- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
İşte niyeti başkaysa da adamı rahat bırakalım da gerçek niyeti ortaya çıksın. Kısıtlamamak gerek. Yani diyelim kısıtladı, plan işe yaradı hala kızı sevgiliden uzak durdu. Ee o zaman da konu sahibesi adamın gerçek yüzünü görememiş olacak. Gidip bir ırz düşmanıyla evlenecek.Ya ben kendi ailemdeki kuzenlerimi geçtim eşimin kuzenleriylede samimiyim evet çokta kıskancım ama ilişki boyutu önemli Neden sevgilisinden gizli görüşüyor kuzeni ile gerekiyorsa derim yani ben sen kimsin o benim kuzenim konuşmama karışamazsın ama adam sevgilisinden gizliyor kuzeni ile konuşmasını
Evet, hak verenler de olmuştu baya üstelik. Böyle fesatlıklar da insanları ahlaksızlaştırır oysa ki.Kız kardeşinden mi kıskanıyor kocasını
Peki siz neden yanınızda kalmasını istemedinizde sevgilinizin yanında kalmasını istediniz madem sevgiliniz olmaz diyor sizin orada kabul etmeniz gerekmezmiydi ciddi düşünüyorsanızBen de senin gibi düşünüyordum ama beni bu saçma düşüncelere iten kendisi bu kız ilk dönem tek günlük sınavlara geldi buraya ve bir sınavı erken saatte olduğu için oturduğu şehirden yetisemeyecekti napsam Otel falan demiş aramış sevgilimi ben de bir konuşmasına şahit oldum ki o zaman bu kıskanma durumları yoktu ben noldu dedim mecburen burda kalacakmis uygun Otel soruyorum dedi ben de ne oteli ayıp olur sende kalır işte dedim olur mu hiç dedi bizim orda duyulursa laf olur duyulur yanlış anlarlar dedikodu yaparlar dedi ben şok tabii sen bilirsin ama ben gitsem başka şehre asıl otelde kalsam ayıp olurdu dedim ama işte zihniyet bişey olacağını düşünüyorlar hemen
Gizlemiyor aslında sadece o gün yaptı benim yanımda konuşuyor ve söylüyor geneldeYa ben kendi ailemdeki kuzenlerimi geçtim eşimin kuzenleriylede samimiyim evet çokta kıskancım ama ilişki boyutu önemli Neden sevgilisinden gizli görüşüyor kuzeni ile gerekiyorsa derim yani ben sen kimsin o benim kuzenim konuşmama karışamazsın ama adam sevgilisinden gizliyor kuzeni ile konuşmasını
Bi dakika ya kadın kocasını kocasının kız kardeşinden kıskanıyor öyle miEvet, hak verenler de olmuştu baya üstelik. Böyle fesatlıklar da insanları ahlaksızlaştırır oysa ki.
Ailem bilmiyor henüz yani sadece kardeşim biliyor o da başka bir muamma tabi ben ailemleyim tek olsam tabi ki olurduPeki siz neden yanınızda kalmasını istemedinizde sevgilinizin yanında kalmasını istediniz madem sevgiliniz olmaz diyor sizin orada kabul etmeniz gerekmezmiydi ciddi düşünüyorsanız
Evet. Direkt öyle demiyor tabi. Ama yok işte samimiyet hoş muymuş, evlerine gittiklerinde yanağından abisini öpmesinmiş, ne gerek varmış, o da bir kadınmış sonuçta. Hak verenler de olmuştu üstelik.Bi dakika ya kadın kocasını kocasının kız kardeşinden kıskanıyor öyle mi
Yok artık o da abartmış amaEvet. Direkt öyle demiyor tabi. Ama yok işte samimiyet hoş muymuş, evlerine gittiklerinde yanağından abisini öpmesinmiş, ne gerek varmış, o da bir kadınmış sonuçta. Hak verenler de olmuştu üstelik.
Siz benim yazımı farklı yorumlamışsınız ben adamın sevgilisine söyleminden bahsettim kuzeninden uzak durmasından değilİşte niyeti başkaysa da adamı rahat bırakalım da gerçek niyeti ortaya çıksın. Kısıtlamamak gerek. Yani diyelim kısıtladı, plan işe yaradı hala kızı sevgiliden uzak durdu. Ee o zaman da konu sahibesi adamın gerçek yüzünü görememiş olacak. Gidip bir ırz düşmanıyla evlenecek.
Ya düşünsene ailecek oturuyorsunuz, halanlar amcanlar kuzenler. Kocan hala kızını gözleriyle yiyor.
Bu daha çirkin olur.
Siz bu konuda ki paylaşımlarda mı bahsediyorsunuzEvet. Direkt öyle demiyor tabi. Ama yok işte samimiyet hoş muymuş, evlerine gittiklerinde yanağından abisini öpmesinmiş, ne gerek varmış, o da bir kadınmış sonuçta. Hak verenler de olmuştu üstelik.
Ayy canım hayır bu konudan bahsetmiyorum. O size bahsettiğim konuyu diyorum. Hani görümcesini kıskanan kadının konusunu diyorum. Kocasını öpmesinden rahatsız oluyordu, neymiş o evli bir erkekmiş artık kız kardeşi onu öpmemeliymiş, yanına oturmasınmış falan filan.Siz bu konuda ki paylaşımlarda mı bahsediyorsunuz
Yoksa benim paylaşımlarımı bana mı Okuyorsunuz eğer benim paylaşımı mı okuyorsanız dikkatinizi çekerim teyzesinin kızı ve eşim yaklaşmıyor kuzeni sırnaşıyor benim kıskandığımı bile bile yapıyor sonuç zararı kendine ben eşimi biliyorum eşim beni biliyor cahil ile cahil olamam ben evlenmeden önce uyardım ve bir tane değil kuzeni herkes kendi seviyesini belirler artık yanımda bir toz zerresi kadar önemi yok çünkü değmeyecek biri o kadar aciz ki geçmişte yaptığım kıskançlıklar için şimdi oturup gülüyorum halime ne kadar çocuk muşum diye ama ziyanı yok herkes yerini haddini bilecek
Tüm gerçeği ortaya dökmenize gerek yok arkadaşınız olarak yanınıza alabirdiniz arkadaşınızın kardeşi yada yakını diyeAilem bilmiyor henüz yani sadece kardeşim biliyor o da başka bir muamma tabi ben ailemleyim tek olsam tabi ki olurdu
Niye böyle kinayeli kinayeli konuşuyorsunuz anlamış değilim ama üzerime alınmamı gerektiren bir durum değil zaten görümcem yok aslan gibi iki kaynım var çok şükür abim den farksız kayınlarıma da yaklaştırmam kişiliği bozuk bir kızıAyy canım hayır bu konudan bahsetmiyorum. O size bahsettiğim konuyu diyorum. Hani görümcesini kıskanan kadının konusunu diyorum. Kocasını öpmesinden rahatsız oluyordu, neymiş o evli bir erkekmiş artık kız kardeşi onu öpmemeliymiş, yanına oturmasınmış falan filan.
Bu konudan mı bahsediyorsunuz demedimAyy canım hayır bu konudan bahsetmiyorum. O size bahsettiğim konuyu diyorum. Hani görümcesini kıskanan kadının konusunu diyorum. Kocasını öpmesinden rahatsız oluyordu, neymiş o evli bir erkekmiş artık kız kardeşi onu öpmemeliymiş, yanına oturmasınmış falan filan.
Siz bu konuda ki paylaşımlarda mı bahsediyorsunuz
Yoksa benim paylaşımlarımı bana mı Okuyorsunuz eğer benim paylaşımı mı okuyorsanız dikkatinizi çekerim teyzesinin kızı ve eşim yaklaşmıyor kuzeni sırnaşıyor benim kıskandığımı bile bile yapıyor sonuç zararı kendine ben eşimi biliyorum eşim beni biliyor cahil ile cahil olamam ben evlenmeden önce uyardım ve bir tane değil kuzeni herkes kendi seviyesini belirler artık yanımda bir toz zerresi kadar önemi yok çünkü değmeyecek biri o kadar aciz ki geçmişte yaptığım kıskançlıklar için şimdi oturup gülüyorum halime ne kadar çocuk muşum diye ama ziyanı yok herkes yerini haddini bilecek
Herkes aynı değil arkadaşlar ya ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istediğiniz gibi yorumluyorsunuz anlamıyorum
İki kuzen arasında bir şey var ve bunu sevgilisinden gizliyorlar
Hadi hepsini geçtim bu adam kuzenini neden sevgilisi ile tanıştırmıyor
Niye böyle kinayeli kinayeli konuşuyorsunuz anlamış değilim ama üzerime alınmamı gerektiren bir durum değil zaten görümcem yok aslan gibi iki kaynım var çok şükür abim den farksız kayınlarıma da yaklaştırmam kişiliği bozuk bir kızı
Aslında halası erkek kuzeni geldi kardeşlerini yerleştirmeye buaraya o zaman tanıştırmak istedi ben istemedim önce teyzeyle tanışmak istemedim anne dururken bilmyirım o zaman öyle düşğndümHerkes aynı değil arkadaşlar ya ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istediğiniz gibi yorumluyorsunuz anlamıyorum
İki kuzen arasında bir şey var ve bunu sevgilisinden gizliyorlar
Hadi hepsini geçtim bu adam kuzenini neden sevgilisi ile tanıştırmıyor
Çok komiksiniz bütün dişi akrabalarından kıskanmak mı.....Hanfendi 2 saattir okuyorum yorumlarinizi, sizinle sohbet eden hanimin yorumlari altinda bile bir sey ariyorsunuz. Kocanizi bütün dişi akrabalarinizdan kiskanmaniz normal.
Konu sahibine de resmen aldatiliyorsun demişsiniz. Pes. Çok ilginç bir düşünce yapiniz var cidden..
Hahaha siz birşey var deyince ilişki boyutunda mı anladınız acaba ben o mahiyette söylemedimAralarında bişey mi var yok artık o kadar uzun boylu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?