Sevgilimin İnstagramda kız takip etmesi

Bu konu yüzünden ayrılmalıyım?

• Evet güven zedeleyici

OY: 83 87,4%
  • Hayır öenmsiz bir konu

OY: 12 12,6%

• Ankete Katılan
    95
Adami salla gec yahu bu ne böyle.
Acma bakma telefonlarina.
Seni seviyormus gibi durmuyor burdan.
Salla kassin takipçisini.
Sen kendine güzel bir hayat kur.
Böyle deger vermeyi bilmeyecek kadar aciz insanlarla görüşmeyin lütfen.

Üzgünüm de çok saçma bir durum ya kesinlikle önemsendiğiniz bir ilişki değil. Son konuşmanızda da üste çıkmaya çalışmış sadece. Ayrılın ve hayatını Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerine kurmamış birileriyle ilişkiye başlayın.

hahahahahaha sallasın benceeeeee tecrübe konuşuyor arkadaşım bak biz burda yaşıyoruz ayrılıncada salak gibi stalk yapar durursun
Balım bizimkiler zaten ülkenin yarısını ekliyo bu arkadaşta bize katılırsa ülke genelinde bi Stalk ağı kurarız biz

Balım bizimkiler zaten ülkenin yarısını ekliyo bu arkadaşta bize katılırsa ülke genelinde bi Stalk ağı kurarız biz
hahahahahaha kesinlikleeeee ama ben bu arkadaşa diorum ki hiç uğraşmasın bunun sonu yokkkkkkkkk :))))) biter bu ilişki sonunda böle böle yok mok dderler sonradan sıkılınca hadi byeeeeeeee derler hepsi aynı derken gerçekten burda okuduktan sonra hepsi aynıymış :)))))))))))

Hepsi aynı cidden balım biz bunlardan sadece iki tane var ve onlarda bize denk geldi zannediyorduk dünyayı istila etmişler

sen de her gun erkek eklesen o ne yapar acaba. dunyanın en en en sacma seyi. kesinlikle ayrıl.
karsılıksız olunca geri cekmesi de cok bariz kovaladıgını gösteriyor

Nedir bu tatminsizliğin kaynağı anlamıyorum ki... Ne olucak yani çok takipçisi olunca ne geçicek eline? İnsanlar artık hayatın içinde olmak yerine hayatlarını sanala taşıdılar. Ordan tanışan,ordan aldatan nedir bu saçmalık? Güvensizlik ve insan ilişkilerinin geldiği nokta ortada hayatı orada yaşayan insanlardan bence uzak durun...

Bende boyle rahatliktan ölen birisyle tanismistim. Neticede iliski seviyesine gelmeden ugurladim istedigi hayata. Sahsen ben tahammul edemem huyumu biliyorum.
Siz ne cesaret iliskiye baslamissiniz. Kusura bakmayin ama balik baştan kokmuş.
Huylu huyundan vazgecmez.
Vurun tekmeyi gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…