Sevgilimin Hala Kızı Sorunsalı

"İki kuzen arasinda bir sey var ve bunu sevgilisinden gizliyorlar" dediniz. Bu aldatiyor demek olmuyor mu?

Kucağa oturmak, benim genişliğim filan snfsgg hahahaaa nerden neyi nereye bağliyorsunuz ben hiziniza yetisemiyorum doğrusu. Bence siz de zaten ne anlatmak istediginizi bilmiyorsunuz:))

Ben kocamı ailesinde ki bütün dişi lerden uzaklaştıeıyoemuşum ya sizin bütün dişi dediğiniz kişi bir kişi oda böyle lakayıt eşim kuzeni olduğu için yumuşak dille uyarmaya çalışıyor anlamıyor en son patladım bende herkesin bir sabrı var sizin de böyle bir kuzeniniz olsaydı ne demek istediğimi anlardınız

İki kuzen arasında gizli bir şey olması ilişki yaşıyor anlamına mı geliyor düz mantık doğru ya

Madem türkçeye hakim değilsiniz, madem söylemek istediklerinizi anlatamiyorsunuz; o zaman ortaliği kariştirmayin. Burada yazilanlara göre yorum yapabiliriz sadece. Cümlenin arkasinda kastetmek istediklerinizi nerden bilelim? Kocanizla da, kuzeniyle de ilgilenmiyorum.

Senin kuzenin olsa sen ne yaparsın?

İlgileniyorsunuz demedim zaten bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz ya ben kocamı ailedeki bütün dişilerden kısıtlıyor muşum diye kısıtladığım eşim değil eşime bu denli terbiyesizliği ile yaklaşan kişi
Ben türkçeye hakimim anlatmak istediğimi de anlatıyorum ama siz düz mantık ilerlediğiniz benim anlatmak istediğimin dışında başka anlamlar çıkarabiliyorsunuz o yüzden söyledim

Gayet normal bence. Ben dayımın oğluyla çok samimiyim. Yaşım ondan büyük ama sıkılınca gecenin bir vakti bile olsa arar sohbet ederiz skypedan. Annemin ailesinde de bu tarz evlilikler var ama illa herkes birbiriyle evlenecek diye kaide yok.

Bakin bakalim yukarida ne demişsiniz.. Ay çok güldüm gece gece:)) Daha fazla cümle kurmak istemiyorum, size karşı nafile bir çaba. Anlama ve anlatmada ciddi sıkıntı var. Kitap okuyun bol bol kitap:))

Haydi iyi geceler ^.^

Evet nasıl cümle kurabileceğimi kestiremiyorum çünkü anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz bu yüzden sorunu kendimde arıyorum sizin seviyenize nasıl inebilirim diye tavsiyeniz için teşekkür ederim benim kitaplığım sizin evinizde siz şimdi ev dedim diye dört duvarı algılarsınız ama beyninizi kast ediyorum var mı acaba
Sizede hayırlı geceler

Bence bu konu herkesin aile yapısına göre değişir.. Ailesinde akrabalarinda akraba evliliği olan yorumcular, kıskanmasini hakli bulurken; ailesinde akraba evliliği olmayanlar kıskanmasini saçma bulur.
Şahsen akraba evliliği bizde yoktur. Bu yüzden kiskanman yersiz..
Erkek arkadaşın tarafinda akraba evliliği olduğu için kiskanmakta haklısın. .

Bana beyinsiz demenizi ve seviyesiz seviye muhabbetinizi görmezden gelerek, size acil şifalar diliyorum.

Midem bulandı

Dahil olmadan duramayacagim
Ben boyle metafor gormedim. Kitapligini nerden tuttunda hanimefendinin evine koydun. Evi nasil hanimefendinin beynine benzettin? Bir de ustune "beyinsiz" imasi yaptin... Olmayan beyinde senin hic olmayan kitapligin sonucuna mi varmak lazim, bilemedim. Benim de nacizane tavsiyem aynidir; bol bol okuyun.

Ben basit cümlelerle bile baya zorlandim, kisa devreye sebebiyet verebilirsiniz şu an:)) Ağziniza sağlik^^

Bana beyinsiz demenizi ve seviyesiz seviye muhabbetinizi görmezden gelerek, size acil şifalar diliyorum.
Ben size beyinsiz demedim yine anlamak İstediğiniz gibi anlamışsınız benim kitaplığım sizin beyninizde varmı dedim
Seviye meselesi de ap ayrı tabi seviyesiz de demedim seviyenize inemem dedim malum benim yazdığım sizin anladığınız şeyler farklı
İyi geceler den sonra tekrar yorum yapmanız bana hayırlı geceler dedikten sonra yorum yapmaya mecbur ediyor umut ediyorum bir daha karşılık yazmazsınız zira karşılıksız kalacaksınız

Ama bana karşilik vermezseniz ben çok üzülürüm( Sizin gibi sayfalarca yazip, hiçbir şey anlatamayan bir sohbet arkadaşini nereden bulurum bi daha? Ay pardon, benim böyle kem küm edip hiçbir şey anlatamayan siniflar dolusu öğrencim var. Neyse ki onlar eğitilebiliyor^^ Operim sizi iq'nuzun en tepesinden:))

Son tartışmalarla konu biraz dağılmış olsa da yorumları okudum. Anlattığınız aile yapısı için konuşuyorum kıskanmakta haklısınız. Hem de sevgilininiz kuzeniyle görüştüğünü yalan söyleyerek saklamış. Bence çook çok haklısınız. Ya alıp karşınıza çok ciddi ve sert biçimde konuşacaksınız (ki bunu tavsiye etmem erkekler aileleri hakkında kötü birşey duymaya dayanamaz) ya da kendi haline bırakacaksınız durumu (gerçek manada sizinle ciddiyse gözü dışarıda değilse zaten sorun çıkmayacaktır, aksi bir durum varsa da böyle yanlış düşüncelere sahip bir insandan kurtulduğunuza sevineceksiniz).

hürmetler

Aralarında 12 yaş fark var, isimle sesleniyor abi demiyor, uyarıyor sevgilin. Kuzen evlilikleri normal görülüyor o ailede, hatta teyze kendi teklif ediyor v.s kıskanmak değil de rahatsız olmakta haklısın diyeyim sana.

Duygularımı birebir yazmışsınız. Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…