- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Uzun oldu ama lütfen okuyun ve bana bir akıl verin... İlişkimin sonu gelebilir...
Sevgilimle tam 1 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz. Ailelerimizi tanıyoruz ve ciddi bir ilişkimiz var.
Tartışmalarımızın çoğu kızlarla ilgili oluyor. Hiç kız arkadaşı yok değil var. Benim en yakın arkadaşımla arkadaş zaten onun dışında sınıfından var ayrıyetten okuldan var. (üniversitede okuyoruz bu arada yaşlar 22) var yani hepside düzgün insanlar.
Ben ne sosyal paylaşım sitelerinde olsun ne telefonunda olsun öyle didik didik araştıran biri değilim zaten kötü anlamda bir şeyde yapmıyor. Sırf oradan buradan tanıdık diye belki hiç konuşmadığı kişilerle sitelerde ekleme takip etme vs olayları var ona da bir şey demem. Karşı taraf rahatsız edici değilse zaten sevgilimden şüphem yok.
Onun bakış açısına göre hiçbir şey yapamıyor ve ben her şeyini kısıtlıyormuşum. Ben gerçekten karşı taraftaki kızlar rahatsız edici şekilde davranmıyorsa bir şey demiyorum. Onun bu her şeyimi kısıtlıyorsun bakış açısından dolayı en sonunda dedim öyleyse ben çekileyim biraz sen istediğini yap düşün mutlu musun öyle. Mutluysan öyle devam edersin diye tabi bu uzun bir konuşma şeklindeydi pat diye olmadı.
Biz bu sene mezun olup gideceğiz buradan başka bir erkek arkadaşının arkadaşı olan sadece 1-2 kere merhaba merhaba dediği bir kızla bugün buradaki park alanında koşup spor yapmışlar. Ki ben bu kızı tanıyorum ve gerçekten çok enteresan bir kız anlatsam anlatılmaz. Çok rahatsız edici. Kızı biraz tanıdım sevmedim. Benim hayatıma girmese bu şekilde beni ilgilendirmez tabi herkes kendi hayatını istediği gibi yaşar. Sevgilim bunu bile bile ara verelim istediğini yap, düşün dedikten sonra resmen inat yapar gibi bugün beraber spor yapmışlar.
Sevgilim geçen gün kendi erkek arkadaşı ile beraber koşalım muhabbeti olduğunda kız oradaymış duymuş ve bunun üstüne facebook üzerinden ekleyerek koşu için eklemiştim falan demiş benim akıllı sevgilimde dememiş ben kendi arkadaşımla koşmaktan bahsediyordum yanlış anladın herhalde falan diye. Tamam demiş. Bugünde diğer arkadaşı da gelmemiş bu kızla baş başa 1 1,5 saat spor yapmış. Bu mesajları da silmiş ben görmeyeyim sinirlenirim diye.
Fazla uzatmayayım ben yurtta kalıyorum baya bir sinir krizi geçirdim artık takmış bir kız da kız. Ben neyin derdindeyim o neyin derdinde. Bana karışma müsaade et diyor. Hayatımız ortak değil mi senin için söz hakkım yok mu diyorum var ama karışma diyor.
Ne düşünüyor ne istiyor ben anlamadım. Sordum sen çevremizdeki her kızla tanışıp arkadaş mı olmak istiyorsun diye evet, ters bir durum olursa ben kendim çözerim sen bana güven diyor. Ben bir şey deyince huzursuz oluyormuş. E bende böyle saçma sapan insanlarla yakın olunca huzursuz oluyorum. Kızlarla arasında nasıl bir mesafe olmalı bunu ayarlayamıyor. Daha bir selamlaştığı kızla anlaşıp spor yapmaya gidiyor düşünün yani, karşı taraftakiler de ayarı bozunca tamam. İnanın aynı muhabbetleri en az 20 kere yaptık hala anlamıyor. En son bugün anlıyorum seni ama bende psikolojik bir durum oluştu galiba dedi ama yinede müsaade et o kızı tanıyalım diyor ben istemiyorum diyorum ben tanıyayım diyor şaka gibi resmen. Ne yapacağım bilmiyorum. Nasıl anlatacağım bilmiyorum.
Avatarından hatırladım seni,eski konularına bakınca da emin oldum artık.Ben burada çocuğa hiç kızmadım,çünkü sen bunu hak ediyorsun.Arada bir resmiyet yokken,annesine anne demeyi düşünüp diyen birisin çünkü.Hal böyle olunca da,dünden razı,ben ne yapsam kabullenir,nasılsa iş garanti gözüyle bakıyor.Sinir krizi geçirecek bir durum yok,çünkü bu kadar zırvalaması için ipleri eline veren sensin. Güven probleminiz yokmuş,peh...Onun için mi konuşmalar silinmiş,onun için mi krizlere girdin...