Sevgilimin İnstagramda kız takip etmesi

Bu konu yüzünden ayrılmalıyım?

• Evet güven zedeleyici

OY: 83 87,4%
  • Hayır öenmsiz bir konu

OY: 12 12,6%

• Ankete Katılan
    95

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
33
Kızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?

Eklentiler

• 2016-12-31 13.24.55.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 8.677
aynısını ben çok yaşadım ne var ki bunda dedi :)) hep yapıyor 4 ay oldu ayrıldık ayrılalı hala aynı devam ediyor takip etmeye öyle bulacaklar sanki kendilerine oysaki bizi kaybettiklerine ileride anlıcaklar ne kadar gereksiz ve yanlış yaptıklarına bu devirde iyi olmucaksın asla sadakat hele bunlara yaranılmıyor gerçekten ben çok yandım bu konuda allaha havale ettim rabbim tez zamanda ilahi adaleti yaşatır .... sende zaman kaybetme o kendi anlıcak hatasını

Yaptığın abartı bence. Herkes takipçi kasma derdinde zaten , amaç da o gibi.

ne diosun balım sence :))) kontesbarts

Çok özür dileyerek yazıyorum ama sanki adam ayrılmış sizden çünkü son cümlede ben kaybettim vs şeklinde alaycı bir cümle kurmuş .bu adamda hala ısrar etmeniz sadece sizi yıpratır ,üzer

Gereksiz platformlarla(instagram,swarm,snapchat vs.)vakit geçiren biriyle sen de vaktini harcama

burnundan kil aldirmayan erkek tipi koç burcu felan mi:) sosyal aglar malum bir cok kiside bagimlilik derecesinde bence yapman gereken bunu sirf takipcim artsin gibi seyler icin mi yapiyor yoksa kiz oldugu icin ozelliklemi takip ediyor onu ayirt etmek ayni oranda erkekleride takibe aliyorsa sadece takipci sayisi icin felan yapiyr olabilir tabi ne sebeple olursa olsun hos bir durum degil orasi ayri

Canim benim erkek arkadaşimda oyleydi yani hatta onlar benim hayranlarim ilk oraya atarim fotografimi onlar begensin sonra sana atarim derdi. Takipçi artirma derdi habide tongaya dusen kiz varsa onunla yazismak icin cabalari var takipci arttirimca nolcak unlu mu olacaklar anlamiyorum.

Adam rahat,salla gitsin.. yeniyılda yeni başlangıç yapmalısın..

Ne igrenc bir cocukmus. Rahatliga bak hic umrunda bile degilsin gibi. Salla gitsin

Sizin önemsemediği çok net,kusura bakmayın

yolver şuna ya gerçi onun da pek umrunda olacağını sanmıyorum

Yaptığın abartı bence. Herkes takipçi kasma derdinde zaten , amaç da o gibi.

Vur tekmiği k.çına bacım

ne diosun balım sence :))) kontesbarts

çocuk seni iplemiyor salla gitsin

Çok özür dileyerek yazıyorum ama sanki adam ayrılmış sizden çünkü son cümlede ben kaybettim vs şeklinde alaycı bir cümle kurmuş .bu adamda hala ısrar etmeniz sadece sizi yıpratır ,üzer

Gereksiz platformlarla(instagram,swarm,snapchat vs.)vakit geçiren biriyle sen de vaktini harcama

umrunda değisinki , cevapları bile kısa ve net sende destan yazmışsın o iplememiş.

kız takip etmesi yüzünden değil de mesajda olan tavrı olan yüzünden ayrılmalısın. Bir sayfa şeyin karşılığında iki kelime yazmış adam

Hayatım bu arkadaş benim olayımdan bahsediyo resmen tabikide defetmeli o herifi

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Geçen gün bir erkeği takip etmişim ama 2 aydır sadece 1 tane fotoğrafını çekmiş saklamış birde benim ona konuyu açmamı bekliyormuş. Hemen unutuldu kendi takip ettikleri
Onu görüp bana inat yapmış güya . Konuşmanın devamı aşağıdaki gibi

Eklentiler

• 2016-12-31 13.52.22.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 1.380
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…