- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Oo adamın sülalesi raaaahatt. Boşversene sen bunu ,gerçekten umursuyor olsa seni daha ciddi ve uzun cümleler kurar seni ikna etmek için .Kızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
Sence kizi takip etmesi mi sorun yani?
Karsilikli takip bilmem ne yapmasi mi? iy ya iyy kendim utaniyorum soylelerini gorunce.
konu sahibi her zamanki gibi uzay boşluğunda, cevap yok
şurdan bin kişi seni sevmiyor, değer vermiyor diyor. sen halaaa orhun abideleri tadında mesaj döşenmeye devam et adama, kıçı iyice tavan yapsın
böyle kıza, böyle adam
hahahahahaha kesinlikleeeee ama ben bu arkadaşa diorum ki hiç uğraşmasın bunun sonu yokkkkkkkkk :))))) biter bu ilişki sonunda böle böle yok mok dderler sonradan sıkılınca hadi byeeeeeeee derler hepsi aynı derken gerçekten burda okuduktan sonra hepsi aynıymış :)))))))))))
Hepsi aynı cidden balım biz bunlardan sadece iki tane var ve onlarda bize denk geldi zannediyordukdünyayı istila etmişler
Valla arkadaşım aynısından bende de vardı aynı olay birebir yaşandı ama bizim ayrılık şeklimiz başkaydı hatta sevgili olarak ayrılsakta kopmayalım diye yalvardı dinlemedim. Sonra pişman oldum o affetmedi ama şuanki haline bakıyorum da allahım şükür diyorum. Bunların hepsi aynı ya değişmez adam olmaz hayır gelmezYa işte bir umut adam olur diye bekledim bende hep. Şuan mesafemi koydum eyvallahım yok artık
Hani karsilikli takip edip karsilikli begeni yapip kendilerini kandiriyorlar ya ondan utandim. Birisi begenmese digeri begenmiyor, biri takipten ciksa digeri de hemen cikiyor. Cocuk gibi.Hertürlüsü sorun.Neyden iğrendiğinizi anlayamadım?
Valla 2017 ye giriyoruz ama insanların beyinleri de hayattan beklentileri de git gide küçülüyor o dediğiniz olayın mantığını bende çözmüş değilim. Şaka gibi gerçekten.Hani karsilikli takip edip karsilikli begeni yapip kendilerini kandiriyorlar ya ondan utandim. Birisi begenmese digeri begenmiyor, biri takipten ciksa digeri de hemen cikiyor. Cocuk gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?