Sevgilimin Hala Kızı Sorunsalı

İşte niyeti başkaysa da adamı rahat bırakalım da gerçek niyeti ortaya çıksın. Kısıtlamamak gerek. Yani diyelim kısıtladı, plan işe yaradı hala kızı sevgiliden uzak durdu. Ee o zaman da konu sahibesi adamın gerçek yüzünü görememiş olacak. Gidip bir ırz düşmanıyla evlenecek.
Ya düşünsene ailecek oturuyorsunuz, halanlar amcanlar kuzenler. Kocan hala kızını gözleriyle yiyor.
Bu daha çirkin olur.

Peki siz neden yanınızda kalmasını istemedinizde sevgilinizin yanında kalmasını istediniz madem sevgiliniz olmaz diyor sizin orada kabul etmeniz gerekmezmiydi ciddi düşünüyorsanız

Gizlemiyor aslında sadece o gün yaptı benim yanımda konuşuyor ve söylüyor genelde

Öf ya bi de şu var kardes gözüyle bakiyör ok ama kışın bir düğüne gitti yakın akraba kız da vardı tabi sonra bi gün konu Makyajdan açıldı insanları nasıl değiştiriyor falan ünlülerden bahsettik bi kaç foto baktık öncesi sonrası sonra sevgilim dedi ki bizim halakizi da bi makyaj yapmış çok değişmiş zor tanıdım sanırım bu gibi ufak şeyleri biriktidim ben

Peki siz neden yanınızda kalmasını istemedinizde sevgilinizin yanında kalmasını istediniz madem sevgiliniz olmaz diyor sizin orada kabul etmeniz gerekmezmiydi ciddi düşünüyorsanız
Ailem bilmiyor henüz yani sadece kardeşim biliyor o da başka bir muamma tabi ben ailemleyim tek olsam tabi ki olurdu

Bi dakika ya kadın kocasını kocasının kız kardeşinden kıskanıyor öyle mi
Evet. Direkt öyle demiyor tabi. Ama yok işte samimiyet hoş muymuş, evlerine gittiklerinde yanağından abisini öpmesinmiş, ne gerek varmış, o da bir kadınmış sonuçta. Hak verenler de olmuştu üstelik.

Siz benim yazımı farklı yorumlamışsınız ben adamın sevgilisine söyleminden bahsettim kuzeninden uzak durmasından değil
Söylediğiniz şey çok sapıkça yani ben onu o dakikada bırakırdım heralde sürekli aklımda acaba birine mi baktı birine laf mı attı birine birşey mi söyledi aboww bide çok pimpirikli yim yok böyle sevgili koca olmaz hele güvensiz asla ilişki yürümez
Ben kıskanırım ama güvensiz değilim eşime güvenim sonsuz ama karşıdakine aynı şeyi söyleyemem

Evet. Direkt öyle demiyor tabi. Ama yok işte samimiyet hoş muymuş, evlerine gittiklerinde yanağından abisini öpmesinmiş, ne gerek varmış, o da bir kadınmış sonuçta. Hak verenler de olmuştu üstelik.
Siz bu konuda ki paylaşımlarda mı bahsediyorsunuz
Yoksa benim paylaşımlarımı bana mı Okuyorsunuz eğer benim paylaşımı mı okuyorsanız dikkatinizi çekerim teyzesinin kızı ve eşim yaklaşmıyor kuzeni sırnaşıyor benim kıskandığımı bile bile yapıyor sonuç zararı kendine ben eşimi biliyorum eşim beni biliyor cahil ile cahil olamam ben evlenmeden önce uyardım ve bir tane değil kuzeni herkes kendi seviyesini belirler artık yanımda bir toz zerresi kadar önemi yok çünkü değmeyecek biri o kadar aciz ki geçmişte yaptığım kıskançlıklar için şimdi oturup gülüyorum halime ne kadar çocuk muşum diye ama ziyanı yok herkes yerini haddini bilecek

Ayy canım hayır bu konudan bahsetmiyorum. O size bahsettiğim konuyu diyorum. Hani görümcesini kıskanan kadının konusunu diyorum. Kocasını öpmesinden rahatsız oluyordu, neymiş o evli bir erkekmiş artık kız kardeşi onu öpmemeliymiş, yanına oturmasınmış falan filan.

Ailem bilmiyor henüz yani sadece kardeşim biliyor o da başka bir muamma tabi ben ailemleyim tek olsam tabi ki olurdu
Tüm gerçeği ortaya dökmenize gerek yok arkadaşınız olarak yanınıza alabirdiniz arkadaşınızın kardeşi yada yakını diye

Niye böyle kinayeli kinayeli konuşuyorsunuz anlamış değilim ama üzerime alınmamı gerektiren bir durum değil zaten görümcem yok aslan gibi iki kaynım var çok şükür abim den farksız kayınlarıma da yaklaştırmam kişiliği bozuk bir kızı

Bu konudan mı bahsediyorsunuz demedim

Hanfendi 2 saattir okuyorum yorumlarinizi, sizinle sohbet eden hanimin yorumlari altinda bile bir sey ariyorsunuz. Kocanizi bütün dişi akrabalarinizdan kiskanmaniz normal.

Konu sahibine de resmen aldatiliyorsun demişsiniz. Pes. Çok ilginç bir düşünce yapiniz var cidden..

Aslında halası erkek kuzeni geldi kardeşlerini yerleştirmeye buaraya o zaman tanıştırmak istedi ben istemedim önce teyzeyle tanışmak istemedim anne dururken bilmyirım o zaman öyle düşğndüm

Çok komiksiniz bütün dişi akrabalarından kıskanmak mı.....
Ayy düşündükçe gülüyorum benim eşime olan kıskançlığım sevgimden ama aile kavramını unutacak kadar kıskanç değilim
Kuzen i ile ilişkisine gelince ben eşime bu şekilde yaklaşmışken (gidip dizinin üzerine oturmaya çalışmak ne ya) siz bunu hoş karşılayacak kadar geniş ruhlu olabilirsiniz ama benim midem bu çirkinliği kabul etmiyor
Aldatılıyorsunuz mu aldatmak ha çok komik gerçekten hiç kimse anlatmak istediğimi anlamamış ama sorun bende çünkü anlatmak istediğimi hangi cümleyi kuracağımı kwstiremememten aslında bir çok kişi ile hem fikrim ama anlayış ve anlatış tarzından kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…