- 10 Nisan 2014
- 445
- 269
- 103
- 33
- Konu Sahibi yasemin010103
-
ne diosun balım sence :)))aynısını ben çok yaşadım ne var ki bunda dedi :)) hep yapıyor 4 ay oldu ayrıldık ayrılalı hala aynı devam ediyor takip etmeye öyle bulacaklar sanki kendilerine oysaki bizi kaybettiklerine ileride anlıcaklar ne kadar gereksiz ve yanlış yaptıklarına bu devirde iyi olmucaksın asla sadakat hele bunlara yaranılmıyor gerçekten ben çok yandım bu konuda allaha havale ettim rabbim tez zamanda ilahi adaleti yaşatır .... sende zaman kaybetme o kendi anlıcak hatasını
Çok özür dileyerek yazıyorum ama sanki adam ayrılmış sizden çünkü son cümlede ben kaybettim vs şeklinde alaycı bir cümle kurmuş .bu adamda hala ısrar etmeniz sadece sizi yıpratır ,üzerKızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
Gereksiz platformlarla(instagram,swarm,snapchat vs.)vakit geçiren biriyle sen de vaktini harcamaKızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
Hayatım bu arkadaş benim olayımdan bahsediyo resmen tabikide defetmeli o herifine diosun balım sence :)))kontesbarts
Adam rahat,salla gitsin.. yeniyılda yeni başlangıç yapmalısın..
Ne igrenc bir cocukmus. Rahatliga bak hic umrunda bile degilsin gibi. Salla gitsin
Sizin önemsemediği çok net,kusura bakmayın
aynısını ben çok yaşadım ne var ki bunda dedi :)) hep yapıyor 4 ay oldu ayrıldık ayrılalı hala aynı devam ediyor takip etmeye öyle bulacaklar sanki kendilerine oysaki bizi kaybettiklerine ileride anlıcaklar ne kadar gereksiz ve yanlış yaptıklarına bu devirde iyi olmucaksın asla sadakat hele bunlara yaranılmıyor gerçekten ben çok yandım bu konuda allaha havale ettim rabbim tez zamanda ilahi adaleti yaşatır .... sende zaman kaybetme o kendi anlıcak hatasını
yolver şuna ya gerçi onun da pek umrunda olacağını sanmıyorum
Yaptığın abartı bence. Herkes takipçi kasma derdinde zaten , amaç da o gibi.
Vur tekmiği k.çına bacım
ne diosun balım sence :)))kontesbarts
çocuk seni iplemiyor salla gitsin
Çok özür dileyerek yazıyorum ama sanki adam ayrılmış sizden çünkü son cümlede ben kaybettim vs şeklinde alaycı bir cümle kurmuş .bu adamda hala ısrar etmeniz sadece sizi yıpratır ,üzer
Gereksiz platformlarla(instagram,swarm,snapchat vs.)vakit geçiren biriyle sen de vaktini harcama
burnundan kil aldirmayan erkek tipi koç burcu felan mi:) sosyal aglar malum bir cok kiside bagimlilik derecesinde bence yapman gereken bunu sirf takipcim artsin gibi seyler icin mi yapiyor yoksa kiz oldugu icin ozelliklemi takip ediyor onu ayirt etmek ayni oranda erkekleride takibe aliyorsa sadece takipci sayisi icin felan yapiyr olabilir tabi ne sebeple olursa olsun hos bir durum degil orasi ayri
umrunda değisinki , cevapları bile kısa ve net sende destan yazmışsın o iplememiş.
kız takip etmesi yüzünden değil de mesajda olan tavrı olan yüzünden ayrılmalısın. Bir sayfa şeyin karşılığında iki kelime yazmış adam
Hayatım bu arkadaş benim olayımdan bahsediyo resmen tabikide defetmeli o herifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?