmali, kimseye yardim etmemeli, telefonunda kadin sesi duyarsa telefonunu imha etmeli, kadin tanidigi ölürse cenazesine bile gitmemeli.
sevgilinize soyleyin halasinin kizi kendine yardim edecek baska birini bulsun, degil hala kizi, kendi kizi bile olsa bir erkek sevgilisi disinda bir kizla konusmamali
Aralarında 12 yaş fark var, isimle sesleniyor abi demiyor, uyarıyor sevgilin. Kuzen evlilikleri normal görülüyor o ailede, hatta teyze kendi teklif ediyor v.s kıskanmak değil de rahatsız olmakta haklısın diyeyim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?