Sevgilimin İnstagramda kız takip etmesi

Bu konu yüzünden ayrılmalıyım?

• Evet güven zedeleyici

OY: 83 87,4%
  • Hayır öenmsiz bir konu

OY: 12 12,6%

• Ankete Katılan
    95
Ben direk ofkelenirdim.. kiskanmayi artik bir kenara biraktim bu konuda.. sevgilin cok rahat.. ilginc

mesajlaşmalardan, çocuğun aranızdakini pek umursamadığı anlaşılıyor.
dolayısıyla zorlasanız da en fazla 1 ay daha devam eder.
bence hiç zorlamayın.

Ayrılmak lazım tabi ki . 2 ay çok kısa bir süre. Siz uyarmışsınız ciddiye almamış ya da başta almış sonra işine gelmemiş... Şimdi de sizi sallamaz tavırlarda... Adam olmaz

Anladığım kadarıyla tanımadığı kişiler ne derdineymiş sevgilisi varken ? Bence kusura bakma ama karakterinde sorun var hep böyle devam eder

Bu sevmio ki. Başka dal hazır gibi konuşuyor. Sen olmasan başkası olur misali... arayış ta olduğu da o bakındigi kızlardan belli oluo. Sıkıysa şifresini versin ama bu dünden razı senin ayrılmana vermez ki.

Ah şu sosyal medyalar zaten.
Her zaman sorun olmuştur ilişkilerde.
Bence ayrılmalısın.
Yarın bir gün bu işler hiç tat vermez.

Mesajlaşmalarınız yazım hatası dolu, korkunç.
Bunun dışında takipçi kasan ergenle uğraşmayın, hayat bunlara değmeyecek kadar güzel.

s... degil seni takmıyor bile bence bitir

Yol ver gitsin daha çok yeni emek verdikçe canın daha çok yanar. Yarın öbür gün o kızlardan biriyle yakalarsın canın daha çok yanar. Değmeyecek olana ne kadar uğraşsan az

Sizi pek takmıyor gibi. Uzun vadede bu kişiyle mutlu olamazsınız. Can çıkar, huy çıkmaz. Bence sizin beklentileriniz daha farklı gibi, o onu karşılayamaz. Bazen yolları ayırmak en iyisidir, ki zaten "ben kaybettim." diye ayrılığı hemen kabul etmiş gibi. Siz de hiç üstüne gitmeyin artık.

Merhaba kızlar,
Son durumu yazayım kızlardan takipleri geri çekmiş tabi bende kendimi geri çektim 2 gündür ilgisiz davrandım, baktım bugün çok iyi bana karşı iltifatlar ilgilenmeler. tartıştığımız günden beride ekstra takip beğeni yok bakalım bir umut işte belki adam olmuştur.

Amann simdi hepsi ayniii.Yapmayan kaldi mi acaba .Bosver sen iliskinize bak ilişkinizde eger guzelse bosver şu instayi fln
Aslında doğru diyorsun bundan öncekilerde farksiz değildi, en azından bu konu haricinde beni sevdiğini hissetriyor ve bana karşı bir art niyeti yok bunu biliyorum bu konuda çözüme ulaşmak üzere . Valla olumlu yapan tek sen oldun saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…