- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Ayrılmak lazım tabi ki . 2 ay çok kısa bir süre. Siz uyarmışsınız ciddiye almamış ya da başta almış sonra işine gelmemiş... Şimdi de sizi sallamaz tavırlarda... Adam olmazKızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
s... degil seni takmıyor bile bence bitirKızlar merhaba,
Sinirlerim çok bozuk. 2 aylık bir ilişkim var, benimki instagramı çok aktif kullanıyor baya birde takipçisi var, ilişkimizin ilk zamanları habire kız takip ediyordu günde 5, 10 kız takip ediyordu. Neyse uyardım baya bir azalttı. Ama hala arada takip ediyor karşılıksız olursa geri çekiyor. Bugün yine kavga ettik sabah bu konudan dolayı neyse tamam dikkat edicem dedi baktım yine bir kızı takip etmiş karşılıklı.
Son konuşmamız aşağıdaki gibi napmalıyım sizce?
Bende öyle düşünüyordum ama biraz yumuşattı fikirlerimi. Bakalım gözlemleme sürecindeyim kendimi kaptırmamaya gayret ediyorum.sızı yedekte tutuyor daha ıyısınıı bulunca bırakıcak yada bulursa.
Aslında doğru diyorsun bundan öncekilerde farksiz değildi, en azından bu konu haricinde beni sevdiğini hissetriyor ve bana karşı bir art niyeti yok bunu biliyorum bu konuda çözüme ulaşmak üzere . Valla olumlu yapan tek sen oldun saolAmann simdi hepsi ayniii.Yapmayan kaldi mi acaba .Bosver sen iliskinize bak ilişkinizde eger guzelse bosver şu instayi fln
Olabilir, yüzde yüz güvenmiyorum zaten ama net ve kesin birşey görmeden de yargılayamam günahı boynuna öleyse zatenBu ne böyle ya emin ol seninle beraber kaç kişiyi idare ediyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?