- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi yasemin010103
-
hahahahahaha sallasın benceeeeeeHayatım bu arkadaş benim olayımdan bahsediyo resmen tabikide defetmeli o herifi
hahahahahaha sallasın benceeeeeetecrübe konuşuyor arkadaşım bak biz burda yaşıyoruz ayrılıncada salak gibi stalk yapar durursun
hahahahahaha kesinlikleeeee ama ben bu arkadaşa diorum ki hiç uğraşmasın bunun sonu yokkkkkkkkk :))))) biter bu ilişki sonunda böle böle yok mok dderler sonradan sıkılınca hadi byeeeeeeee derler hepsi aynı derken gerçekten burda okuduktan sonra hepsi aynıymış :)))))))))))Balım bizimkiler zaten ülkenin yarısını ekliyo bu arkadaşta bize katılırsa ülke genelinde bi Stalk ağı kurarız biz
Hepsi aynı cidden balım biz bunlardan sadece iki tane var ve onlarda bize denk geldi zannediyordukhahahahahaha kesinlikleeeee ama ben bu arkadaşa diorum ki hiç uğraşmasın bunun sonu yokkkkkkkkk :))))) biter bu ilişki sonunda böle böle yok mok dderler sonradan sıkılınca hadi byeeeeeeee derler hepsi aynı derken gerçekten burda okuduktan sonra hepsi aynıymış :)))))))))))
Nedir bu tatminsizliğin kaynağı anlamıyorum ki... Ne olucak yani çok takipçisi olunca ne geçicek eline? İnsanlar artık hayatın içinde olmak yerine hayatlarını sanala taşıdılar. Ordan tanışan,ordan aldatan nedir bu saçmalık? Güvensizlik ve insan ilişkilerinin geldiği nokta ortada hayatı orada yaşayan insanlardan bence uzak durun...Kızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?